Inscrie firma »

poste pentru bloc - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre poste pentru bloc
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem de interfonie audio - video pentru scarile de

Sistem de interfonie audio - video pentru scarile de bloc


catre unitate. (pretabil pentru scarile de bloc pazite)Carcasa din aluminiu... substantial atat costul de instalare cat si de intretinereAdoptare de microcipuri pentru... si de incredereComunicarea full-duplex intre panoul de apel si oricare post interior(ca si o ... »
Oferit de:SC TI NET SRL
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Interfon casa,  vila,  bloc locuinte

Interfon casa, vila, bloc locuinte


(breloc)de proximitate, yale electromagnetice, amortizoare pentru usi... convorbiri de la un post interior catre panoul de apel; Este prevazut cu display digital... de exploatat - postul interior de tip telefon permite o utilizare foarte simpla fara ... »
 Cutii postale colective brasov

cutii postale colective brasov


Cutii postale 40 apartamente.FARA AVANS.Executam poste la comanda, din PAL 18mm... intr-o gama mare de imitatii lemn. ASIGURAM VIZIONARE PRODUSE PENTRU A SE VEDEA ... »

Pret: 35 RON
Light Member 13 ani
Brasov
 Interfon de acces cu cheie si cartela

Interfon de acces cu cheie si cartela


electromagnetica) de la postul interfon. Pentru accesul in cladire, permite deschiderea... (in ambele sensuri in acelasi timp) intre unitatea centrala si postul interfon... tastatura luminata, de afisaj, microfon si difuzor, pentru usurinta comunicarii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Kapa

KAPA


(la Kapa Mount se adauga un srat adeziv , protejat de o hartie siliconica) si Kapa Bloc... (fete din carton alb, negru sau color). Utilizat pentru amenajari magazine, suport... de montare a posterelor, machete , decoruri de tatru etc. ... »
Oferit de:SC TORTUGA SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Crema cu nanoclusteri

Crema cu nanoclusteri


bloca asimilarea de progesteron. Crema Gest-One a fost creata pentru a echilibra... in caz de disfunctii ale ovarelor in perioada de pre si post-menstruatie. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pat de spital ati hill rom evolution

Pat de spital ATI Hill Rom Evolution


pe piata din Germania,distribuie inventar nou si folosit, pentru clinici, spitale..., cabinete si case de batrani. EXEMPLE: - paturi pentru ingrijit /tratat bolnavii..., cu reglare hidraulica sau electrica a inaltimii; - paturi pentru ingrijit /tratat ... »
Buyer Member 14 ani
Arad
 Miller goldseal 160i

Miller GoldSeal 160i


este proiectat pentru Sudarea manuala cu electrod invelit (bazic, rutilic... A; Amorsare la sudarea WIG cu ajutorul unui bloc de inalta frecventa; lift arc...; Are incorporat un bloc de pulsatii exista de asemenea posibilitatea de reglaj a pantei ... »
Oferit de:SC Maticom SRL
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Aparat de purificare aer salin s2

APARAT DE PURIFICARE AER SALIN S2


placut. Asigura tratarea aerului pentru un volum de pana la 35-40 mc ( o camera....40m -durata de utilizare recomandata: 6...10 ore/zi -durata blocului filtrant... aduga taxa de timbru verde de 2 RON. Transportul poate fi asigurat prin posta ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Aparat de purificare aer salin s2

APARAT DE PURIFICARE AER SALIN S2


, cu asigurarea unui ambient interior placut. Asigura tratarea aerului pentru un volum.../zi -durata blocului filtrant: 4...6 luni -masa: max.0,650 kg, -dimensiuni de gabarit... fi asigurat prin posta normala sau prin curierat rapid. ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Separatoare telecomandate de exterior pentru medie

SEPARATOARE TELECOMANDATE DE EXTERIOR PENTRU MEDIE TENSIUNE


bloca cu lacat. Dupa usa exterioara a aparatului se gaseste o usa interioara pe care... sunt amplasate elementele de comanda ale aparatului si cheia pentru actionarea... de unitate. In interiorul instalatiei exista spatiu si posibilitati de racordare pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Autosoft asloc-program de calcul intretinere si evidenta

AUTOSOFT ASLOC-PROGRAM de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII


Pentru a veni in intampinarea problemelor economice ale asociatiilor... intretinerii pentru asociatiile de locatari sau proprietari, lucrul la asociatiile... in meniu incasari pentru luna urmatoare * calcul automat liste/ fonduri ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem de management si gestiune benzinarii

SISTEM DE MANAGEMENT SI GESTIUNE BENZINARII


si operatiilor de intrare/iesire atat pentru carburanti cat si pentru produsele din magazinul... de asemenea solutii de comunicatie date intre head-office si punctele de lucru. Pentru... si post-garantie. Caracteristici REGIOPOS: -poate fi interfatat cu sistemele ... »
Oferit de:REGIO IMPEX
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Gloomer h.r. program soft de resurse umame

GLOOMER H.R. PROGRAM SOFT DE RESURSE UMAME


obtinerii unui randament ridicat la locul de munca dar si pentru recrutarea de forta... de munca. Pentru ca procesul de recrutare si selectie de personal este un proces... datorita problemelor ce pot aparea(romane vacant un post). Astfel prin cele 6 ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Sistem home theatre sony dav-f 200

Sistem Home Theatre Sony DAV-F 200


DVD-RW (CPRM): DA Redare J-PEG: DA Redare mp3: DA Blocare tav√£: FIXARE DISC... video (HDMI) Gradare 720p/1080i pentru DVD: DA (1080p) DIGITAL MEDIA PORT: DA Mod... Antena FM/AM externa: DA (FM 75 ohm) RDS: DA / NU / NU(J) Post presetat: FM20 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pachet promotional panasonic kx-tes824 + aparat telefonic kx-t7730

PACHET PROMOTIONAL Panasonic KX-TES824 + Aparat telefonic KX-T7730 Panasonic


-Conturi personale (parole pentru acces extern) -Apel alternativ ring.../voice -Selectare automata a rutei pentru un apel extern (A.R.S. - Automatic Route Selection...): pentru un apel extern este aleasa linia/interfata cea mai putin costisitoare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat terapie cu laser-giotto classic 1 ch

Aparat terapie cu laser-Giotto Classic 1 CH


Cod: GOCL001 GIOTTO Classic este un echipament programabil pentru LASER IR... cu lungimea de unda = 905 nm, potrivit pentru biostimulare regenerativa si tratament... conducerea parametrilor: putere, frecventa, timp deA tratament pentru cele doua manere ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat terapie cu laser-giotto classic 2 ch

Aparat terapie cu laser-Giotto Classic 2 CH


Cod: GOCL002 GIOTTO Classic este un echipament programabil pentru LASER IR... cu lungimea de unda = 905 nm, potrivit pentru biostimulare regenerativa si tratament... si separat conducerea parametrilor: putere, frecventa, timp de tratament pentru cele doua ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


de securitate atat pentru obiective de dimensiuni medii si mici(locuinte, magazine...,birouri, depozite), cat si pentru obiective de dimensiuni mari si care necesita un inalt grad... solutii pentru paza si protectia acestora. Prin solutiile propuse, urmarim ... »
Light Member 14 ani
Hunedoara
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"poste pentru bloc" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea