Inscrie firma »

plati evaluatori - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre plati evaluatori
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Evaluare competente receptioner de hotel

evaluare competente Receptioner de hotel


Persoanele care doresc sa sa inscrie la aceasta evaluare de competente trebuie...) Adeverinta medicala cu mentiunea: apt(a) pentru evaluare Portofoliu necesar la inscriere... efectuarii platilor Efectuarea de operatii specifice pentru sosirea si plecarea ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 9 ani
Hunedoara
 Training: analiza si evaluarea datoriilor comerciale

Training: Analiza si evaluarea datoriilor comerciale ale firmei. Managementul


comerciala 4. analiza si evaluarea duratei medii de plata a datoriilor furnizorilor 5...Sesiunile de training interactiv si aplicativ "Analiza si evaluarea datoriilor... comerciale ale firmei. Managementul furnizorilor si optimizarea platilor firmei" pot fi ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Evaluare de riscuri de ssm  on line metoda incdpm

Evaluare de riscuri de SSM on line metoda INCDPM Bucuresti ( Pece)


Ai terminat cursul de evaluator de riscuri ? Ai firme la care vrei sa faci... evaluarea de riscuri dar nu ai timp ? Sti metoda de evaluare dar realizata de mana iti... evaluezi, face efectiv evaluarea locului de munca in cauza. La finalizarea completarii ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Curs post universitar de evaluator de riscuri de ssm

curs post universitar de evaluator de riscuri de SSM


Politehnica Timisoara, cursuri postuniversitare fara scoatere din productie, de evaluator... acestui curs post universitar, cursantii vor obtine o diplama de evaluator (daca...) sau un certificat de evaluator de riscuri de SSM, (daca este absolvent de studi superioare ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Raport de evaluare pentru stabilirea cotei de

Raport de evaluare pentru stabilirea cotei de impozitare a proprietatilor


reevaluate . Daca cladirile nu au fost reevaluate impozitul se va platii astfel: a) 10... rapoarte de evaluare pentru raportare financiara. Apeland la noi beneficiati de o cota ... »

Pret: 300 RON
 Consultanta: analiza si evaluarea creantelor firmei.

Consultanta: Analiza si evaluarea creantelor firmei. Managementul clientilor


Servicii de consultanta privind: 1. Analiza si evaluarea creantelor firmei.... Managementul clientilor: dupa valoarea tranzactiilor, dupa comportamentul de plata, dupa ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Training: analiza si evaluarea fluxurilor de numerar

Training: Analiza si evaluarea fluxurilor de numerar ale firmei. Optimizarea


Sesiunile de training interactiv si aplicativ "Analiza si evaluarea fluxurilor... studii de caz si discutii libere: 1. analiza incasarilor si a platilor ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Crema modelanta pentru abdomen plat 200ml gerovital

Crema modelanta pentru abdomen plat 200ml Gerovital BodySlim


Crema modelanta pentru abdomen plat 200ml Gerovital BodySlimIndicatii: Produsul....Rezultate clinice: Evaluare subiectivaEficacitate dovedita: -2,5 cm dupa 4 saptamani... de utilizare.Continut: 200 ml.Crema modelanta pentru abdomen plat 200ml Gerovital BodySlim ... »

Pret: 23.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Model de contract de dare in plata

Model de contract de dare in plata


/1991, republicata. Evaluez imobilul dat in plata la suma...Model de contract de dare in plata Intre: 1... de .......;. - nu am putut plati la scadenta suma datorata, dar sunt de acord sa execut ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii audit financiar

SERVICII AUDIT FINANCIAR


- Intocmirea statelor de plata si/sau depunerea acestora la Camera de Munca - Intocmirea... si depunerea declaratiilor privind obligatiilor de plata la bugetul de stat, CAS, CASS... operatiile contabile. - Consultanta privind intocmirea statelor de plata - Expertiza ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Automate mancare tip vending

Automate mancare tip vending


automatelor de cafea Saeco grup 500.Sistemul de plata a automatului tip vending este... evaluat la aprox 750 euro.pretul de vinzare este de 1300 euro,FEST!!!! ... »

Pret: 750 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Executarea obligatiilor practica judiciara

Executarea obligatiilor Practica judiciara


Din cuprins: Principiul executarii in natura a obligatiilor / Plata / Executarea silita... / Evaluarea despagubirilor ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Panou radiant ecosun 700 ikp h

Panou radiant Ecosun 700 IKP h


, dupa evaluarea conditiilor locale: cladiri industriale si agricultura, sere, ferme... SI PLATA IN RATE! ... »

Pret: 203 EUR
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


de bilant; Evaluarea proiectelor de investitii; Reorganizarea proceselor interne..., evaluare personal; Consultanta privind managementul calitatii) - Asistenta pentru... achizitiilor; cereri de plata; managementul fluxului de numerar) - Consultanta Protectia ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Monitorizare stare firme

Monitorizare stare firme


mari de marfa, cu care au agreat termene de plata mai mari de 90 zile sau care... platesc cu instrumente de plata. Pe baza informatiilor reale pe care vi le trimitem... a doua zi de la data publicarii, veti putea evalua riscul comercial in relatiile ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Panou radiant ecosun 700 in-2 h

Panou radiant Ecosun 700 IN-2 h


, dupa evaluarea conditiilor locale: cladiri industriale si agricultura, sere, ferme... si personalizarea colorii, la cererea clientului. ACUM SI PLATA IN RATE! ... »

Pret: 236.2 EUR
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Salarizare - resurse umane

SALARIZARE - RESURSE UMANE


, etc; Intocmirea statelor de plata a salariilor; Intocmirea si depunerea... declaratiei unice 112 privin plata contributiilor sociale si a impozitului pe salarii...; Completarea ordinelor de plata privind contributiile sociale si impozitul pe salarii ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Constructor intelsoft deviz profesional

Constructor Intelsoft Deviz Profesional


si include componente necesare intocmirii urmatoarelor elemente: Evaluarea costurilor... si norme compuse cu parametri de gabarit; Situatii de plata pentru decontarea... situatiilor de plata; Borderoul centralizator al situatiilor de plata. Indicatoare ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Consultanta auto de specialitate

Consultanta auto de specialitate


Consultanta de specialitate - Evaluarea parcului de autovehicule si analize.... Negocierea clauzelor contractuale de finantare, urmarirea platilor si lansarea comenzilor ... »

Pret: 18 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Credit imobiliar

Credit imobiliar


de evaluare gratuit Dobanda fixa 5%/an Durata credit 12ani Valoare totala platibila... = valoare credit+30% Rambursari anticipate integrale sau partiale, fara plata unor ... »

Pret: 100 RON
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Managementul proiectelor

Managementul proiectelor


de achizitie spre avizare; 2. consultanta pt. realizarea dosarelor de evaluare... privind cererile de plata si prezentare spre avizare a acestora, 5. consultanrta..., urmarirea derularii contractelor de achizitii, elaborare dosare cereri de plata. ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Fonduri

Fonduri


analiza de senzitivitate -Intocmirea dosarului de cerere de plata/rambursare -Altele... NERAMBURSABILE. In plus, beneficiati de evaluarea eligibilitatii solicitantului gratuita..., evaluare facuta de catre unul din specialistii nostri. Va asteptam sa ne contactati ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Echeck

eCheck


", facilitand evaluarea riscului de credit si efectuarea platilor. In prezent sunt....Accesibil pe web, eCheck faciliteaza managementul si evaluarea cererilor de credit ... »
Oferit de:FASMA SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Antreprenor intelsoft deviz profesional

Antreprenor Intelsoft Deviz Profesional


, suprafete, greutati, etc.); -Justificativul de calcul; -Evaluarea prin devize... -Situatii de plata pentru decontarea lucrarilor executate; -Note de renuntare si Note... de comanda suplimentara aferente situatiilor de plata; -Borderoul centralizator ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


a personalului: gestiunea platilor, a absentelor, a concediilor, a pensionarilor..., mobilitate, experienta profesionala, formare si evaluare. Nu numai scoala are caracter ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
155 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"plati evaluatori" in Firme Hot - 25 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea