Inscrie firma »

placa de baza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre placa de baza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Starvac sp2 si starvac sp time

Starvac SP2 si Starvac SP Time


rularea cilindrilor se utilizeaza crema AMINCISSANTE-STARVAC care are la baza... de agresive.Cele 2 etaje superioare sunt alcatuie dintr-o placa de plexigalss transparent... aparate pe baza de vacuum o constitue actiunea de palpare -rulare efectuata de ruloul ... »
Oferit de:Beauty One
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Utilaj automat de confectionat etrieri mikro sd12

Utilaj automat de confectionat etrieri MIKRO SD12


livrat atat cu module de baza cat si cu cele auxiliare pentru utilizare: I...‘) Module de baza: 1. Modul propulsie 2. Modul indreptare 3. Modul... placilor se face cu doua lame. I‘.5. Panoul de control Panoul ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Utilaj automat de confectionat etrieri mikro sd16

Utilaj automat de confectionat etrieri MIKRO SD16


W - Aer comprimat: 8 Bar Modelul MIKRO SD16 este livrat atat cu module de baza cat... si cu cele auxiliare pentru utilizare: I‘) Module de baza: 1. Modul... hidraulic si executa debitarea laterala, in timp ce debitarea placilor se face cu doua ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Suport tip inel prosoape baie, cu ventuza bestlock black

Suport tip inel prosoape baie, cu ventuza Bestlock Black


Repozitionabil dupa bunul placSuporta pana la 3 kg.Cu un simplu gest, fara unelte sau bricolaj... pentru ca ventuza sa tina este ca baza din gresie, sticla, oglinda sau metal sa fie... la 3 kg, ceea ce inseamna ca va puteti baza pe fiabilitatea si durabilitatea ... »

Pret: 42 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Graco carucior symbio 3 in 1 - peacoat

Graco Carucior Symbio 3 in 1 - Peacoat


placere datorita greutatii reduse si a manevrabilitatii acestuia.Manerul caruciorului... Logico S Hp impreuna cu baza speciala pentru acesta (baza se achizitioneaza separat ... »

Pret: 3 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Pomeggrin *30cps

Pomeggrin *30cps


Punica Granatum (Rodia) Suplimentarea cu preparat de baza de rodii poate... aterosclerotice cu pana la 44%, in modelele  animale, dupa administrarea de preparat pe baza... cu varsta de peste 55 de ani. Follow-up la 3 ani, cu evidentierea placilor calcifiate ... »

Pret: 48 RON
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Audio-technica at-lp60xusbgm - pick-up full automatic, platan cu

Audio-Technica AT-LP60XUSBGM - Pick-up full automatic, platan cu curea, USB, grey metal


a modelului AT-LP60-USB prezinta o baza de brat de ton si o carcasa de cap reproiectate... asigurate si usurinta in configurare. Placa turnanta este prevazuta cu un adaptor de 45...-l in digital Platou din aluminiu antirezonant, turnat sub presiune Baza si coaja tonului ... »

Pret: 890.72 RON
Buyer Member 19 ani
Constanta
 Statie digitala de lipit psis 10-230v, putere 60w, 3 trepte de

Statie digitala de lipit PSIS 10-230V, Putere 60W, 3 Trepte de temperatura, Interval temperatura 200-450 °C


dispozitivelor electronice si a placilor de circuit sau daca componente filigrane trebuie... statia de baza compacta, cu un comutator de pornire / oprire usor accesibil....Deosebit de practic: In baza suportului de lipit este integrat un compartiment de depozitare ... »

Pret: 249 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Seminee electrice 3d madrid

Seminee electrice 3D Madrid


.Design deosebit - "FOC" fara FOC Semineul electric Madrid are la baza...! Tot ce aveti de facut este sa alegeti locul din casa unde v-ar placea sa aveti... Efectul patinat se obtine prin pulverizarea fina a unei patine ( culori) pe o baza ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Seminee electrice barcelona

Seminee electrice Barcelona


electric Barcelona are la baza un mecanism special care creeaza iluzia de flacara...-ar placea sa aveti un semineu, apoi il scoateti din cutie si il puneti in priza... ( culori) pe o baza de culoare crem. Efectul patinei este unul neuniform ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Program intensiv de slabire

Program intensiv de slabire


" Sau poate ca ti-ar placea sa arati mai bine in fotografiile de vacant" Atingerea unei... Bautura Concentratata Herbal Aloe Vera (473ml) - Ceai Thermojetics Instant pe baza...-20ml) intr-o jumatate de cana de apa (120ml).Ceaiul Thermojetics Instant pe baza ... »

Pret: 1021 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Telefon dect gigaset sl400

Telefon DECT Gigaset SL400


?i place s? personalizezi lucrurile? Incarc? poze cu prietenii t?i ?i familia &ndash...?ia baz? ?i receptor. Consumul de energie poate fi redus cu 80%4 prin selectarea... pe o baza Agenda telefonica: Adress book cu 500 intrari, transferabila DECT ... »

Pret: 652.79 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Hale industriale la cheie

Hale Industriale la cheie


programe Autodesk 3D si analiza structural ape baza elementului finit conform... de rezistenta sunt stabilite pe baza incarcarilor statice si dinamice , la care structura va... de fatade pentru placarea peretilor. Structura secundara ( pane acoperis , rigle pereti ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Intimoments pentru igiena intima si viata sexuala mai placuta

IntiMoments pentru igiena intima si viata sexuala mai placuta


pe baza de plante, fara hormoni, pentru igiena intima feminina si cu efecte... si placerea sexuala, are si un efect lubrifiant, facand actul sexual mult mai placut... sexuale, confera finete pielii si asigura senzatia de confort si placere. Se recomanda ... »

Pret: 54 RON
Buyer Member 15 ani
Galati
 Constructii case  structuri de lemn

Constructii case structuri de lemn


! $. Pretul de constructie a unei case din lemn poate fi stabilit numai pe baza unui... suplimentara de fundatie; * elemente metalice de rigidizare; * placarea peretilor... de placare a fatadelor exterioare de genul Heraklith etc. De asemenea puteti opta ... »
Buyer Member 20 ani
Iasi
 Alutruss truss set quadlock 6082 circle 6.6x3.5m

ALUTRUSS Truss set QUADLOCK 6082 circle 6.6x3.5m


de incarcare ca baza de calcul poate fi descarcat de pe Internet inainte de a cumpara... de incarcare ca baza de calcul poate fi descarcat de pe Internet inainte de a cumpara... tubului: 50 mm Fabricat in Europa 6030299A ALUTRUSS QUADLOCK Placa finala QQGP ... »

Pret: 46099.57 RON
Buyer Member 19 ani
Constanta
 Alutruss truss set quadlock 6082 rectangle 7x4x3.5m (wxdxh)

ALUTRUSS Truss set QUADLOCK 6082 rectangle 7x4x3.5m (WxDxH)


de incarcare ca baza de calcul poate fi descarcat de pe Internet inainte de a cumpara.... Tabelul de incarcare ca baza de calcul poate fi descarcat de pe Internet inainte... Fabricat in Europa 6030299A ALUTRUSS QUADLOCK Placa finala QQGP-Male Diametrul ... »

Pret: 30375.93 RON
Buyer Member 19 ani
Constanta
 Alutruss truss set quadlock 6082 square 4x4x3.5m (wxdxh)

ALUTRUSS Truss set QUADLOCK 6082 square 4x4x3.5m (WxDxH)


de incarcare ca baza de calcul poate fi descarcat de pe Internet inainte de a cumpara.... Tabelul de incarcare ca baza de calcul poate fi descarcat de pe Internet inainte... Fabricat in Europa 6030299A ALUTRUSS QUADLOCK Placa finala QQGP-Male Diametrul ... »

Pret: 26644.9 RON
Buyer Member 19 ani
Constanta
 Silk'n flash&go epilator pentru epilare definitiva

Silk'n Flash&Go epilator pentru epilare definitiva


 Â Â Â Â Â Â Â Â  Reglarea intensitatii impulsului luminos dupa bunul plac -          Un senzor... in mod natural Eliminarea Parului pe baza de impuls luminos IPL - HPL Citeste aici... despre siguranta in epilarea definitiva Procesul de tratamente pe baza de laser ... »

Pret: 947.1 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Silk'n flash&go epilator pentru epilare definitiva tpb.ro

Silk'n Flash&Go epilator pentru epilare definitiva tpb.ro


 Â Â Â Â Â Â Â Â  Reglarea intensitatii impulsului luminos dupa bunul plac -          Un senzor... pe ten pielea inchisa la culoare in mod natural     Eliminarea Parului pe baza... de impuls luminos IPL - HPL   Procesul de tratamente pe baza de laser si indepartarea ... »

Pret: 947.1 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Copiator canon imagerunner 1133a a4 monocrom 3 in 1

Copiator Canon imageRUNNER 1133A A4 monocrom 3 in 1


SPECIFICATII DE BAZA Tip de aparat Multifunctionala laser monocrom....Functii de baza disponibile imageRUNNER 1133: Imprimare, copiere, scanare imageRUNNER 1133A... platite.Tipurile de dispozitive SAP sunt disponibile prin intermediul SAP Market Place ... »

Pret: 1537.32 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Copiator canon imagerunner 1133if a4 monocrom 4 in 1

Copiator Canon imageRUNNER 1133iF A4 monocrom 4 in 1


SPECIFICATII DE BAZA Tip de aparat Multifunctionala laser monocrom....Functii de baza disponibile imageRUNNER 1133: Imprimare, copiere, scanare imageRUNNER 1133A... platite.Tipurile de dispozitive SAP sunt disponibile prin intermediul SAP Market Place ... »

Pret: 2300.06 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Multifunctional canon ir1435i a4 monocrom 3 in 1

Multifunctional Canon IR1435i A4 monocrom 3 in 1


SPECIFICATII DE BAZA Tip de aparat Multifunctionala laser alb...-negru A4 (cititor/imprimanta standard) Functii de baza disponibile... Market Place SPECIFICATII DE COPIERE Viteza de copiere ... »

Pret: 3831.46 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Multifunctional canon ir1435if a4 monocrom 4 in 1

Multifunctional Canon IR1435if A4 monocrom 4 in 1


SPECIFICATII DE BAZA Tip de aparat Multifunctionala laser alb...-negru A4 (cititor/imprimanta standard) Functii de baza disponibile... disponibile prin intermediul SAP Market Place. SPECIFICATII DE COPIERE ... »

Pret: 4561.27 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Copiator canon imagerunner 1133 a4 monocrom 3 in 1

Copiator Canon imageRUNNER 1133 A4 monocrom 3 in 1


SPECIFICATII DE BAZA Tip de aparat Multifunctionala laser monocrom....Functii de baza disponibile imageRUNNER 1133: Imprimare, copiere, scanare imageRUNNER 1133A... platite.Tipurile de dispozitive SAP sunt disponibile prin intermediul SAP Market Place ... »

Pret: 1271.24 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti

"placa de baza" in Firme Hot - 120 Rezultat(e)
Folositi cautarea