Inscrie firma »
Starvac SP2 si Starvac SP Time

Starvac SP2 si Starvac SP Time

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Starvac SP2 si Starvac SP Time

Combate celulita si inestetismele legate de aceasta: actioneaza asupra microcircuitului modificat care determina o retinere a lichidelor in spatiile intracelulare si o oxigenare defectuoasa a tesutului adipos. Combate cresterea in volum a celulelor adipoase si aparitia nodulelor.

STARVAC SP2 este aparatul cu care se obtin rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

DERMOTERAPIE FORME DE ENERGIE:

Masajul endodermic corporal

Activitatea aparatului creeaza o vidare partiala pe suprafata pielii, aspirand-o intre cei 2 cilindri mobili situati in interiorul capului de tratament ( brevetat international).In timp ce acesta se misca, pielea este rulata ( miscarea palper-rouler ) si masata, creand actiunea exclusiva de "masaj endodermic" prin alunecare.Doua prelungiri, aflate in fata si in spatele cilindrilor, sporesc efectul de drenaj limfatic, in timp ce 2 cilindri suplimentari de la cele doua extremitati ale suprafetei de lucru usureaza miscarea capului de tratament.Aplicatorul cu cei 4 cilindri efectueaza miscari de comprimare si destindere a pielii in zona care trebuie tratata; durata si intensitatea vidarii fiind reglate de esteticiana, cea care stabileste si puterea pulsatiilor in functie de zona ce urmeaza a fi tratatata.Celulele adipoase sunt astfel "prinse" si eliminate datorita unei circulatii sangvine si limfatice mai intense. Pe de alta parte, se obtine destinderea retelei de fibre de colagen, care formeaza suportul pielii si se mareste productia de fibroblasti - celulele predispuse sa produca fibre elastice.

Masajul endodermic facial

Dupa o vaporizare benefica de particule bogate in oxigen, pentru a favoriza oxigenarea tesuturilor si a imbunatati elasticitatea si catifelarea pielii, se trece la masajul endodermic prin alunecare. In acest caz, esteticiana foloseste un cap cu cilindrii de dimensiuni mai mici, adaptat atat pentru fata si decolteu cat si pentru zonele mai mici si delicate cum ar fi conturul ochilor.

METODA SI TRATAMENTELE

Sedinta in institute se efectueaza in mai multe faze.Prima faza precede palper - rouler,in care esteticiana controleaza manual zona care trebuie tratata, pentru a stabili intensitatea aspiratiilor si zonele asupra carora sa actioneze.Se trece apoi la masajul endodermic static .In acest caz aspiratiile se efectueaza cu ajutorul cupelor de dimensiune medie, pozitionate pe punctele unde se inregistreaza o retinere limfatica si in care celulita provoaca durere sau o senzatie neplacuta.Finalul tratamentului este rezervat masajului endodermic prin alunecare.Pentru a simplifica rezultatele si a facilita rularea cilindrilor se utilizeaza crema AMINCISSANTE-STARVAC care are la baza principii active vegetale: lecitina,cafeina si guarana.

DESIGN SI ERGONOMIE Starvac SP2

se distinge prin eleganta design-ului si materialele folosite, care asigura rezistenta maxima chiar si la contactul cu produse si substante deosebit de agresive.Cele 2 etaje superioare sunt alcatuie dintr-o placa de plexigalss transparent, proiectata astfel incat sa cuprinda in mod practic si sigur toate accesoriile, fara sa existe riscul sa cada manerele sau cupele.Operatorul, in timpul tratamentului, poate schimba manerul sau cupa, practic si rapid.Mobilul este prevazut cu 4 roti cauciucate pentru a deplasa usor si fara zgomot intreaga unitate de lucru.



PRECAUTII PRIVIND UTILIZAREA este singurul aparat ale carui rezultate au fost autorizate de CIDESCO.Timp de 6 luni, aparatul a fost verificat de acestia, testat si probat pe un numar considerabil de clienti care prezentau inestetismele clasice ale paniculopatiei edematofibrosclerotice (liposcleroza sau celulita): piele "coaja de portocala", edem localizat, fibrozitate sau scleroza tesutului, durere la palpare, teleangiectazii difuze la membrele inferioare, relaxare cutanata .Fiecarui client i s-a facut o serie de tratamente cu Starvac (de la 10 la 30 de tratamente, in functie de caz), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana.

Starvac SP2 La sfarsitul ciclului de tratamente, CIDESCO a constatat ca:

* pielea "coaja de portocala" a devenit o piele normala (85% din cazuri );
* edemul localizat s-a redus cu 60% (70% din cazuri);
* durerea localizata la palpare, fibrozitatea sau scleroza tesutului a scazut cu 95% (100% din cazuri).

Tinand cont de cele mentionate mai sus, CIDESCO Italia a certificate faptul ca STARVAC SP2 este eficient in tratamentul estetic al paniculopatiei (liposcleroza sau celulita).

STARVAC SP2- Diferenta fata de celelalte aparate pe baza de vacuum o constitue actiunea de palpare -rulare efectuata de ruloul-ventuza specific aparatului STARVAC SP2. genereaza un vacuum la suprafata pielii care este aspirat intre cele doua role adaptabile la grosimea tegumentului iar in timpul miscarii a ruloului,pliul tegumentar este rulat intre cei doi cilindrii mobili.Cupele de suctiune duble executa un masaj static circular,mobilizand astfel tesuturile din zona afectata.

STARVAC SP2 Aceste actiuni au drept finalitate accelerarea circulatiei limfatice si sangvine,o indepartare a excesului de trigliceride din celulele grase. Detoxifierea obtinuta prin eliminarea grasimilor ofera o senzatie de sanatate si confort fizic.Aspectul general al pielii se imbunatateste considerabil.

Indicatii ale folosirii aparatului STARVAC SP2:

* in estetica:celulita, drenaj limfatic,masaj relaxant,oboseala musculara,eliminarea durerilor si cosmetizarea cicatricilor;
* para-medical:programe de terapie antalgice(in reflexologie)si antiinflamatoare(in reumatologie). aparat care efectueaza un masaj endodermic,bazat pe vacuum.
PREZENTARE B*********
MEMBRU
GRATUIT
B*********
168 990 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipare salon - cosmetice profesionale - machiaj profesional

PRODUSE ASEMANATOARE CU STARVAC SP2 SI STARVAC SP TIME

Electrostimulator CSDElectrostimulator CSD
Electrostimulator CSD
Este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea corpului in orice zona s-ar situa ...
ElectroStimulator 20 padsElectroStimulator 20 pads
ElectroStimulator 20 pads
1. Electrostimulatorul CSD 20 pads Este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea ...
Vacum Tratamente Corporale - Vacuum cu infrarosu - Dermotherm - Aparat vacum corporalVacum Tratamente Corporale - Vacuum cu infrarosu - Dermotherm - Aparat vacum corporal
Vacum Tratamente Corporale - Vacuum cu i...
Vacuum cu infrarosu - Dermotherm - Aparat vacum corporal Dermotherm este un aparat de esteticã vacumatic cu ...
Facial Revitalizante 10 fiole X 3mlFacial Revitalizante 10 fiole X 3ml
Facial Revitalizante 10 fiole X 3ml
Tratament fluid fiole cu o mare concentratie de principii activi care revitalizeaza si tonifica pielea obosita si cu ...
Presoterapie digitala cu stand - Limfopress Basic StandPresoterapie digitala cu stand - Limfopress Basic Stand
Presoterapie digitala cu stand - Limfopr...
LINFOPRESS Basic Este un aparat de estetica gandit pentru profesionalistul cel mai performant si exigent.Diferite studii ...
Test Control PlusTest Control Plus
Test Control Plus
Aparat de testat corporal si facial Test Control Plus , prin testul de impedanta, permite definirea tratamentelor ...
Aparat TEST CONTROL PLUSAparat TEST CONTROL PLUS
Aparat TEST CONTROL PLUS
Aparat de testat corporal si facial Test Control Plus , prin testul de impedanta, permite definirea tratamentelor ...
Aparatura Slabire Profesionala - EximiaAparatura Slabire Profesionala - Eximia
Aparatura Slabire Profesionala - Eximia
Eximia este un tratament special o ultima inovatie in domeniul tratarii celulitei in toate stadiile ei, a distrugerii ...
Aparatura Slabire Profesionala - EximiaAparatura Slabire Profesionala - Eximia
Aparatura Slabire Profesionala - Eximia
Eximia este un tratament special o ultima inovatie in domeniul tratarii celulitei in toate stadiile ei, a distrugerii ...
STARVAC SP2 SI STARVAC SP TIME - PRODUSE SIMILARE