Inscrie firma »

operatiuni numerar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre operatiuni numerar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de numarat bani pro150 um

Masina de numarat bani PRO150 UM


, birouri de salarizare si schimburi pentru volume mici sau medii de operatiuni... in numerar.Ecran LCD.Prelucrarea bancnotelor de orice conditieOptional: Actualizare... rugam sa ne contactati pentru detalii. Plata in numerar ramburs la curier se achita ... »

Pret: 2500 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Masina de numarat bancnote rapidcount x500

Masina de numarat bancnote Rapidcount X500


si verificat bancnote ideala pentru operatiunile zilnice cu volum mare de numerar ... »

Pret: 8540 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Formulare utile - trezorerie

formulare utile - trezorerie


tipizate, Modele formulare pentru trezorerie, decontari in numerar, instrumente... operatiuni in valuta, Decont pentru operatiuni in participatie, Dispozitie de incasare ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Seifuri  pentru  casierii banci,  sali  de  joc,cash-flow secur - 02

Seifuri pentru casierii banci, sali de joc,CASH-FLOW SECUR - 02


SCF gestioneaza in conditii de siguranta numerarul in casierii, magazine... operatiunile sunt integrate cu sistemul de inchidere Logica de management este incredintata ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Seifuri cu temporizare

seifuri cu temporizare


eficienta operatiunilor de casierie - structura multistrat de otel, cu protectie... pentru depozitarea numerarului, iar al treilea primeste depozitele - echipat ... »
Oferit de:Planet Safe SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Infiintare fundatie

Infiintare fundatie


sau in numerar, a caror valoare totala sa fie de cel putin 100 de ori salariul minim brut... exclusiv este efectuarea operatiunilor de colectare de fonduri care sa fie puse ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


numerar: Incasari numerar; Plati numerar; Operatiuni virament: Incasari virament... software nominalizate asigurand accesarea diverselor tipuri de operatiuni contabile... gestiuni; Avize de expediere; Bonuri de consum; Liste de inventariere; Operatiuni ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 Marks 1

Marks 1


Aplicatia permite desfasurarea urmatoarelor operatiuni: Intocmirea notelor..., ridicarile de numerar din contul curent si inregistrarea contravalorii serviciilor... Depuneri de numerar in contul curent Alte plati Listarea si vizualizarea ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Contabilitate financiara

Contabilitate financiara


' - Verificarea corectitudinii si legalitatii operatiunilor zilnice de incasari si plati... cu numerar; - Elaborarea fiselor fiscale; - Consultanta privind legislatia financiar ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Factoring

Factoring


(operatiune de scontare facturi) pentru obtinerea rapida de numerar, fara a lua... de imbunatatire a fluxului de numerar si de furnizare a capitalului circulat de care ai nevoie... ascendent Ofera termene mari de plata Au nevoie urgenta de numerar Au acces ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Casa de marcat sapel- smart 258 imprimanta fiscala cu tastatura

Casa de marcat SAPEL- SMART 258 Imprimanta fiscala cu tastatura compacta / extinsa


programabile (0-99,99%) si 1 neimpozabila (0%) - Modalitati de Plata: numerar/ CEC/ bon.../Reduceri: procentuale sau valorice - Rapoarte: zilnic;TVA; departamente;PLU/PLU selectat; numerar... fidelitate client, istoric al operatiunilor clientului fidel sau card preplatit ... »
Oferit de:SC BiB StaR SRL
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Casa de marcat fiscala sapel shop ht238

Casa de marcat fiscala SAPEL SHOP HT238


%) - Modalitati de Plata: numerar/ CEC/ bon valoric/ credit/ carte credit/valuta/ cip card...;TVA; departamente;PLU/PLU selectat; numerar; operator (individual); memorie fiscala - Afisare...! Cititor/Inscriptor Cip Card: card fidelitate client, istoric al operatiunilor ... »
Oferit de:SC BiB StaR SRL
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Pos de la alpha bank

POS de la Alpha Bank


operatiunilor de acceptare a cardurilor cu utilizarea echipamentelor electronice si asigura... numerarului in cadrul tranzactiei, economie, prin reducerea cheltuielilor pentru... transportul si securizarea numerarului, precum si tranzactii efectuate in toate devizele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Infiintari case de schimb valutar

Infiintari case de schimb valutar


de cazare turistica si au in obiectul de activitate operatiuni de cumparare de valute... (cotate si necotate) sub forma de numerar si substitute de numerar; Entitatile... prevazute la lit. b) pot efectua operatiuni de schimb valutar, altele decat cele pentru ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Contabilitate financiara

Contabilitate financiara


de terti, etc) -Inregistrarea incasarilor si platilor in numerar si prin contul... si anuala a operatiunilor de inchidere fiscala -Intocmirea situatiilor financiare ... »

Pret: 350 RON
 Aplicatie fiscal print pentru conectare case de marcat la telefoane si

Aplicatie Fiscal Print pentru conectare case de marcat la telefoane si tablete Android


si paginile web pot efectua urmatoarele operatiuni pe dispozitive Android:- emitere... bonuri fiscale - tiparire rapoarte X si Z- depuneri si retrageri de numerar ... »

Pret: 150 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Autosoft contpers-program de contabilitate in partida simpla

AUTOSOFT CONTPERS-PROGRAM de CONTABILITATE IN PARTIDA SIMPLA


contabila multiluna. Programul permite:- operare jurnal de incasari si plati in numerar... si jurnal de cumparari- fisa operatiuni diverse,- fisa furnizor / client,- fisa mijloc ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Produse creditare  micro imm

Produse creditare Micro IMM


preturi mai mici la operatiunile curente prin Raiffeisen Online decat la ghiseu... in efectuarea operatiunilor curente - decontare instantanee intre conturile la Raiffeisen... telefonic gratuit la 0800 08 07 07 -efectuarea cu usurinta a operatiunilor bancare ... »
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Terminal de plata mypos go

Terminal de plata myPOS Go


15.00 RON Comisioane si limite card VISA Business Tipuri de operatiuni Tarif...GratuitRetrageri numerar ATM, echivalent lei ≤ 300.00 EUR10.00 RONRetrageri numerar ATM, echivalent... lei > 300.00 EUR20.00 RONRetragere numerar ATM international1.000% + 20 ... »

Pret: 177.31 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Eurosoft travel backoffice system

Eurosoft Travel Backoffice System


de sarcini dificile si mari consumatoare de timp in operatiuni aproape instantanee... incasarea facturii partial sau integral in numerar prin emiterea unei chitate tiparirea... in contabilitate, factura incasata cu op sau numerar etc.) - Facturi furnizori &#8211 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Autosoft-programe software pentru societati comerciale/ bugetare/

AUTOSOFT-Programe software pentru societati comerciale/ bugetare/ fundatii


/ cheltuieli, furnizori/clienti/mijloace fixe, operatiuni diverse, stoc, Carte Mare . 750..., incasari si plati prin numerar sau banca, evidenta fonduri ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


Adunarii Generale a Asociatilor; - litigii în legatura cu operatiuni de plata... pe motivul "lipsa disponibil numerar în cont"; - litigii între asociati ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"operatiuni numerar" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea