Inscrie firma »

oferte de munca med - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre oferte de munca med
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Reprezentant vanzari cosmetice de lux in italia -

Reprezentant vanzari cosmetice de lux in Italia - oferta de munca


, Vincenza Venice. Se lucreaza in medie 8- 9 ore /zi cu pauza la fiecare 2 ore + pauza ... »

Pret: 1500 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Securitatea muncii - situatii de urgenta

SECURITATEA MUNCII - SITUATII DE URGENTA


Oferta Securitatea Muncii..., respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/echipamente de munca si mediul... controlul noxelor in mediul de munca; verificarea starii de functionare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Securitatea muncii - situatii de urgenta

SECURITATEA MUNCII - SITUATII DE URGENTA


Oferta Securitatea Muncii..., respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/echipamente de munca si mediul... controlul noxelor in mediul de munca; verificarea starii de functionare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Oferta drujba straus austria 3 cp si topor

Oferta Drujba Straus Austria 3 CP si topor


Oferta Drujba 3 CP + topor 2 kgAvem pentru dumneavoastra o oferta de nerefuzat.... O oferta ce va aduce in gospodarie 2 unelte extrem de utile si practice. Drujba... de 3CP si topor extrem de rezistent. De altfel, aceasta oferta va poate face ajuta ... »

Pret: 369 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Prestari servicii profesionale de curatenie

Prestari servicii profesionale de curatenie


cu legislatia privind protectia mediului si protectia muncii. Aspectul intregului ansamblu ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Asistenta medicala pentru germania

Asistenta medicala pentru Germania


Asistent/a medical/a in spitale sau sistem ambulatoriu. Program de munca in schimburi.... Contract de munca pe perioada nedeterminata sau, la alegerea dumneavoastra, determinata... interesati de persoanele care au deja cel putin cunostinte medii de germana pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Anvelope autocamioane si autoturisme

Anvelope autocamioane si autoturisme


muncii si sanatatii. Astfel pe langa oferta de anvelope, prin traditia materializata..., ed.2001), managementul mediului (SR EN ISO seria 14000), mangementul securitatii ... »
Oferit de:EVW Holding SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Sorbenti absorbanti de ulei - oil only oel kleen

Sorbenti absorbanti de ulei - Oil Only Oel Kleen


activitatea omului sau mediul inconjurator. Lavetele Oil Only Oel Kleen protejeaza... pe termen lung si asigura un loc de munca curat in jurul sau sub masini si piese... de daunatori mediului. Chiar si in stare de saturatie lichidele absorbite sunt izolate ... »

Pret: 150 RON
Oferit de:SC Krumel SRL
Buyer Member 11 ani
Valcea
 Aparatura de laborator

Aparatura de laborator


nevoilor dumneavoastra, o oferta de preturi competitiva, un suport de expertiza si nu... munca profesionistilor. Aquator Iasi se adreseaza unei game extinse...; - medicale si farmaceutice; - cercetare si educatie; - protectia mediului. Va ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Oferta elaborare, implementare, certificare,

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme


.Calitatii; b.Mediului; c.Securitatii si sanatatii ocupationale; d.Sigurantei alimentului... de mediu semnificative asociate aspectelor, identificarea riscurilor in munca... - mediu-sanatate si securitate in munca - siguranta alimentului: manuale si proceduri ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Inchiriere spatii birouri unirii bucuresti glx750405

inchiriere Spatii Birouri Unirii Bucuresti GLX750405


,suprafata totala: 4175.37 mp, suprafata medie/etaj: 340 mp.Suprafata minima inchiriabila 500 mp... 1 Piata Muncii aproximativ 2 statii RATB si Piata Unirii magistralele 1, 2 si 3..., curatenie, administrare): 2,50 Euro/luna + tva. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Asistent medical pentru germania

Asistent medical pentru Germania


postului Asistent/a medical/a in spitale sau sistem ambulatoriu. Program de munca... in schimburi. Contract de munca pe perioada nedeterminata sau, la alegerea dumneavoastra.... Indeosebi suntem interesati de persoanele care au deja cel putin cunostinte medii ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Recrutare- nefertiti human capital consulting

Recrutare- Nefertiti Human Capital Consulting


vor constitui in criterii de recrutare - mediul si conditiile de lucru, pachetul... salarial oferit, ratiunile vacantarii postului, durata contractelor de munca, conditii... si supune aprobarii Dvs: - timpul necesar prezentarii listei scurte - mediile ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Scaune de birou 1040 ergo

Scaune de birou 1040 Ergo


si in conditiile unei munci indelungate.Inaltimea medie si forma spatarului fac ca asest scaun...Dorim ca timpul petrecut in birou si pe care il dedicam muncii sa fiecat mai... de ofertele mici din unele magazine de mobila, aleg scaune debirou ieftine care nu imbina ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile vatra luminoasa bucuresti glx250430

vanzare Case / Vile Vatra Luminoasa Bucuresti GLX250430


statiile de metrou Iancului si Muncii sunt situate in apropiere. Aceasta oferta...GLX250430 Oferta vanzare sau inchiriere imobil situt in zona Vatra Luminoasa... respectiva din vile micute, destinate clasei medii Si functionarilor publici, angajati ai ... »

Pret: 249000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane si salarizare

Consultanta resurse umane si salarizare


Oferta Servicii Resurse Umane Si Payroll Sc Leader Human Resources, Este O..., Avizare Diverse Acte, Inregistrare Contracte De Munca Etc); - Intocmire State... Schimbarile Legislatiei Muncii - Cresterea Gradului De Confidentialitate Privind ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


in munca si in domeniul situatiilor de urgenta; 4.Intocmirea si gestionarea... cu atributii in domeniu (Inspectoratul Teritorial de Munca, AJOFM, Casa de Pensii... de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii, Familiei ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile vatra luminoasa bucuresti glx250131

vanzare Case / Vile Vatra Luminoasa Bucuresti GLX250131


GLX250131 Oferta vanzare vila P+1+M, stil englezesc, situata in zona Vatra.... Cartierul era format la vremea respectiva din vile micute, destinate clasei medii... Si functionarilor publici, angajati ai Ministerului Muncii. Apartamentele au fost concentrate ... »

Pret: 199900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane, posdru 5.2.

Consultanta Resurse Umane, POSDRU 5.2.


pentru persoanele din mediul rural - Dezvoltare si furnizare programelor de formare... de retele de servicii si operatori de dezvoltare a resurselor umane in mediul rural... si integrarii bunelor practici - Furnizare servicii de plasare la locul de munca ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sisteme de management integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


oferta, Consultantul a inclus vizitarea si evaluarea din punct de vedere al mediului... calitatii, protectiei mediului si protectiei muncii din cadrul companiei Beneficiarului... de Mediu este tinerea sub control si reducerea impacturilor negative asupra mediului ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


; Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse Certificatul include 60 ore... contractuale ale proiectului, analizeaza si selecteaza furnizarii, imbunatateste ofertele..., pentru oameni, mediul inconjurator si proprietati, selecteaza optiuni ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 Curs autorizat expert achizitii publice cod cor  241946

CURS AUTORIZAT EXPERT ACHIZITII PUBLICE cod COR 241946


centrala si locala, membrilor Comisiei de Evaluare a ofertelor de produse si servicii...; 2.Coordonarea muncii in echipa; 3.Perfectionarea pregatirii profesionale; 4..., - stabilirea corecta a criteriilor de calificare si de selectie a ofertelor, - licitatiile ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta in domeniul calitatii

CONSULTANTA IN DOMENIUL CALITATII


/2000 -Managementul mediului, conform ISO 14001 -Managementul sanatatii si sigurantei muncii...-Sprijin pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului Oferta noastra de consultanta... si trimiteti cererea de oferta. Avem convingerea ca veti primi cea mai buna oferta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane, posdru 6.1.

Consultanta Resurse Umane, POSDRU 6.1.


de integrare la locul de munca, ocupare temporara sau formare la locul de munca... si acceptarea diversitatii, dezvoltare durabila si protectia mediului; - Dezvoltarea... activitatilor artistice si culturale, protectia mediului, conservarea patrimoniului cultural ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


; - Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Certificatul include: - 60 ore... ale proiectului, analizeaza si selecteaza furnizarii, imbunatateste ofertele selectate..., pentru oameni, mediul inconjurator si proprietati, selecteaza optiuni ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
63 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"oferte de munca med" in Firme Hot - 19 Rezultat(e)
Folositi cautarea