Inscrie firma »

norme deviz - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre norme deviz
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Deviz online

Deviz online


la internet 2. Actualizat in timp real - baza de date cu norme de deviz si oferte ... »
Buyer Member 12 ani
Galati
 Program devize

Program Devize


situatiilor de lucrari Intocmirea restului de executie Adaugare de norme noi de devize...Detalii anunt: Program Devize Principalele posibilitati ale programului... de devize: Intocmirea de devize oferta (cu respectarea legislatiei in vigoare ... »

Pret: 250 EUR
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Express intelsoft deviz profesional

Express Intelsoft Deviz Profesional


de gabarit; Indicatoare de norme de deviz colectiile 1981, 1999, 2000/2006, 2010-Intel... de executie ale lucrarilor de constructii; Devizul-oferta, listele de resurse si listele... de echipamente: C5-C11, F3-F6; Devizul General si rapoartele centralizatoare C1, C2, C3 ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Antreprenor intelsoft deviz profesional

Antreprenor Intelsoft Deviz Profesional


de executie in conformitate cu caietul de sarcini; -Norme de deviz proprii, norme... de deviz derivate si norme compuse cu parametri de gabarit; -Indicatoare de norme..., proiectare si autoritatilor contractante care intocmesc antemasuratoare, deviz, deviz ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Constructor intelsoft deviz profesional

Constructor Intelsoft Deviz Profesional


de norme de deviz colectiile 1981, 1999, 2000/2006, 2010-IntelSOFT precum... de executie ale lucrarilor de constructii; Devizul-oferta, listele de resurse... si listele de echipamente: C5-C11, F3-F6; Devizul General si rapoartele ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Serviciul de intocmire a devizelor

Serviciul de intocmire a devizelor


Intocmim devize in varianta clasica fie in varianta calcului invers....Pentru realizarea lor utilizam atat normele simple existente in indicatoarele editiile 81, 91..., 93, 99, editii revizuite in 2000,2007,cat si norme compuse. Folosim si normele ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Arhitect intelsoft deviz profesional

Arhitect IntelSOFT Deviz Profesional


cu parametri de gabarit; Indicatoare de norme de deviz colectiile 1981, 1999, 2000... ale lucrarilor de constructii; Devizul-oferta, listele de resurse si listele... de echipamente: C5-C11, F3-F6; Devizul General si rapoartele centralizatoare C1, C2, C3 ... »
Light Member 16 ani
Galati
 Retele apa

RETELE APA


retele de apa in orasul Constanta, Navodari, Lumina, Ovidiu, Cumpana. Intocmim devize... de lucrari in cel mai scurt timp cu materiale conform normelor UE, la cele mai bune ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


; castigati cel putin 2 % din valoarea investitiei cat apare de regula intr-un deviz... 8 grade, normele din Romania interzicand insa turnarea betonului sub 5 grade... incadreaza in categoria caselor cu consum redus de energie potrivit normelor europene ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"norme deviz" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Norme de deviz
 Deviz norme
 Norme de deviz de lucrari
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea