Inscrie firma »

norme de deviz de lucrari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre norme de deviz de lucrari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Program devize

Program Devize


situatiilor de lucrari Intocmirea restului de executie Adaugare de norme noi de devize... Intocmirea de devize situatii de lucrari periodice Intocmirea centralizatorului...Detalii anunt: Program Devize Principalele posibilitati ale programului ... »

Pret: 250 EUR
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Express intelsoft deviz profesional

Express Intelsoft Deviz Profesional


de executie ale lucrarilor de constructii; Devizul-oferta, listele de resurse si listele..., Deviz Obiect, F1, F2; Dosarul de ofertare a lucrarilor de executie in conformitate... de gabarit; Indicatoare de norme de deviz colectiile 1981, 1999, 2000/2006, 2010-Intel ... »
Light Member 18 ani
Galati
 Constructor intelsoft deviz profesional

Constructor Intelsoft Deviz Profesional


de executie ale lucrarilor de constructii; Devizul-oferta, listele de resurse... centralizatoare C1, C2, C3, Deviz Obiect, F1, F2; Dosarul de ofertare a lucrarilor... de norme de deviz colectiile 1981, 1999, 2000/2006, 2010-IntelSOFT precum ... »
Light Member 18 ani
Galati
 Antreprenor intelsoft deviz profesional

Antreprenor Intelsoft Deviz Profesional


a costurilor de executie ale lucrarilor de constructii; -Deviz-oferta, listele... centralizatoare C1, C2, C3, Deviz Obiect, F1, F2; -Dosarul de ofertare a lucrarilor... de executie in conformitate cu caietul de sarcini; -Norme de deviz proprii, norme ... »
Light Member 18 ani
Galati
 Arhitect intelsoft deviz profesional

Arhitect IntelSOFT Deviz Profesional


ale lucrarilor de constructii; Devizul-oferta, listele de resurse si listele..., Deviz Obiect, F1, F2; Dosarul de ofertare a lucrarilor de executie... cu parametri de gabarit; Indicatoare de norme de deviz colectiile 1981, 1999, 2000 ... »
Light Member 18 ani
Galati
 Retele apa

RETELE APA


de lucrari in cel mai scurt timp cu materiale conform normelor UE, la cele mai bune...GSI INSTAL CONSTRUCT executa lucrari de instalare, mentenanta si reparatii... retele de apa in orasul Constanta, Navodari, Lumina, Ovidiu, Cumpana. Intocmim devize ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


pe toata perioada de derulare a lucrarii); scad totodata si cheltuielile indirecte...; castigati cel putin 2 % din valoarea investitiei cat apare de regula intr-un deviz... 8 grade, normele din Romania interzicand insa turnarea betonului sub 5 grade ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"norme de deviz de lucrari" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea