Inscrie firma »

montaj panouri termoizolante hale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre montaj panouri termoizolante hale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Montaj panouri termoizolante

Montaj panouri termoizolante


Executam lucrari de montaj panouri sandwich termoizolante pentru pereti... si acoperisuri hale industriale. Utilizam dispozitive vacuumatice speciale ce permit o ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Dispozitiv vacuumatic montaj panouri termoizolante

Dispozitiv vacuumatic montaj panouri termoizolante


Dispozitiv vacuumatic pentru montajul panourilor sandwich termoizolante.... Posibilitate de montare a panourilor atat in plan vertical cat si orizontal. Permite... manipularea panourilor de dimensiuni pana la 15000 mm x 1200 mm sau mai mari. Contine ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere dispozitiv vacuumatic montaj panouri

Inchiriere dispozitiv vacuumatic montaj panouri termoizolante


Inchiriere dispozitiv vacuumatic pentru montajul panourilor sandwich... termoizolante. Posibilitate de montare a panourilor atat in plan vertical cat si orizontal.... Permite manipularea panourilor de dimensiuni pana la 15000 mm x 1200 mm sau mai mari ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Montaj pereti la hale din

Montaj pereti la hale din panouri sandwich(termoizolante)(doar manopera)


Montam panouri sandwich(termoizolante) pentru pereti la hale, magazine, service ... »

Pret: 3.5 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Panouri termoizolante

PANOURI TERMOIZOLANTE


FURNIZOR DE SOLUTII COMPLETE PENTRU HALE INDUSTRIALE, INCHIDERI CU PANOURI... TERMOIZOLANTE CU SPUMA POLIURETANICA SAU VATA MINERALA ISOPAN. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Hale

Hale


Proiectare, Executie, Montaj: Hale Industriale; Structuri Metalice....Inchideri cu panouri termoizolant ... »
Buyer Member 16 ani
Alba
 Usi sectionale pentru hale frigorifice sau cu

Usi sectionale pentru hale frigorifice sau cu temperatura controlata


Usile sectionale pentru hale frigorifice sau cu temperatura controlata sunt... fabricate din panouri sandwich de 80mm grosime, care asigura o izolare ridicata. Putem... produce in orice culoare, cu diferite tipuri de montaj, actionari manuale sau automate ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Hale metalice spatii industriale

Hale Metalice Spatii Industriale


Proiectare Executie Montaj Proiectare, Executie, Montaj: Hale Industriale...; Structuri Metalice.Inchideri cu panouri termoizolant ... »
Buyer Member 16 ani
Alba
 Hale industriale constructii metalice

Hale Industriale Constructii Metalice


Hale industriale Constructii metalice Proiectare, Executie, Montaj: Hale... Industriale; Structuri Metalice.Inchideri cu panouri termoizolant ... »
Buyer Member 16 ani
Alba
 Structuri metalice

Structuri Metalice


termoizolante, montaj panouri sandwich, structura rezistenta metalica, constructi..., structuri prefabricate din beton si montaj inchideri din panouri sandwich, casete... depozitare, constructie depozite frigorifice, constructie showroom, montaj panouri ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Incalzire in pardoseala -montaj

INCALZIRE IN PARDOSEALA -MONTAJ


, supermagazine, restaurante), cladirilor industriale (hale de depozitare, hale de productie..., spatii de trecere - bai, saune si hale pentru bazine de inot Avantajele... economie in plus de 50-70%) - panouri solare cu aport la incalzire -centrale ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Panou izolat 30,50,60,80,100mm topanel - montaj,

Panou izolat 30,50,60,80,100mm TOPANEL - montaj, garantie


de minute (in functie de tipul si pozitia de montaj a panoului) pentru panourile... termoizolante PIR incepand cu grosimea de 50 mm Clasa de reactie la foc B - s2d0 Montaj... la descompunere Aria larga de utilizare: hale industriale, complexe comerciale, showroom ... »
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Confectii metalice

CONFECTII METALICE


panouri termoizolante poliuretan hale industriale, usi industriale, trape de fum....- panouri de gard, porti, usi, balustrade scari, balcoane, toate din fier... spalatorii auto, service-uri auto, hale de productie. - hale de productie cu deschideri ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Confectii metalice

Confectii metalice


cu panouri termoizolante, acoperiri cu policarbonat etc. Modelele de porti din fier..., balustrade, grilaje, scari, inchideri perimetrale cu panouri plasa bordurata, acoperiri... la cheie avand incluse: masuratori, executie, transport si montaj. ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Tigla metalica ,sistem de scurgere

TIGLA METALICA ,SISTEM DE SCURGERE


DE ACEES LA COMANDA DIN LEMN MASIV IMPORT ITALIA -TABLA CUTATA PT HALE INDUSTRIALE,PANOURI... TERMOIZOLANTE -ASIGURAM MONTAJ LA PRODUSELE LIVRATE(CONTRA COST) ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Alpinism utilitar - energie solara - constructii

Alpinism utilitar - Energie solara - Constructii


) Pereti cortina Montaj hale inindutriale Vopsitorie - turnuri de raciere, cosuri... Montaj paratrasnete Pozat cabluri si conducte Curatare hale industriale... Termoizolatii cu polistiren expandat Fatade ventilate (bond, piatra naturala, ceramica ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Usi de garaj rulou si sectionale

usi de garaj rulou si sectionale


de dimensiuni mari (garaje, hale industriale, depozite) - Imbunatatirea designului exterior...). De asemenea, alte aspecte importante sunt constituite de gradul sporit de fono-termoizolare..., spatiul disponibil dupa montaj si manevrabilitatea optimizata prin control la distanta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem incalzire in pardoseala dangulv-danemarca

sistem incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCA


, restaurante), cladirilor industriale (hale de depozitare, hale de productie), pana... si hale pentru bazine de inot Avantajele utilizarii incalzirii in pardoseala... economie in plus de 50-70%) - panouri solare cu aport la incalzire -centrale ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Incalzire in pardoseala dangulv-danemarca

Incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCA


, restaurante), cladirilor industriale (hale de depozitare, hale de productie), pana... - birouri si incaperi de locuit - coridoare, spatii de trecere - bai, saune si hale... economie in plus de 50-70%) - panouri solare cu aport la incalzire -centrale ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"montaj panouri termoizolante hale" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea