Inscrie firma »

metabond gt - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre metabond gt
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Metabond gt

METABOND GT


METABOND GT este un ulei special, in amestec cu alte hidrocarburi, care... si temperaturii, METABOND GT intra in reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele... METABOND GT sunt protejate chiar la lipsa de partiala sau totala de ulei. Folosit ... »

Pret: 151 RON
 Metabond  gt

METABOND GT


CUTIILOR DE VITEZA, DIFERENTIALE SI REDUCTOARE METABOND GT este un produc chimic... a modifica cotele pieselor tratate. Sub actiunea presiunii si temperaturii, METABOND GT... omogen de ulei a suprafetelor in contact). METABOND GT este recomandat pentru ... »
Oferit de:SC ECO TEAM SRL
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Metabond gt 250 ml

METABOND GT 250 ML


Tratament special pentru motoare si instalatii foarte uzate.Protejeaza suprafetele chiar si la solicitari extreme.Reduce frecarea interioara cu 50-60%.Reduce consumul de combustibil cu 7-10%.Contine microceramica MKG care se depune pe suprafata, umpl... ... »
Light Member 18 ani
Harghita
 Metabond gt - tratament cutie viteza

Metabond GT - Tratament Cutie viteza


METABOND GT este un ulei special, in amestec cu alte hidrocarburi, care... presiunii si temperaturii, METABOND GT intra in reactie chimica cu metalele, formând... la care s-a aplicat METABOND GT sunt protejate chiar la lipsa de partiala sau totala ... »

Pret: 143 RON
Buyer Member 16 ani
Suceava
 Metabond gt250ml - tratament cutii de viteze

Metabond GT250ml - tratament cutii de viteze


Metabond GT - Fiind conceput special pentru transmisii, intra in reactie... ulterioare se recomanda un procent de 2,5-5% Metabond GT. EXEMPLE DE UTILIZARE: Cutii ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Metabond gt tratament cutie de viteze 250 ml

Metabond GT tratament cutie de viteze 250 ml


, rulmenti, etc datorita frecarii Aceasta frecare este micsorata cu Metabond GT, care se...Tratament Metabond pentru cutii de viteze manuale, diferentiale, reductoare..., angrenaje Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond GTLista ... »

Pret: 144 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Metabond gold tratament motor 250 ml

Metabond Gold tratament motor 250 ml


Tratament Metabond pentru motor, pentru tratarea suprafetelor metalice... Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond GoldLista de preturi... MetabondCariera MetabondSpecificatii Destinat pentru5 litri de uleiAmbalat la250ml, 5 ... »

Pret: 186 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Metabond h tratamentul sistemelor hidraulice 250 ml

Metabond H tratamentul sistemelor hidraulice 250 ml


hidraulice Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond HLista... de preturi MetabondCariera MetabondSpecificatii Destinat pentru5-12 litri de ulei... Metabond Gold Testul a fost facut de rapostatul ing Marian Vasile, inginer auto si sef ... »

Pret: 186 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Metabond old spezial tratamentul motorarelor batrâne

Metabond Old Spezial tratamentul motorarelor batrâne 250 ml


Tratament Metabond pentru motor, pentru tratarea suprafetelor metalice... Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond Old Spezial...Lista de preturi MetabondCariera MetabondSpecificatii Destinat pentru2,5-5 litri de ulei motor ... »

Pret: 196 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Ulei auto

Ulei Auto


METABOND TOP 5W40 ulei de motor 10l... ________________________________________ METABOND TOP SAE 5W40 Ulei de motor sintetic, multigrad, cu propriet... de autoaprindere >250 °C Caracteristici • se poate ajunge p ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Ulei motoare in 2 timpi

ulei motoare in 2 timpi


METABOND ulei amestec semisintetic 1l - 25 lei.../litru ________________________________________ METABOND 2T semisintetic - Ulei de curse de calitate superioarã semisintetic...âscozitate 40°C mm2/s >6.5 Punct de scurgere °C -30 Punct de fierbere ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Tratamente cutii viteza

TRATAMENTE CUTII VITEZA


METABOND GT - 130 lei Sub actiunea presiunii si temperaturii, METABOND GT... pe langa randament mai mare, va scadea. Utilajele la care s-a aplicat METABOND GT sunt... un dezavantaj in urma utilizarii produsului! Domenii de utilizare:METABOND GT este ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Uleiuri utilaje agricole

uleiuri utilaje agricole


METABOND UTTO FR/30 lei /litru... ________________________________________ METABOND UTTO FR ulei universal de transmisie pentru maºini agricole...âscozitate 115 Punct de fierbere, Cleveland >200 °C Punct de curgere -28 ° ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea