Inscrie firma »
METABOND  GT

METABOND GT

Producator: Metabond - Germania
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare METABOND GT

PRODUS DE TRATAMENT NEPOLUANT PENTRU REDUCEREA FRECARILOR SI UZURILOR DESTINAT CUTIILOR DE VITEZA, DIFERENTIALE SI REDUCTOARE

METABOND GT este un produc chimic, care datorita caracteristicilor sale innobileaza suprafetele metalice in contact, expuse frecarii - actiunea sa nu se datoreaza inbunatatirii calitatii lubrifiantilor.

Nu este un aditiv, este un agent de innobilare al suprafetelor metalice fara a modifica cotele pieselor tratate.
Sub actiunea presiunii si temperaturii, METABOND GT intra in reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele expuse solicitarilor un compus chimic, la nivel molecular, penetrand o grosime microscopica, care are efectul unui "ecran protector".

Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest strat protejeaza suprafata metalica prevenind defectiunile, deteriorarile care s-ar produce datorita frecarii, chiar si in cazul solicitarilor extreme, deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere (separarea ideala cu film omogen de ulei a suprafetelor in contact).

METABOND GT este recomandat pentru cutii de viteze, diferentiale, in industrie la angrenaje si transmisii. Da rezultate excelente in foarte scurt timp si la utilaje putin uzate. Nu are in compozitie substante de curatire a produselor de ardere.

Avantajele folosirii produsului METABOND GT:
 Reduce in mod spectaculos frecarea interioara, scade temperatura de lucru si zgomotul, scade consumul de energie,
 mareste durata de viata a utilajelor,
 asigura protectie in cazul unei lipse partiale sau totale de ulei,
 datorita compozitiei antioxidante, impiedica imbatranirea uleiulilor.

Domenii de utilizare si dozare: La autovehicule, in cutii de viteza si diferentiale,reductoare, in industrie la angrenaje si transmisii. Trebuie adaugat in proportie de 5-10% in uleiul proaspat, se recomanda folosirea la urmatorul schimb de ulei, in proportie redusa la 1/2

INAINTE DE FOLOSIRE TREBUIE AGITAT FLACONUL!!!

Se adauga direct in lubrifiant in proportie de 10% (la un litru de ulei 50ml), preferabil in ulei proaspat. Reducerea zgomotului se observa dupa 1-3 minute, celelalte avantaje vor fi sesizabile dupa 150-300 km. Nu se va aplica numai o singura data. Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar in proportie de 2,5% pentru intretinerea suprafefetei tratate. Evident, la motoarele care nu necesita schimb de ulei, nu trebuie completat nici METABOND-ul.

METABOND, verificat si controlat permanent de TÜV Rheinland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice ), Va garanteaza avantajele enumerate mai sus.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
3 866 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: uleiuri motor - Aditivi combustibili - tratamente ulei

PRODUSE ASEMANATOARE CU METABOND GT

Aditivi, tratamente motor, uleiuri autoAditivi, tratamente motor, uleiuri auto
Aditivi, tratamente motor, uleiuri auto
Permiteti-mi sa va retin atentia asupra gamei de produse METABOND, produse antifrictiune de inalta tehnologie cu actiune ...
METABOND MEGASELMETABOND MEGASEL
METABOND MEGASEL
PRODUS PENTRU TRATAREA MOTORINELOR Produsul METABOND MEGASEL este un aditiv, cu caracter de hidrocarbura pentru ...
METABOND MEGALENEMETABOND MEGALENE
METABOND MEGALENE
PRODUS PENTRU TRATAREA BENZINELOR Produsul METABOND MEGALENE este un aditiv pentru tratarea benzinelor pentru motoare ...
METABOND  GOLDMETABOND  GOLD
METABOND GOLD
PRODUS DE TRATAMENT NEPOLUANT DESTINAT COMPENSARII UZURILOR SI REDUCERII NOXELOR LA MOTOARELE NOI SI UZATE In cazul ...
METABOND GT - PRODUSE SIMILARE