Inscrie firma »

lifturi pentru marfa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lifturi pentru marfa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lifturi pentru marfa

Lifturi pentru marfa


Liftul SHERPA pentru marfuri reprezinta solutia integrata perfecta pentru... cladiri si sisteme de depozitare existente: Pentru instalarea acestui lift de marfuri... una dintre principalele calitati ale liftului SHERPA pentru marfuri - modul de utilizare ... »

Pret: 10000 EUR
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Lifturi pentru marfa cu insotitor

Lifturi pentru marfa cu insotitor


, liftul pentru marfuri si operator ESCORTA® ofera solutia ideala. Liftul pentru... si avantajul posibilitatii de insotire a marfii transportate de catre o persoana competenta... unitate de actionare comandata in frecventa. Conform cu Directiva europeana pentru ... »

Pret: 10000 EUR
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Lifturi de marfa

Lifturi de marfa


Lifturile de marfa sunt echipamente ce servesc la transportul marfii... pe verticala, de la un nivel la un alt nivel al cladirii. Noi producem aceste lifturi... lifturi se pot monta fie in exteriorul cladirii, fie in interiorul cladirii. Va ... »
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Lifturi de marfa/persoane

Lifturi de marfa/persoane lifturi inclinate platforme


Platforma (nacela) pe cremaliera pentru fatade de cladiri inalte, proiecte.... VANZARI / INCHIRIERI / SERVICE Lift inclinat pentru materiale de constructii..., ideal pentru acoperisuri din tigla, si alte prefabricate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Lifturi industriale

Lifturi industriale


Sunt lifturi speciale de marfa sau mixte. Aceste lifturi sunt proiectate... special pentru destinatia lor, cu normele de exploatare si siguranta specifice ramurii... industriale din care fac parte. Exemplu de lifturi din aceasta categorie ar fi lifturi ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Ascensoare de marfa

Ascensoare de marfa


- Sunt destinate pentru transportul de materiale, marfuri (perisabile, non... in varianta cu actionare electrica sau hidraulica - Pentru sarcini pana la 10 tone ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Bob lifturi santier - ascensoare

BOB LIFTURI SANTIER - ASCENSOARE MARFA SI PERSOANE 2750 KG, MODEL PT 3000


DE COMANDA :SIEMENS PUTERE MAXIMA CONSUMATA :9 Kw SPATIUL NECESAR LA SOL PENTRU MONTAJ... 5.050 X 2.600 mm VITEZA MAXIMA A VANTULUI PENTRU UTILIZARE SI/SAU INSTALARE ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Ascensoare marfa

Ascensoare marfa


spatiile pentru depozite, ascensoarele noastre pentru transport persoane si marfa...Pentru cladiri comerciale, cladiri industriale, spitale, precum si pentru... rezolva problemele de transport dintre cele mai variate, pentru sarcini incepand ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ascensoare de marfa hidraulice

Ascensoare de marfa hidraulice


cu sarcini de pana la 2000 kg, sunt ideale pentru depozitare, hale si au avantajul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Inchiriere ascensor marfa si persoane

INCHIRIERE ASCENSOR MARFA SI PERSOANE PENTRU CONSTRUCTII 1000 KG


VANZARE SI INCHIRIERE Capacitate maxima suportata: 1000 kg Inaltimea maxima : 120 metri Interval de prindere ancoraj: 6 metri Viteza maxima: 20 m/min Dimensiuni cabina (lungime x latime): 2,00 x 1,75 x 2,1m Platforma - porti: 1 rabatabila, 2 ba... ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Lego technic avion de marfa

Lego Technic Avion de marfa


LEGO┬« Power Functions pentru a deschide compartimentul de marfa frontal... mecanice motorizate, inclusiv rotoare, cala fata cu deschidere, golf pentru marfa..., lifturile si flapsurile cu joystick-ul !- Acest avion de marfa este cel mai mare avion ... »

Pret: 672.56 RON
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Avion de marfa - lego

Avion de marfa - LEGO


LEGO Power Functions pentru a deschide compartimentul de marfa frontal si posterior..., inclusiv rotoare, cala fata cu deschidere, golf pentru marfa in spate cu deschidere...Caracteristici Avion de marfa - LEGO: Goneste pe pista si decoleaza spre o alta ... »

Pret: 581.99 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriez ascensoare /lift / bob lift santier - transport

INCHIRIEZ ascensoare /lift / bob lift santier - transport marfa si persoane


Model APM-1.000 KG ascensor marfa si persoane Dimensiuni interior cabina... : Siemmens putere maxima consumata :8 Kw spatiul necesar la sol pentru montaj :3.600 X... 2.880 mm viteza maxima a vantului pentru utilizare si/sau instalare: 45 km/ora ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Ascensoare

ASCENSOARE


MECANO-ELECTRICE ALE ASCENSOARELOR DE PERSOANE SAU MARFA. ASIGURAM PIESE OMOLOGATE... SISTEME DE ASCENSOARE NOI , PENTRU CLADIRI NOI SAU IN CAZUL INLOCUIRII COMPLETE...-GARANTIE. PENTRU ASOCIATII DE LOCATARI OFERIM CONTRACTE DE INTRETINERE SI REPARATII FOARTE ... »
Oferit de:DRADENCONSTRUCT
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ascensoare electrice

Ascensoare electrice


persoane, ascensoare electrice pentru marfa. Beneficiati de o gama completa..., ascensoare cu camera masinii, ascensore electrice panoramice, ascensoare electrice pentru ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Avion de marfa (42025) lego technic - lego

Avion de marfa (42025) LEGO Technic - LEGO


®, Power Functions pentru a deschide compartimentul de marfa frontal si posterior..., inclusiv rotoare, cala fata cu deschidere, golf pentru marfa in spate cu deschidere...Goneste pe pista si decoleaza spre o alta misiune dura de transport de marfa ... »

Pret: 583 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Inchirieri nacele pe cremaliera 1500 kg

INCHIRIERI NACELE PE CREMALIERA 1500 KG


Nacele pentru fatade si lifturi de marfa/persoane pentru constructii speciale ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Camioneta cu lift

Camioneta cu lift


Degami va pune la dispozitie transport de marfa cu livrare cu masini special... echipate cu lift si transpalet pentru livrari interne si internationale pe orice ruta... Livrarea se gace cu camioane camionete cu lifturi hidraulice si transpalet ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Inchiriere spatii birouri p-ta victoriei bucuresti glx0199

inchiriere Spatii Birouri P-ta Victoriei Bucuresti GLX0199


cu ventiloconvectoare, generator electric propriu, lifturi Schindler ultrarapide pentru persoane... si pentru marfa, sistem de alarma, senzori de fum, grupuri sanitare duble pe fiecare..., supraveghere video, sala de conferinte, administrare, curatenie,s.a Este proiectat pentru ... »

Pret: 12499 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente iancului bucuresti glx25021

vanzare Apartamente Iancului Bucuresti GLX25021


imobil cu 14 nivele, construit in 1980. Blocul dispune de 2 lifturi (un lift pentru... persoane si un lift pentru marfa) si de portar la intrare. Apartamentul este confort 1 ... »

Pret: 120000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale xenia ploiesti glx5007102

inchiriere Spatii industriale Xenia Ploiesti GLX5007102


m, lungime 57 m, inaltime hala 6 m. 2 lifturi de marfa, 2 scari de acces..., statii pentru mijloace de transport in comun in apropiere. Depozit amplasat in imobil..., depozite si spatii de productie, firme de distributie, statii pentru mijloace ... »

Pret: 6961 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial situat intr-o locatie exceptionala, in intersectia

Spatiu comercial situat intr-o locatie exceptionala, in intersectia sos. Pantelimon cu bd. Chisinau


, lifturi marfa. Exista posibilitatea realizarii mai multor cai de acces direct... - open space + etaj (open space+depozit+birouri); acces secundar pentru aprovizionare... pentru partea de food&leisure (zona de restaurante, cafenele, loc joaca copii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale exterior nord buftea glx170823

inchiriere Spatii industriale Exterior Nord Buftea GLX170823


pentru acces marfa, usi acces personal, luminatoare pe lateral cu fereste cu geamuri...GLX170823 Ofertele pe care le propun pentru inchiriere, reprezinta spatii... la etajul 1 sunt 2000 mp.Accesul la etajul 1, al produselor se face cu 2 lifturi ... »

Pret: 2.5 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Lift santier materiale si personal

lift santier materiale si personal


si ascensoare pentru personal si marfa. Calitatea inalta, fiabilitatea si componentele...Boblift materiale / marfa si personal model SCANCLIMBER 1432: Capacitate... 9,2 metri cubi - convertor de frecventa pentru inceputul si sfarsitul cursei ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale militari bucuresti glx170822

inchiriere Spatii industriale Militari Bucuresti GLX170822


pentru acces marfa, podea din beton sclivisit, luminatoare pe lateral, grupuri...GLX170822 Ofertele pe care le propunem pentru inchiriere, reprezinta spatii... pentru depozitare, amplasate intr-un Parc Logistic din Militari, cu acces ... »

Pret: 5 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
40 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"lifturi pentru marfa" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea