Inscrie firma »

lifturi hidraulice pentru materiale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre lifturi hidraulice pentru materiale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lifturi hidraulice pentru materiale

Lifturi hidraulice pentru materiale


Lifturile Elmas sunt proiectate si fabricate, utilizandu-se componente... Elmas. Ascensoarele furnizate sunt echipate cu componente hidraulice ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Ascensoare de materiale

ASCENSOARE DE MATERIALE


pentru materiale. Pentru sarcini cuprinse intre 500 si 10.000 kg. Disponibile mai...Va oferim cea mai diversificata gama de ascensoare electrice si hidraulice ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Modernizare si componente lifturi igv

Modernizare si componente lifturi IGV


hidraulice si de tractiune lifts. Catalogul este impartit in urmatoarele cinci etape.... pistoane hidraulice si de putere Cabina: 1.standard, perete din spate cu oglinda... de materiale de consum, conductori, suruburi, holsuruburi, magneti, console, izolatii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ascensoare de marfa hidraulice

Ascensoare de marfa hidraulice


Variantele cu camera masinii sau fara permit transportul materialelor... cu sarcini de pana la 2000 kg, sunt ideale pentru depozitare, hale si au avantajul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ascensoare de marfa

Ascensoare de marfa


- Sunt destinate pentru transportul de materiale, marfuri (perisabile, non... in varianta cu actionare electrica sau hidraulica - Pentru sarcini pana la 10 tone ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Ascensoare

Ascensoare


cu camera masinii, lifturi fara camera masinii, ascensoare electrice, lifturi hidraulice ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Ascensoare auto

Ascensoare auto


Varianta ascensor auto cu actionare hidraulica prezinta avantajul unei inaltimi... construit pe tipicul ascensorului de persoane si materiale, avand in componenta usi... automate de acces, iar pentru transportul autovehiculelor cabina inchisa ce poate fi ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lift santier materiale si personal

lift santier materiale si personal


- sistem de siguranta pentru coborare - rampa hidraulica automatizata - sistem... mondial in productia de platforme autoridicatoare pe cremaliera, lifturi de material...Boblift materiale / marfa si personal model SCANCLIMBER 1432: Capacitate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Modernizari ascensoare

Modernizari ascensoare


pentru modernizarea ascensoarelor vechi, combinand eficienta costurilor cu nivelul.... Dispozitivul se foloseste pentru sesizarea echipei de interventie atunci cand cabina...; 81-28. Conexiunea cu reteaua de telefonie este necesara pentru functionarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente p-ta unirii bucuresti glx1505014

inchiriere Apartamente P-ta Unirii Bucuresti GLX1505014


, dotat cu 2 lifturi hidraulice , interfon si parcare proprie subterana .Apartamentele... Natiunile Unite.Sunt disponibile pentru inchiriere apartamente cu doua camere la etajele... folosind materiale de cea mai buna calitate.Imobilul respecta standardele de proiectare ... »

Pret: 400 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente p-ta unirii bucuresti glx1505015

vanzare Apartamente P-ta Unirii Bucuresti GLX1505015


niveluri, este elegant, dotat cu 2 lifturi hidraulice , interfon si parcare proprie... Natiunile Unite.Sunt disponibile pentru vanzare apartamente cu doua camere la etajele 1....Apartamentele se vand cu finisajela la grii.Apartamentele sunt finisate folosind materiale ... »

Pret: 178000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente p-ta unirii bucuresti glx1505013

vanzare Apartamente P-ta Unirii Bucuresti GLX1505013


niveluri, este elegant, dotat cu 2 lifturi hidraulice , interfon si parcare proprie... Natiunile Unite.Sunt disponibile pentru vanzare apartamente cu doua camere la etajele 1....Apartamentele sunt finisate folosind materiale de cea mai buna calitate.Imobilul respecta ... »

Pret: 120000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Suport umerase tip lift de haine-superlift,max 20kg,gri aluminiu

Suport umerase tip lift de haine-SUPERLIFT,max 20kg,gri aluminiu


Lift reglabil pentru umerase de la AMBOS Italia.In dulap sau in dressing.... Folosirea unor lifturi de haine aduc hainele de pe umeras la nivelul la care sunt usor... de luat.Lifturile de haine de la AMBOS Italia sunt produse testate si apreciate ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"lifturi hidraulice pentru materiale" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea