Inscrie firma »

it training - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre it training
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training

Training


Programele noastre de training se concentreaza pe practica si pe dezvoltarea.... Programe de training pe care le realizam: - Comunicare Interna - Construirea... in Activitatile Zilnice (Training & Coaching) - Managementul Proiectelor (Project ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Training

Training


Pentru 38 de companii din Romania, MINDexpress inseamna respectarea in detaliu a angajamentelor asumate. Pentru 413 echipe antrenate, MINDexpress inseamna livrarea celor mai creative solutii cu aplicabilitate practica. Pentru 5300 de angajati instr... ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Training

Training


Programele noastre de training sunt adaptate trebuintelor fiecarei organizatii... dumneavoastra. Training-uri Management -Comunicarea pentru manageri -Leadership ... »
Oferit de:H&H CONSULTING
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Training

Training


- Argumentare eficienta si negociere - Colectarea informatilor si luarea deciziilor prin intermediul tehnicilor de stimulare a creativitatii - Managementul timpului - Managementul proiectelor - Organizarea si derularea unei sedinte eficiente -... ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Training

Training


Traininguri pe diferite teme: 1.abilitati de management: management organizational, managementul proiectelor, managementul resurselor umane, leadership 2.abilitati de lucru in echipa: comunicare in echipa, team-building, motivare 3.imagine si rela... ... »
Light Member 21 ani
Bucuresti
 Training

training


a. Standardele Internationale de Raportare Financiara: aspecte teoretice fundamentale, interpretari si aspecte controversate, aplicatii practice de maxima relevanta, adaptate specificului activitatii clientului); b. Constructia de foi de lucru (MS E... ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Training

Training


Vino la cursulde vanzare profesionala - Craiova sau Bucuresti ! Daca lucrezi in vanzari ca agent, merchandiser sau iti doresti asta, inscrie-te la acest curs si vei dobandi abilitati pentru care vei fi apreciat. Detalii si inscriere pe site.... ... »
Oferit de:Proinfluent
Light Member 18 ani
Dolj
 Training

Training


Teme: Leadership, tehnici manageriale, tehnica vanzarilor, serviciile pentru clienti, managementul proiectelor, construirea echipelor, comunicare, managementul stresului, prezentare publica, organizare si dezvoltare personala, organizarea timpului... ... »
Oferit de:Ascent Group
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Training

Training


? Vrei sa atragi si sa integrezi in echipa noii angajati? Programele de training... impreuna cu tine solutia de training cea mai potrivita, astfel incat programele... de training: - cursuri deschise organizate periodic sau - cursuri intracompanie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Training \

Training \


www.pari. ro - Va asteptam!... ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Training

TRAINING


Programe de training pentru IMM-uri din Timisoara si din regiune ... »
Oferit de:Fundatia SAM
Buyer Member 20 ani
Timis
 Training

Training


la trainingul: "PROIECTE DE SUCCES CU FINANTARE EUROPEANA" sustinut in Constanta, Sala.... Aceasta sesiune intensiva de training isi propune sa initieze si sa explice ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 | training

| Training


- Dezvoltarea echipei - Teambuilding - Comunicare - Start-up Bussines - Relatii publice - Leadership... ... »
Light Member 19 ani
Mures
 Suunto home training-training

Suunto Home Training-training


- Ideal pentru antrenare in casa, acest pachet afiseaza, inregistreaza si analizeaza datele referitoare la puls pe un calculator PC. Activitatile specifice includ pedalare pe bicicleta medicinala, spinning, urcari de trepte, vaslire, mersul pe banda ... ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Training securitate it

Training securitate IT


precum si constientizarii utilitatii acestora. Training de Security Awareness ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Training leadership

Training Leadership


lider se impune cu necesitate. Prin abordarea sa practica, training-ul de leadership ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Training personal

TRAINING PERSONAL


Echipa noastra este formata din traineri specializati in diverse domenii: tehnici de vanzare, comunicare, gestiunea timpului, dezvoltarea personalitatii, etc. Activaction se adapteaza cerintelor clientilor. Suntem specializati in formarile com... ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Training online

Training online


Synapticmeetings.com este o platforma web usor de utilizat si robusta care permite realizarea de cursuri online cu unul sau mai multi traineri si un numar de 10-100 de participanti. Trainerii pot folosi orice materiale multimedia si aplicatii care ru... ... »
Oferit de:Impact Software
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Training de vanzari

Training de Vanzari


TRAINING de VANZARI "SUCCESUL IN VANZARI" Training interactiv, 70... specifice vanzatorului de succes. Trainingul este adresat: - vanzatorilor (agenti ... »

Pret: 570 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Oferta de training

Oferta de Training


Oferta Training. Servicii de training. Traininguri Oferite: - Tehnici... de Negociere si Mediere - Training Vanzari - Abordari si tehnici - Training Inteligenta... Emotionala - Training Comunicare - Training HR. Managementul resurselor umane ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Programe de training \

Programe de training \


Pe langa cursurile de limbi straine, programele de training pe care le oferim... de training specifice unor teme sau situatii asociate cu folosirea limbii engleze... in afaceri. Aceste seminarii de training au fost create cu recomandarea bordului ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Training negociere

Training Negociere


Training Negociere si Mediere. Un om nu primeste in viata ceea ce merita, ci... ceea ce este capabil sa negocieze& Un training despre arta negocierii, cum sa... obtii ceea ce vrei. Nimic nu se pierde, totul se negociaza. Training ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Acca training

ACCA Training


New Wave Expert is providing highly specialized finance training (ACCA... and expertise with you by training your people to be professionals. Please visit our web ... »
Oferit de:New Wave Expert
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Training comunicare

Training Comunicare


Training Comunicare Fiecare persoana are un stil propriu de comunicare.... Un training adresat tututor celor care doresc sa isi faca noi prieteni, colaboratori.... Ce puteti obtine in urma acestui training: - cunosterea tehnicilor de comunicare ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Training vanzari

Training Vanzari


Training Vanzari. Acest training este conceput sa produca bani pentru... produsului sau serviciului. De ce sa participi la trainingul de vanzari? "Daca vrei ... »
Light Member 17 ani
Cluj
1948 produse / 78 pagini
25 produse pe pagina.

"it training" in Firme Hot - 486 Rezultat(e)
Folositi cautarea