Inscrie firma »

intretinere usoara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre intretinere usoara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie alecoair d16

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe


este ridicataUscarea mai usoara si mai rapida a rufelor prin functia uscare rufe... aici. Usor de controlat, usor de manevrat, usor de intretinutPanou de comanda touch... parametrii tehnici ai produsului. Prin utilizarea filtrului HEPA se observa o usoara ... »

Pret: 849 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Betoniera  profesionala imer syntes 250

Betoniera profesionala Imer Syntes 250


le fac silentioase, usoare si in acelasi timp robuste si de incredere.<br />... rezistenta la uzura si la abraziune, nu au nevoie de intretinere si garanteaza incredere ... »

Pret: 1257.19 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Protocol curatire arteriala

PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA


CHOLESTATIN 10 mg in dozajul de 1capsula/zi dimineata (cazuri usoare si medii) sau 2... INTRETINERE PE TERMEN LUNG: Formula FLOW 2 tablete pe zi ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Lampi bactericide uv

Lampi Bactericide UV


lampa cu ultraviolete este conectata la sursa de curent. Intretinerea lampii este... ventilatie usoara a incaperii. Sistemul de sustinere a aparatului ii permite pozitionarea ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 18 ani
Prahova
 Schi in austria

SCHI IN AUSTRIA


) In tarif inclusiv: curent electric, caldura, intretinere, parcare Gradinita ptr. copii...: curent electric, caldura, intretinere, parcare, curatenia de sfarsit Extra cost... de partii preparate din care 35 km de partii usoare, 70 km de partii medii si circa 13 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


de viata ridicata si ca, urmare a nivelului redus al cheltuielilor de intretinere...%, acceptata ca admisibila 15% , desi la acest nivel poate genera usoare contractii... epidermice, provoaca o usoara desfigurare la 10%, sub 6% devine periculoasa si poate duce ... »
Buyer Member 22 ani
Arad
10256 produse / 411 pagini
25 produse pe pagina.

"intretinere usoara" in Firme Hot - 27 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea