Inscrie firma »

gestiune parc auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre gestiune parc auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Eparc auto

eParc Auto


Manager Financiar eParc Auto este un sistem integrat care asigura managementul... parcului auto, care vine in intampinarea cerintelor managerilor companiilor in care... veniturile / cheltuielile cu parcul auto trebuie evidentiate si analizate in detaliu. eParc ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 16 ani
Buzau
 Xtracargo fleet manager - furnizat ca serviciu

XtraCargo Fleet Manager - furnizat ca serviciu


SaaS (Software as a Service) este un sistem modern prin care utilizatorii nu mai platesc licenta software clasica si echipamentele necesare, ci doar serviciul pe care-l folosesc pentru a satisface o cerinta. In cazul furnizarii ca serviciu, aplic... ... »
Buyer Member 15 ani
Satu Mare
 Servicii de monitorizare a parcului auto

Servicii de monitorizare a parcului auto


; - gestiunea parcului auto; - gestiunea consumurilor de carburanti si piese de schimb...Manager Financiar eParc Auto este un sistem integrat care asigura managementul... parcului auto, care vine in intampinarea cerintelor managerilor companiilor in care ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 16 ani
Buzau
 Management flote auto

Management Flote auto


sau integral activitatile de gestiune a parcului auto. Principalele obiective ale acestui... serviciu sunt sa controleze structura si marimea parcului auto, sa gestioneze costurile... parcului auto Administrarea cardurilor de combustibil Asistenta in procesul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Managementul flotelor

Managementul Flotelor


partial sau integral activitatile de gestiune a parcului auto. Principalele obiective... si intretinerea parcului auto, de a obtine o eficienta maxima a exploatarii acestuia..., de a controla structura si marimea parcului auto si in special de a bugeta cu acuratete ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Leasing operational

Leasing operational


, externalizand atat activitatile legate de gestiunea parcului auto, cat si proprietatea... acuratete toate costurile legate de operarea unui parc auto. La nivel global, produsul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Leasing operational

Leasing Operational


In cazul in care doriti sa achizitionati sau sa extindeti parcul auto... - Monitorizarea si raportarea exploatarii parcului auto - Administrarea cardurilor... - Asistenta sofer prin intermediul -Call Center - Gestiune autovehicul de inlocuire ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Sistem monitorizare si localizare prin gps

Sistem monitorizare si localizare prin GPS


scaderi ale cheltuielilor cu parcul auto de minim 20%. Control absolut al flotei..., rovigneta, ITP, revizie tehnica. p. Gestiunea conturilor de utilizator in functie ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"gestiune parc auto" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea