Inscrie firma »

garduri beton modele - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre garduri beton modele
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Garduri beton modele

Garduri beton modele


elemnte din beton pentru garduri o gama diversa de modele de o calitate ridica ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Garduri beton

Garduri beton


Un mod usor si ieftin petru imprejmuirea unui teren. Placile de gard au ... »

Pret: 160 RON
Buyer Member 14 ani
Gorj
 Garduri beton

Garduri beton


Montare garduri beton armat sau constructie gard personalizat in functie... de cerere client. Avem mai multe modele de gard beton. ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Garduri prefabricate din beton

Garduri prefabricate din beton


Realizam modele unice de gard din beton prefabricate. Ptem personalize gardul... din beton astfel iti oferim Solutia ieftina si rapida de imprejmuire. Gardurile... de garduri din beton prefabricat ... »

Pret: 140 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Garduri din fier forjat si teava rectangulara

GARDURI DIN FIER FORJAT SI TEAVA RECTANGULARA


GARDURILE SUNT PE TEMELIE DE BETON SI STALPI DIN BETON COFRATI PE LOC... SAU CU STALPI SI PANOURI DIN BETON {MAI IEFTIN}DIFERITE MODELE DE FIER FORJAT DE LA CELE MAI ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Gard beton - gard beton prefabricat

Gard beton - gard beton prefabricat


Konkret Line produce dupa o tehnologie britanica unica in Romania modele... de gard din beton prefabricate cu o rezistenta de peste 50 ani. Modelele noastre... de garduri sunt unice in Romania si la un pret mai mic fata de producatorii locali ... »

Pret: 114 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Spray beton

Spray Beton


.) sau a altor suprafete din beton (garduri, socluri etc.). Utilizand sistemul Spray Beton...Spray Beton este un produs pe baza de ciment colorat modificat cu polimeri..., aplicat prin pulverizare (vertical sau orizontal) pe un strat de mortar sau beton ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Executari elemente din fier forjat, construim si montam

Executari elemente din fier forjat, construim si montam garduri din fier forjat


garduri din beton si fier forjat, reparam si reconditionam garduri din beton si fier...Executam cateva zeci de modele de elemente de fier forjat, construim si montam ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Gard din placi de beton

Gard din placi de beton


Va oferim garduri din beton prefabricat cu posibilitatea personalizarii... fircarui model in parte. Producem modele unice de gard din beton si care se pot vopsi... si montajul in toata tara. Experti in producerea si montarea gardurilor de beton. ... »

Pret: 129 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Placi de gard din beton prefabricat

Placi de gard din beton prefabricat


Oferim panouri de gard din beton prefabricat. Modele unice de garduri... si comercializarea gardurilor din beton prefabricat din Romania.... din beton si avand o rezistenta de peste 50 ani. Avand un pret mic, gardul din beton ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Beton posadzka vopsea acrilica pentru

BETON POSADZKA VOPSEA ACRILICA PENTRU BETON SI PARDOSEALI


si de protectie a substraturilor de beton in interiorul si exteriorul incaperilor. Este in mod... deosebit recomandata pentru pardoseli ,garduri si constructii din beton, fatadele...Vopseaua BETON POSADZKA SNIEZKA este destinata vopsirii in scop decorative ... »
Buyer Member 19 ani
Neamt
 Gard beton armat

Gard beton armat


Producem garduri din beton armat cu o rezistenta de peste 50 ani. Modele... unice in Romania de garduri din beton. Preturi de producator si decente pentru ... »

Pret: 105 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Stalpisori, balustri, din beton, model b2

Stalpisori, balustri, din beton, model B2


Buna ziua, balustri de beton vor contribui la infrumusetarea aspectului... balcoane, terase, scari, garduri, monumente funerare, etc. Detalii tehnice: Inaltime...: 71 cm. / Latime: 14x14 cm. / Greutate: 14 kg. Material: beton ranforsat ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 9 ani
Mehedinti
 Stalpisori, balustri, din beton, model b8

Stalpisori, balustri, din beton, model B8


Buna ziua, balustri de beton vor contribui la infrumusetarea aspectului... balcoane, terase, scari, garduri, monumente funerare, etc. Detalii tehnice: Inaltime...: 50 cm. / Latime: 11x11 cm. / Greutate: 8 kg. Material: beton ranforsat ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 9 ani
Mehedinti
 Gard din panouri beton

GARD DIN PANOURI BETON


GARD DIN SORTURI SPECIALE DE BETON ARMAT CU FIER DE 6 PANOURILE SUNT... DE DIMENSIUNI 2M/0.5M IAR STALPII LUNGI DE 2.2 M SIMPLI SAU CU MODEL LA GARDURI SUNT 3... MODELE ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Porti fier forjat

PORTI FIER FORJAT


Executam cateva zeci de modele de elemente de fier forjat, construim si montam garduri... din beton si fier forjat, reparam si reconditionam garduri din beton si fier forjat.grilaje,etc...Executam elemente din fier forjat, construim si montam garduri din fier forjat ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Gard  model s 3

GARD MODEL S 3


DECAT ALTE MODELE. POATE FI REALIZAT INTRE STALPI DE BETON SAU INTRE STALPI ... »
Oferit de:SC FADINAB SRL
Buyer Member 15 ani
Botosani
 Gard lemn

Gard lemn


Producem si comercializam garduri din lemn si beton pentru gradini, parcuri... si imprejmuiri de terenuri. Dispunem de o gama vasta de modele insa putem realiza si dupa ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Amenajari curte interioara/ gradina

Amenajari curte interioara/ gradina


porti si garduri din fier forjat, lemn sau tabla, terase, pavaje si alei... din gradina-folosind gresie de exterior, pavele diverse culori si modele ,borduri, piatra... naturala sau dale de beton in diverse culori, la alegere; ziduri de piatra cu rol ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Na dach  vopsea de acoperis

NA DACH VOPSEA DE ACOPERIS


zincat ,de otel fosfatat , de aluminiu , de beton , de eternit, de lemn si materiale.... Vopseaua se recomanda in mod special pentru vopsirea acoperisurilor, tevilor... de scurgere a apei , gardurilor , balustradelor si constructiilor metalice zincate ... »
Buyer Member 19 ani
Neamt
 Constructii amenajari interioare si exterioare

Constructii amenajari interioare si exterioare


si modele ,borduri, piatra naturala sau dale de beton in diverse culori, la alegere... curte interioara/ gradina (porti si garduri din fier forjat, lemn sau tabla ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Masina de spalat stanley sxpw2700dts 2 motoare

Masina de spalat Stanley SXPW2700DTS 2 motoare


peretilor, podelelor sau piscinelor in cel mai eficient mod. Modul de spalare poate fi... schimbat rapid utilizand selectorul de programe pozitionat in centrul masinii. Modul.... Acest mod este ideal pentru curatarea autoturismelor, motocicletelor si bicicletelor ... »

Pret: 1750 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Masina de spalat annovi reverberi ar5.0dts cu 2 motoare 2700w 160bar

Masina de spalat Annovi Reverberi AR5.0DTS cu 2 motoare 2700W 160bar 850l/h


eficient mod. Modul de spalare poate fi schimbat rapid utilizand selectorul de programe... pozitionat in centrul masinii. Modul de curatare economic permite o spalare mai usoara..., evitand pierderile de apa si de energie. Acest mod este ideal pentru curatarea ... »

Pret: 1589 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Masina de spalat annovi reverberi 2 in 1 ar2adhs 2000w

Masina de spalat Annovi Reverberi 2 in 1 AR2ADHS 2000W


a detergentilor si curatarea constructiilor din caramida, piatra sau beton. Acest modul... in doua moduri diferite, precum modul de pulverizare si modul de curatare rapida... de spalare. Modul pulverizare este ideal pentru igienizarea zonelor si a obiectelor ... »

Pret: 1403 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Acoperisuri amenajari case

ACOPERISURI AMENAJARI CASE


Executam cateva zeci de modele de elemente de fier forjat, construim si montam garduri... din beton si fier forjat, reparam si reconditionam garduri din beton si fier forjat... alei din dale de beton si piatra Firma noastra ofera servicii de amenajare ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
51 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"garduri beton modele" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea