Inscrie firma »
S*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
ACOPERISURI AMENAJARI CASE

ACOPERISURI AMENAJARI CASE

Tip produs: TABLA LINDAB | AMENAJARI | PROMOTII TABLA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ACOPERISURI AMENAJARI CASE

Servicii profesionale pentru lucrari de acoperisuri.
DEPLASARI IN TARA
REPARATII DE URGENTA INFILTRARI DE APA PRIN ACOPERISURI INVELITORI CU TABLA ZINCATA ,LINDAB,TIGLA CERAMICA ETC/
Suntem foarte eficienti, competenti si seriosi - partenerul ideal pentru operatiuni la inaltime. Serviciile noastre includ activitati complexe pentru acoperisuri de cladiri particulare, supermarketuri si complexe industriale. Indiferent daca acoperisurile sunt plate, inclinate, acoperite cu tabla sau alte materiale ori daca doriti lucrari la inaltime noi suntem solutia perfecta.
Sunati-ne si oferiti-ne orice provocare.
Vom fi pregatiti sa va rezolvam orice problema legata de acoperisul dumneavoastra.
- Consultatii la fata locului
- Constructii noi
- Reparatii acoperis
- Izolatii acoperis
- Operatiuni pe acoperisuri pentru case particulare, supermarketuri sau cladiri industriale HALE CONSTRUCTI METALICA
- Oferim si optiuni pentru finantare
- Solutii special gandite pentru dumneavoastra- Furnizori ieftini de materiale
- Instalam acoperisuri pentru gradini de vara
lucrari hidroizolatii cu membrana bituminoasa ,reparatii terase ,acoperisuri,vopsit tabla pe case reparat, chituit, reconditionat
Munca de calitate la preturi competitive
Experienta noastra bogata in domeniu se poate dovedi deosebit de utila - pentru necesitatile dumneavoastra. Intreprindem operatiuni de mare precizie si finete - totul bazat pe calitate, competenta si respectarea termenelor limita. Desigur ca tarifele noastre sunt rezonabile. Gandim toate proiectele pentru dumneavoastra astfel incat sa ne putem incadra in bugetul stabilit de comun acord.


Reparam si construim acoperisuri din tigla metalica si tabla zincata

Cu o experienta de 20 ani in domeniul acoperisurilor cu tigla metalica, firma noastra ofera repararea si constructia de acoperisuri din tigla metalica sau tabla zincata, confectionarea de accesorii din tabla pentru acoperisuri, la o calitate exceptionala. Experienta noastra ne recomanda ca cea mai buna alegere daca aveti de reparat sau construit acoperisuri din tigla metalica sau tabla zincata cu o durata in exploatare maxima. Comercializam la preturi foarte bune tigla metalica si accesorii acoperisuri din tabla ( burlane, jgheaburi, elemente de prindere, etc).Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri, precum si curatarea si vopsirea acoperisurilor din tabla apentru a prelungi durata de viata a acestora.
Asiguram lucrari de reparatii urgente la acoperisuri afectate de interperii

Serviciul de masurare a acoperisului casei dumneavoastra presupune deplasarea unei echipe la fata locului si efectuarea masuratorii proiectului fara perceperea vreunui tarif.
Acoperisul casei este foarte important, acesta reprezentand primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata de profesionisti in domeniu.

Ce asigurare oferim clientilor nostri?

- Produs de calitate
- Serviciul va fi gata la timp
- Costurile finale nu vor depasi contractul
- 25 ani garantie pentru manopera
- Garantie pentru materiale in functie de producator



Reparam si construim acoperisuri din tigla ceramica
Firma noastra are un portofoliu impresionant de lucrari de acoperisuri cu tigla ceramica cu un design unic executate cu tigle de diverse forme, dimensiuni si culori. Lucrarile noastre sunt facute sa dureze zeci de ani si sa placa ochiului, iar lucrarile executate stau marturie asupra seriozitatii noastre. Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri. Asiguram lucrari de reparatii urgente la acoperisuri afectate de interperii




Alpinism Utilitar

Compania noastra ofera servicii de alpinism utilitar, spalari de geamuri la inaltime, renovari, zugraveli, intretinere, salvare de animale de la inaltimi. Oferim experienta, calitate si preturi rezonabile.






Amenajare alei din dale de beton si piatra

Firma noastra ofera servicii de amenajare gradini si curti, alei pietonale cu dale de beton, din piatra de munte sau piatra cubica. Punem in valoare curtile clientilor prin lucrari de calitate ale aleilor pietonale sau pentru autoturisme.






Amenajari interioare de calitate

Executam lucrari de amenajari interioare pentru locuinte noi sau renovari ale spatiilor existente, lucrari din rigips, scafe, spoturi, tencuieli, gleturi, zugraveli, montari parchet, placari ceramice cu gresie si faianta, preturi interesante, calitate ireprosabila, seriozitate maxima.




Amenajari de bai si bucatarii de vis

Asiguram placari de calitate cu gresie si faianta pentru bai si bucatarii, design deosebit, lucrari de inalta calitate, garantie termen lung ale lucrarilor noastre.






Constructii de case, vile, blocuri la cheie

Construim case, vile, blocuri de la fundatie, pana la acoperis, inclusiv finisaje interioare. Respectam cu strictete termenele, executam lucrari de foarte buna calitate, avem preturi rezonabile, 3 conditii care fac din firma noastra o alegere inteleapta pentru orice beneficiar.




Executam elemente din fier forjat, construim si montam garduri din fier forjat

Executam cateva zeci de modele de elemente de fier forjat, construim si montam garduri din beton si fier forjat, reparam si reconditionam garduri din beton si fier forjat.




Construim case pe structura din lemn

Avem in portofoliu multe case construite pe structura de lemn, iar daca beneficiarii urmeaza sfaturile noastre privind solutiile constructive si materialele care sa fie folosite, garantam o constructie cu o durata de viata foarte mare, similara constructiilor din beton armat.




Construim si montam seminee, amenajari rustice cu lambriuri si piatra

Construim si montam seminee, cosuri de fum, amenajari interioare rustice cu piatra naturala si/sau lambriuri de lemn, consultanta, executie de calitate, respectarea termenelor, preturi rezonabile.























Executam hale metalice la cheie pe structura metalica cu panouri sandwich
Executam fundatii de beton cu placa de beton armat normala sau elicopterizata, cu pardoseala de quartz sau de vopsea epoxidica, montam structura metalica, montam peretii si acoperisul din panouri sandwich de diferite grosimi, montam tamplarie de aluminiu sau pvc, geamuri si usi, efectuam lucrari de compartimentari interioare si amenajari interioare la cheie.



Executam fundatii cladiri pentru orice tip si marime.
Executam sapaturi mecanizate pentru fundatii, executam fasonari fier beton, montam structura fier beton, asiguram cofrarea si turnarea controlata a betoanelor pentru stalpi si placi, asiguram cofraje pentru cofrarea structurilor de rezistenta.




Renovam, reabilitam, orice cladire, indiferent de vechime

Executam reparatii, reabilitari si renovari de cladiri indiferent de vechime, reparatii fundatii, subzidiri, hidroizolatii subsoluri sau acoperisuri, consolidari, camasuiri stalpi, extinderi constructii.




Montare termosistem

Executam lucrari de izolare termica a constructiilor noi sau vechi cu diverse tipuri de materiale in functie de necesitatile beneficiarului. Executam tecuieli decorative exterioare cu diverse materiale, asiguram schele pentru lucrarile executate.
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
3 517 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: TIGLA METALICA - TIGLA DE ACOPERISI - PRETURI TABLA

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACOPERISURI AMENAJARI CASE

ACOPERISURI AMENAJARI CASEACOPERISURI AMENAJARI CASE
ACOPERISURI AMENAJARI CASE
Servicii profesionale pentru lucrari de acoperisuri. DEPLASARI IN TARA REPARATII DE URGENTA INFILTRARI DE APA PRIN ...
EUR 3
TIGLA METALICATIGLA METALICA
TIGLA METALICA
Servicii profesionale pentru lucrari de acoperisuri. DEPLASARI IN TARA REPARATII DE URGENTA INFILTRARI DE APA PRIN ...
RON 18
PORTI FIER FORJATPORTI FIER FORJAT
PORTI FIER FORJAT
Executam elemente din fier forjat, construim si montam garduri din fier forjat Executam cateva zeci de modele de ...
RON 100

ACOPERISURI AMENAJARI CASE ESTE LISTAT IN: