Inscrie firma »

galerii perdele - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre galerii perdele
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sine si galerii pentru perdele

Sine si galerii pentru perdele


Comercializam in Resita, Oravita, Caransebes( CARAS SEVERIN) sine si galerii... pentru perdele. Sina este cu un canal sau doua, dispunem in permanenta de toate... accesoriile pentru montaj si pentru prindere perdele. Pretul este de 9 lei/ m liniar ... »
Buyer Member 17 ani
Caras severin
 Galerii pentru perdele

Galerii pentru perdele


Galerii pentru perdele din lemn (cires, fag, mahon), de diferite marimi - gama ... »
Oferit de:SC ENDAST SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-120-cires

Galerie perdele DGF-simpla lemn-120-Cires


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-120-Cires e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-120-nuc

Galerie perdele DGF-simpla lemn-120-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-120-Nuc e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-120-stejar

Galerie perdele DGF-simpla lemn-120-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-120-Stejar e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-120-wenge

Galerie perdele DGF-simpla lemn-120-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-120-Wenge e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-140-cires

Galerie perdele DGF-simpla lemn-140-Cires


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-140-Cires e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-140-nuc

Galerie perdele DGF-simpla lemn-140-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-140-Nuc e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-140-stejar

Galerie perdele DGF-simpla lemn-140-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-140-Stejar e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-140-wenge

Galerie perdele DGF-simpla lemn-140-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-140-Wenge e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-160-cires

Galerie perdele DGF-simpla lemn-160-Cires


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-160-Cires e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-160-nuc

Galerie perdele DGF-simpla lemn-160-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-160-Nuc e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-160-stejar

Galerie perdele DGF-simpla lemn-160-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-160-Stejar e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-160-wenge

Galerie perdele DGF-simpla lemn-160-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-160-Wenge e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-180-cires

Galerie perdele DGF-simpla lemn-180-Cires


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-180-Cires e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-180-nuc

Galerie perdele DGF-simpla lemn-180-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-180-Nuc e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-180-stejar

Galerie perdele DGF-simpla lemn-180-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-180-Stejar e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-180-wenge

Galerie perdele DGF-simpla lemn-180-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-180-Wenge e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-200-cires

Galerie perdele DGF-simpla lemn-200-Cires


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-200-Cires e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 37 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-200-nuc

Galerie perdele DGF-simpla lemn-200-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-200-Nuc e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 37 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-200-stejar

Galerie perdele DGF-simpla lemn-200-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-200-Stejar e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 37 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-200-wenge

Galerie perdele DGF-simpla lemn-200-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-200-Wenge e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 37 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-220-cires

Galerie perdele DGF-simpla lemn-220-Cires


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-220-Cires e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-220-nuc

Galerie perdele DGF-simpla lemn-220-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-220-Nuc e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-simpla lemn-220-stejar

Galerie perdele DGF-simpla lemn-220-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-simpla lemn-220-Stejar e ideala pentru suspendarea... placut si confortabil spatiului. Galeriile de lemn pentru perdele sunt practice, usor... armonioasa a perdelei. Perdeaua si galeria completeaza decorul si confera un aspect ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
211 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"galerii perdele" in Firme Hot - 31 Rezultat(e)
Folositi cautarea