Inscrie firma »

perdele si galerii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre perdele si galerii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sine si galerii pentru perdele

Sine si galerii pentru perdele


Comercializam in Resita, Oravita, Caransebes( CARAS SEVERIN) sine si galerii... pentru perdele. Sina este cu un canal sau doua, dispunem in permanenta de toate... accesoriile pentru montaj si pentru prindere perdele. Pretul este de 9 lei/ m liniar ... »
Buyer Member 16 ani
Caras severin
 Galerii pentru perdele

Galerii pentru perdele


Galerii pentru perdele din lemn (cires, fag, mahon), de diferite marimi - gama ... »
Oferit de:SC ENDAST SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Perdele

perdele


Perdele pentru bugetul fiecarei persoane de la 35 lei - 300 euro Pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Perdea

perdea


Perdea si draperie Cristy De-co ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-120-cires

Galerie perdele DGF-dubla lemn-120-Cires


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-120-Cires e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-120-nuc

Galerie perdele DGF-dubla lemn-120-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-120-Nuc e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-120-stejar

Galerie perdele DGF-dubla lemn-120-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-120-Stejar e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-120-wenge

Galerie perdele DGF-dubla lemn-120-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-120-Wenge e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-140-cires

Galerie perdele DGF-dubla lemn-140-Cires


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-140-Cires e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 42 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-140-nuc

Galerie perdele DGF-dubla lemn-140-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-140-Nuc e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 42 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-140-stejar

Galerie perdele DGF-dubla lemn-140-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-140-Stejar e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 42 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-140-wenge

Galerie perdele DGF-dubla lemn-140-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-140-Wenge e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 42 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-160-cires

Galerie perdele DGF-dubla lemn-160-Cires


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-160-Cires e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-160-nuc

Galerie perdele DGF-dubla lemn-160-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-160-Nuc e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-160-stejar

Galerie perdele DGF-dubla lemn-160-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-160-Stejar e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-160-wenge

Galerie perdele DGF-dubla lemn-160-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-160-Wenge e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-180-cires

Galerie perdele DGF-dubla lemn-180-Cires


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-180-Cires e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-180-nuc

Galerie perdele DGF-dubla lemn-180-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-180-Nuc e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-180-stejar

Galerie perdele DGF-dubla lemn-180-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-180-Stejar e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-180-wenge

Galerie perdele DGF-dubla lemn-180-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-180-Wenge e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-200-cires

Galerie perdele DGF-dubla lemn-200-Cires


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-200-Cires e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-200-nuc

Galerie perdele DGF-dubla lemn-200-Nuc


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-200-Nuc e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-200-stejar

Galerie perdele DGF-dubla lemn-200-Stejar


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-200-Stejar e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-200-wenge

Galerie perdele DGF-dubla lemn-200-Wenge


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-200-Wenge e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Galerie perdele dgf-dubla lemn-220-cires

Galerie perdele DGF-dubla lemn-220-Cires


Galeria pentru perdele DGF-dubla lemn-220-Cires e ideala pentru suspendarea... un element esential care confera un aspect placut si confortabil spatiului. Galeriile... duble pentru perdele si draperii sunt practice, usor de intretinut si rezista timp ... »

Pret: 64 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
211 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"perdele si galerii" in Firme Hot - 31 Rezultat(e)
Folositi cautarea