Inscrie firma »

furtun irigare prin picurare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furtun irigare prin picurare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Furtun irigatii cu picurator - super

Furtun irigatii cu picurator - super pret!


ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi toata gama de produse dorite, la cele mai bune preturi. ROMASIA are birou in Yiwu si colegi romani care se ocupa la fata locului direct de importul dvs., astfel incat ris... ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Arad
 Instalatii de irigat prin picurare

INSTALATII DE IRIGAT PRIN PICURARE


"* Uniformitatea irigarii: pana la 98% "* Grosimi furtun picurare: intre 0,8 si 1,5 mm...* Debite pe picurator: 2L/Ora 4L/Ora * Diametre: 16, 20 mm... * Linii de picurare cu presiune compensata si fara presiune compensata ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Banda de irigare prin picurare

Banda de irigare prin picurare SUNSTREAM


al instalatiilor de irigare prin picurare marca SUNSTREAM. Avantajele irigarii prin picurare... si a administrarii ingrasamintelor cu ajutorul acestei metode ! Irigarea prin picurare permite...ãunãtorilor. Irigarea prin picurare presupune instalarea unor sisteme de irigare prin picurare ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 15 ani
Galati
 Sisteme de irigatii prin picurare

Sisteme de irigatii prin picurare


sau furtune de picurare. Oferim benzi de picurare de la 6 pana la 35 mil., in role... Oferim o gama larga de solutii pentru irigarea prin sisteme cu benzi... de la 500 la 3040m liniari. Sistemele de irigatii furnizate de firma noastra sunt ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Furtun pentru irigatii

Furtun pentru irigatii


Furtun de gradina si uz alimentar din PVC plastifiat...,transparent,compatibil cu toata gama de racorduri din domeniul gradinaritului,inclusiv cu picuratoarele... de debit care se pot aplica in furtun prin gaurirea acestuia.Furtunul nu se ... »

Pret: 1.15 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Banda pentru irigare prin picurare

Banda pentru irigare prin picurare DG, 30 cm


ingrasamintelor cu ajutorul acestei metode! Irigarea prin picurare permite controlul..., al bolilor si daunatorilor. Irigarea prin picurare presupune instalarea unor sisteme... de irigare prin picurare formate din banda de irigare propriu-zisa sau tubul de picurare ... »

Pret: 0.22 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 15 ani
Galati
 Furtune de picurare pentru sistemele

Furtune de picurare pentru sistemele de irigatie


Furtun de picurare pentru sistemele de irigatii, capabil sa furnizeze intr... recomanda utilizarea furtunului cu picuratori pentru culturile de legume si flori...-un timp redus o cantitate insemnata de apa. Picuratorii (duzele) sunt incorporati ... »

Pret: 0.68 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 2 irigatoare cu furtun pt. plante de

2 irigatoare cu furtun pt. plante de apartament


2 irigatoare cu furtun pt. plante de apartament. Irigatorul pentru plantele... in ghivece. Sistemul de irigare prin picurare functioneaza la fel de simplu, pe cat este... instalati conurile de irigare. Acum, introduceti conul in ghiveci si asezati furtunul ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Furtun build x-ell tub de picurare

Furtun Build X-ELL Tub de Picurare Cilindric 16 mm


Cod produs: h635176 Producator: Build X-ELL Furtun pentru irigare prin picurare..., diametru 16 mm. Distanta intre picuratoare 30 cm. Se vinde doar la colac de 100 metri ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Sisteme de irigatii automatizate

Sisteme de irigatii automatizate


Instalare sisteme de irigatii automatizate. Inclus: tevile, PEHD, aspersoarele..., duzele pentru aspersoare, fittingurile, electrovanele, picuratoarele, cablurile... electrice, controllerul, senzorul de ploaie, hidrant gradina pentru furtun, cutii ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 10 ani
Salaj
 Sisteme de irigare

Sisteme de irigare


;Ÿi balcoane necesita irigare. In locul stropitorii ÅŸi furtunului, in ziua... sau cu stropire cu picurare, ascunse sub plante. Irigarea a devenit inteligenta... prin picurare Elemente de baza ale sistemului de micro-irigare Instalarea duzelor ... »

Pret: 39.9 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem de irigare

Sistem de irigare


. Sistemul de irigare prin picurare este mult mai eficient, deoarece permite ca fiecare..., unde vor fi situate punctele de picurare. Se taie furtunul la fiecare punct ales... de apa x 1 buc.2. tevi reglabil Picurare x 7 buc3. conector furtun x 1buc4 ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Capilare cu picuratoare

Capilare cu Picuratoare


Furtune subtiri care fac legatura intre furtunul principal si picurator... sau spinner.Picuratoare pentru sisteme de irigatii. Capilare 3, 2X0, 8mm/100cm ... »

Pret: 1.1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Instalatie picurare

INSTALATIE PICURARE


numeroasele avantaje a acestui sistem de irigare prin picurare: 1. Se dozeaza exact apa... cu alte modalitati de irigare; 8. Prin irigarea prin picurare nu se raceste solul... prin picurare este mult mai redusa comparativ cu celelate modalitati de irigare, ceea ... »
Light Member 11 ani
Galati
 Dispozitiv irigare automata set zece bucati

Dispozitiv irigare automata set zece bucati


Irigatorul permite plantei sa se aprovizioneze autonom cu apa, evitand udarea... de ore, mentinand astfel solul umed si sanatos. Cele 10 picuratoare fac posibila... pentru 10 ghivece cu diametrul de 20-25 cm. Pachetul contine zece irigatoare ... »

Pret: 37.06 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Rubineti

Rubineti


si instalatia/furtun picurare Pot fi utilizati pentru instalatie de irigare prin picurare... tip banda dar si pentru cea instalatie de irigare prin picurare tip TUB. Avantajul... utilizarii robinetului in montarea sistemelor de irigare prin picurare este ca poate fi ... »

Pret: 1 RON
Light Member 11 ani
Galati
 Kit 100 metri aripa de ploaia 75 mm  - irigare prin

KIT 100 metri aripa de ploaia 75 mm - irigare prin aspersie


ã. • Opþional se pot achiziþiona: • furtun pompieri...;n kit ºi permite cuplarea furtunului de pompieri) • reduc...;nfileteazã pe refulare la motopompã, permiþând apoi cuplarea furtunului ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Irigator plante apartament " 4 buc

Irigator plante apartament " 4 buc


in ghivece. Sistemul de irigare prin picurare functioneaza la fel de simplu, pe cat este... instalati conurile de irigare. Acum, introduceti conul in ghiveci si asezati furtunul...Irigator plante apartament " 4 buc este un distribuitor de apa pentru plantele ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Irigator plante apartament " 6 buc

Irigator plante apartament " 6 buc


in ghivece. Sistemul de irigare prin picurare functioneaza la fel de simplu, pe cat este... instalati conurile de irigare. Acum, introduceti conul in ghiveci si asezati furtunul...Irigator plante apartament " 6 buc este un distribuitor de apa pentru plantele ... »

Pret: 72 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Kit 300 metri aripa de ploaia 75 mm  - irigare prin

KIT 300 metri aripa de ploaia 75 mm - irigare prin aspersie


, elemente principale si secundare pentru sistemele de irigare prin picurare!!! Pentru...Sistem de irigare din polietilenã cu diametrul de 75 mm • Kit...þional se pot achiziþiona:  furtun pompieri de 20m cu racorduri ... »

Pret: 4509 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Filtru cu sita

Filtru cu sita


prin picurare presupune instalarea unor sisteme de irigare prin picurare formate din banda... de irigare propriu-zisa sau tubul de picurare si accesoriile necesare montarii acestor...SC MARCOSER SRL comercializeaza filtre cu sita metalica de 2 toli. Irigarea ... »

Pret: 100 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 15 ani
Galati
 Set udat concediu gardena

Set udat concediu Gardena


de picurare, -9 m furtun de conectare, -36 spini de fixat conducta, -20 dopuri... incorporat; -3 distribuitori prin picurare fiecare cu 12 iesiri, -30 m conducta... de picurare per ghiveci. Detalii produs ... »

Pret: 393 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Blumat end-piece 1x8mm,1x3mm

BLUMAT END-piece 1x8mm,1x3mm


Ultima legatura din sistem cu o legatura de 8mm ptentru furtunul de alimentare... si 1 de 3mm pentru frutunul picurator ce trece prin senzor ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Water dripper

WATER DRIPPER


Picurator end sau pe furtun pentru furtune de 3mm ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Capilare 3,2x0,8mm/100cm

CAPILARE 3,2X0,8mm/100cm


Furtune subtiri care fac legatura intre furtunul principal si picurator ... »

Pret: 0.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
38 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"furtun irigare prin picurare" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea