Inscrie firma »

fungicid rasaduri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fungicid rasaduri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Fungicid pentru rasaduri tachigaren

Fungicid pentru rasaduri Tachigaren


lichida Clasa toxicologica: Xn Prezentare: fungicid sistemic destinat protejarii... rasadurilor. Caracteristici tehnice: Prezinta atat efect fungic cat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Fungicid topsin 80wdg

Fungicid TOPSIN 80WDG


Topsin 70 WDG este un fungicid sistemic cu actiune curativa si protectiva... rasadurilor cat si in timpul vegetatiei culturilor. TIMP DE PAUZA De la efectuarea ... »

Pret: 97 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 12 ani
Dolj
 Tecamin raiz

Tecamin Raiz


TECAMIN RAIZ este un biofertilizant pentru rasaduri, avand urmatoarele... de aplicare depinde de conditiile solului si metoda de aplicare. Pentru rasaduri... insecticid sau fungicid la o rata de 3L/Ha. Analiza garantata a compozitiei TECAMIN ... »

Pret: 55 RON
Oferit de:PLANT CARE SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tachigaren 30 sl

Tachigaren 30 SL


Tachigaren este un fungicid sistemic destinat protejarii rasadurilor... asupra plantelor la dozele omologate. Tomate rasaduri - 0.1% (3l solutie.../mp rasaduri) - combate Phytium spp, Phitophtora parasitica, Rhizoctonia solani Tomate ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Merpan 80 wdg

Merpan 80 WDG


- rizoctonioza, Peronospora tabacinum - mana Merpan 80 WDG este un fungicid cu actiune... de contact, fiind cunoscuta ca substanta fungicida cu cel mai bun efect de prevenire... patogenilor la aplicarea fungicidelor si ca urmare acesta constituie un partener optim ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Folpan 80 wdg

Folpan 80 WDG


un fungicid cu actiune multi-site specifica mai ales impotriva ciupercilor care provoaca... fungicidelor si ca urmare acesta constituie un partener de neinlocuit pentru fungicidele... in volum normal de solutie in functie de gradul de dezvoltare al culturii. Rasaduri ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Triumf 40 wg

Triumf 40 WG


: Granule dispersabile in apa Fungicid de contact pentru combaterea manarilor..., bacteriozelor si a altor boli fitopatogene a plantelor. Este un fungicid de contact... perioadei de vegetatie : inclusiv la rasaduri unde are si rol de dezinfectant ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Topsin 70 wdg

Topsin 70 WDG


dispersabile in apa Mod de actiune si utilizare : Este un fungicid sistemic... pe o perioada indelungata. Poate fi aplicat atat la producerea rasadurilor cat ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 12 ani
Bihor
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"fungicid rasaduri" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea