Inscrie firma »

fisa post audit intern - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fisa post audit intern
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta si asistenta tehnica post-certificare

Consultanta si asistenta tehnica post-certificare


si difuzarea documentatiei de sistem prin metode informatice (fise de post, regulament... neconformitatilor identificate la auditul de certificare si la auditurile de supraveghere... - Punerea in aplicare a actiunilor corective propuse cu ocazia auditurilor - Auditarea ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 20 ani
Constanta
 Extra - pachet de servicii post-certificare iso

EXTRA - Pachet de servicii post-certificare ISO


calitatii, proceduri, fise de post, regulament intern, etc.) - Asistenta... al sistemului. Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor... sistemului de management debuteaza imediat dupa auditul de certificare si trebuie ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 16 ani
Neamt
 Consultanta post certificare - supraveghere extra

Consultanta post certificare - supraveghere EXTRA


prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post, regulament intern.... Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management... de management debuteaza imediat dupa auditul de certificare si trebuie continuat permanent ... »
Buyer Member 15 ani
Vaslui
 Consultanta post certificare - supraveghere baza

Consultanta post certificare - supraveghere BAZA


prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post, regulament intern... consultant si client si pot fi audituri interne, asistenta la auditurile de supravegheri... noastre va tine legatura telefonic si prin posta cu managementul si RMC ... »
Buyer Member 15 ani
Vaslui
 Consultanata post certificare - supraveghere clasic

Consultanata post certificare - supraveghere CLASIC


documentatiei de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... de necesitatile clientului. Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire... Imbunatatirea sistemului de management debuteaza imediat dupa auditul de certificare ... »
Buyer Member 15 ani
Vaslui
 Flexibil - pachete de servicii post-certificare iso

FLEXIBIL - Pachete de servicii post-certificare ISO


de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... acestora se stabilesc in functie de necesitatile clientului. Servicii post... dupa auditul de certificare si trebuie continuat permanent pe toata durata sa ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 16 ani
Neamt
 Administrare personal

Administrare personal


-interviuri); - gestionare REVISAL; - intocmire adeverinte pentru angajati; - Fise de post...; - intocmirea Regulamentului Intern - intocmirea Contractului Colectiv de Munca (CCM ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Consultanta iso

Consultanta ISO


, proceduri organizationale, proceduri de lucru , regulamente interne, fisa postului..., anexe, formulare ; - audit intern si organizarea analizei efectuate de management... ; - asistenta tehnica in timpul auditului de certificare ; - colaborarea cu organisme ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Acreditare renar  laboratoare medicale

Acreditare RENAR laboratoare medicale


de post, validari ale metodelor, audit intern, analiza efectuata de management... de analiza, instructiuni de lucru, formulare, registre, fise, caiete de lucru, fise ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta post-certificare iso 9001:2008

Consultanta Post-Certificare ISO 9001:2008


, fise de post, regulament intern, etc.) - Asistenta de specialitate la auditurile... post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management calitate... auditul de certificare si trebuie continuat permanent pe toata durata sa de viata ... »
Buyer Member 15 ani
Vaslui
 Basic - pachet de servicii post-certificare iso

BASIC - Pachet de servicii post-certificare ISO


de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... acord intre consultant si client si pot fi audituri interne, asistenta la auditurile... de supravegheri sau vizite de consultanta. Servicii post-certificare de mentinere ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 16 ani
Neamt
 Curs standardele de control intern/managerial conform

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


cu auditul intern si rolul auditului intern in procesul de implementare si evaluare... foloseste? Interactiunea cu Curtea de Conturi, Auditul Intern, Comisia de monitorizare... - exemplu practic. Modalitati de elaborare a regulamentelor interne (ROF si ROI). Fisa ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta sisteme de management

Consultanta sisteme de management


: Audit intern Efectuarea periodica a auditurilor sistemului de management de catre... de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... personal calificat, independent de compartimentul sau de functia auditata, in scopul ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Ghid practic iso 14001

Ghid practic ISO 14001


. Controlul inregistrarilor c. Audit intern d. Neconformitate, actiuni corective... de manual de mediu 5. Alte modele de documente: - model - Fisa postului.... Continut: 1. Model - regulament intern 2. Lista legislatie mediu 3. Model ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


si controlul documentelor. - Audit intern. - Actiuni corective si preventive... interne. - Model - Raport service. - Model - Fisa service. - Model.... Modele de scheme informationale: - Schema informationala audit intern ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


Organigrama firmei Fisele de post Clasificarea posturilor Politica si Grila... abilitate a Fiselor Fiscale ale angajatilor Administrarea personalului... Interna Regulamentul de Ordine si Functionare Contractul Colectiv de Munca ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala-siguranta alimentului


alimentului. 2.2. Stabilirea responsabilitatilor prin fisele postului, regulament... documentelor sistemului. 4. Audit intern de evaluare a implementarii sistemului... recunoasterii interne si esential, recunoasterii generale pe plan national si international ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Securitate si sanatate in munca

SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA


de autoritate pentru beneficiar ; d. fise post - completare cu atributii si raspunderi... de protectie - elaborare normativ intern g. alimentatie suplimentara de protectie... si sanatatii muncii - fundamentarea contestatiilor ; p. audit securitate sanatate ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


de post (descriere sarcini si specificatie de personal) Regulament intern... la RESURS CONSULT in anul 2008: Organigrama firmei (pe posturi si nominala) Fise... (prevederi legale si proceduri interne de functionare) Codul bunelor maniere ... »
Light Member 17 ani
Timis
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


CALITATE: elaborarea si controlul documentelor, audit intern, actiuni corective... de evaluare a cerintelor postului si aproximativ 40 de modele de fise ale posturilor..., comunicare interna si externa, planificarea proceselor, monitorizarea si masurarea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"fisa post audit intern" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea