Inscrie firma »

fidelizare marketing direct - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fidelizare marketing direct
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Marketingul direct multicanal. prospectarea,

Marketingul direct multicanal. Prospectarea, fidelizarea si recistigarea


Traducere de Elena Girlea Marketingul direct si-a largit in ultimii ani cimpul... marketingului direct multicanal Redactarea unui mesaj eficient... mai multe firme recurg la marketingul "multicanal". Volumul prezinta marketingul ... »

Pret: 32.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Marketingul direct multicanal. prospectarea,

Marketingul direct multicanal. Prospectarea, fidelizarea si recistigarea


Traducere de Elena GirleaMarketingul direct si-a largit in ultimii ani cimpul... marketingul direct multicanal la toate nivelurile – tehnic, juridic, financiar... mai multe firme recurg la marketingul „multicanal”. Volumul prezinta ... »

Pret: 32.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Marketingul prin e-mail

Marketingul prin e-mail


eficienta. Instrument de prospectare, fidelizare si informare, marketingul prin e...-mail este canalul de marketing direct cel mai rapid, mai economic si mai eficient... esentiale ale e-mailingului, permitindu-le actorilor din domeniul marketingului direct ... »

Pret: 32.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Marketingul prin e-mail, autor yan claeyssen

Marketingul prin e-mail, autor Yan Claeyssen


Instrument de prospectare, fidelizare si informare, marketingul prin e...-mail este canalul de marketing direct cel mai rapid, mai economic si mai eficient... esentiale ale e-mailingului, permitindu-le actorilor din domeniul marketingului direct ... »

Pret: 15.96 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Direct mailing

Direct Mailing


Acest serviciu este o solutie de marketing direct, ce presupune integrarea... un Marketing de Succes ! Servicii Integrate Direct Marketing - Mailing. Tiparim la Timp... comunicare targhetata catre persoana, rata de raspuns a Direct Mailing-ului este ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sampling, promotii, prezentari produse, degustari ...

Sampling, Promotii, Prezentari produse, Degustari ...


, birouri, pentru a familiariza in mod direct publicul larg cu gama de produse promovata.... Aceste tehnici de marketing sunt utilizate de toate marile companii care au contact... direct cu consumatorul final, pentru a-si promova, consolida sau innoi pozitia ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Customer care

Customer care


: - oricarui angajat de la receptie, relatii cu publicul, front desk sau marketing...; - celor care intra in contact direct cu clientii si/sau are nevoie sa stie mai multe...; - fidelizarea clientilor si crearea unei relatii de parteneriat cu acestia; - optimizarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Hegas sms - agenda viitorului

HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI


Hegas SMS , un instrument de trimitere automata a SMS-urilor direct... prestate - Fidelizarea partenerilor/clientilor prin transmiterea automata a mesajelor... profitabilitatii companiei dumneavoastra prin reducerea costurilor de marketing - Avizarea ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Hegas sms - agenda viitorului

HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI


Hegas SMS , un instrument de trimitere automata a SMS-urilor direct...; Managementul serviciilor prestate • Fidelizarea partenerilor... dumneavoastra prin reducerea costurilor de marketing • Avizarea clientilor asupra ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs administrator pensiune turistica

CURS ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA


turistice. Invata cum sa atragi si sa-ti fidelizezi turistii, cum sa comunici si sa le... turistice; Organizarea activitatii de marketing in pensiunile turistice; Notiuni... pe aplicabilitate imediata, care se axeaza pe interactiune directa, activa si constructiva ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Call center / sistem avansat de telefonie

CALL CENTER / SISTEM AVANSAT DE TELEFONIE


prin Call Center au un rol aparte in cadrul operatiunilor de marketing direct..., operatorul sa transfere apelul direct catre un sistem automat de informare; c) sa... la sorti, cistigatori etc.; - Asiguram suportul pentru programe de fidelizare ... »
Oferit de:CALL SISTEM
Light Member 17 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"fidelizare marketing direct" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea