Inscrie firma »

evaluare de impact - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre evaluare de impact
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Elaborare studii de mediu

Elaborare studii de mediu


Avem competenta de a elabora toate tipurile de lucrari necesare obtinerii actelor de reglementare in domeniul protectiei mediului. Suntem inregistrati pe site-ul Ministerului Mediului si Padurilor (www.mmediu.ro), REGISTRUL NAtIONAL AL ELABORATORI... ... »
Buyer Member 15 ani
Vrancea
 Studii de impact

Studii de impact


de investitii. Studiile de impact realizeaza evaluarea proiectului prin sublinierea...-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru anumite proiecte publice si private...; - Ordin 863/2002 privind evaluarea impactului asupra mediului si de emitere ... »
Buyer Member 15 ani
Ialomita
 Studiu de impact

STUDIU DE IMPACT


solicitarii acordului de mediu, necesar pentru evaluarea initiala a proiectului (Conform... de prezentare cnf. Anexei 5 din Ord. 135/2010 [ Studiu de impact (raport privind... impactul asupra mediului RIM) elaborat cnf. Ord 863/2002 ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Studii de impact asupra mediului

Studii de Impact Asupra mediului


/2006 privind stabilirea procedurii-cadru de evaluare a impactului asupra mediului pentru... anumite proiecte publice si private; - Ordin 863/2002 privind evaluarea impactului...Studiile de impact se intocmesc conform: - HG 918/2002 abrogat de HG 1213 ... »
 Proiectarea fiselor de post. evaluarea personalului

Proiectarea fiselor de post. Evaluarea personalului


Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului..., persoanelor constiente de impactul major pe cale il au resursele umane in viata unei ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Acord de mediu-cu studiu de impact

Acord de mediu-cu studiu de impact


impactul asupra mediului este semnificativ se cere Raport la Studiu de Evaluare... de normele tehnice in vigoare. 3. Raport la Studiu de Evaluare a Impactului asupra... de analizare a proiectului din punct de vedere al impactului asupra mediului. Acordul ... »

Pret: 4500 RON
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


si evaluarea strategica (relevanta, coerenta, calitate/impact) 1. Ghidul Solicitantului...Proiect Conta Plus sustine in luna octombrie la Bucuresti cursul EVALUATOR... PROIECTE;. LECTOR INVITAT: Irina COLCERU- Evaluator proiecte, manager proiect ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Evaluarea riscului la securitatea fizica

Evaluarea riscului la securitatea fizica


, transpuse in planul de paza si proiectul sistemului de alarmare. Acesta evaluare se..., pentru incadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile. Evaluarea... metoda complexa si eficienta de analiza si evaluare in vederea stabilirii unor masuri ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 12 ani
Vrancea
 Studiu de impact asupra mediului

Studiu de impact asupra mediului


Studiul de impact asupra mediului are ca scop identificarea, descrierea... si evaluarea efectele directe si indirecte ale unui proiect (investitii noi ... »
Buyer Member 11 ani
Olt
 Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de

Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului


?elor de post, evaluarea posturilor de munc? ?i a personalului: un ghid practic pentru...?tiente de impactul major pe cale il au resursele umane in via?a unei organiza?ii ?i implicit...? ?i al aplic?rii rezultatelor analizei muncii, evalu?rii posturilor de munc? ?i ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de

Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului


Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului: un ghid... constiente de impactul major pe cale il au resursele umane in viata unei organizatii ... »
Oferit de:Editura Irecson
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Impact imobiliare craiova

Impact Imobiliare Craiova


Impact imobiliare: agentii imobiliare Craiova- vanzari/inchirieri de terenuri..., case/vile, spatii comerciale, apartamente Agentia Impact Imobiliare din Craiova...; servicii conexe de: cadastru, intabulare, carte funciara. Agentia imobiliara Impact ... »
Buyer Member 15 ani
Dolj
 Acord de mediu-fara studiu de impact

Acord de mediu-fara studiu de impact


impactul asupra mediului este semnificativ se cere Raport la Studiu de Evaluare... de normele tehnice in vigoare. 3. Raport la Studiu de Evaluare a Impactului asupra... conditiile de analizare a proiectului din punct de vedere al impactului asupra mediului ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Elaborare raport privind impactul asupra mediului

Elaborare Raport privind impactul asupra mediului


Nr. 445 din 8 aprilie 2009 privind evaluarea impactului anumitor proiecte...Raportul privind impactul asupra mediului este documentatia realizata in cadrul..., aferente activitatilor cu impact semnificativ asupra mediului, stabilite prin HOTARARE ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Documentatii tehnice

Documentatii tehnice


, permiselor si licentelor de exploatare a substantelor minerale utile,studii de evaluare... adecvata a impactului asupra biodiversitatii ... »
Gold Member 14 ani
Altele
 Audit de mediu

Audit de mediu


si alte proiecte 2) studiu de impact - pentru proiecte de infrastructura si alte... situatiei actuale de mediu a companiei investigate, evaluarea gradului de conformare ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Achizitii si preluari

Achizitii si preluari


si preluarile de companii. Pentru evaluarea de noi oportunitati de business, pentru vanzarea... in intregime sau doar o parte din compania pe care ati creat-o sau daca doriti sa evaluati.... De la scanarea si evaluarea potentialului afacerii, la semnarea acordului initial, la due ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Apt360

APT360


APT360 este o platforma online de evaluare 360 de grade dezvoltata de Grupul.... APT360 ofera sprijin companiilor pentru proiectele de organizare de evaluare... si dezvoltare a personalului, si anume: - Evaluarea periodica a performantei angajatilor ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Surubelnita cu impact bosch gdr 10,8v-li professional

Surubelnita cu impact Bosch GDR 10,8V-LI Professional


pentru 80 % din toate utilizarile uzuale ale surubelnitelor cu impact... Nivelul de zgomot evaluat A al sculei electrice este in mod normal de: nivel presiune ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Surubelnita cu impact bosch gds 14,4 v professional

Surubelnita cu impact Bosch GDS 14,4 V Professional


Nivelul de zgomot evaluat A al sculei electrice este in mod normal de: nivel presiune ... »
Buyer Member 10 ani
Gorj
 Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii publice si

Licitatii protectia mediului, licitatii de achizitii publice si vanzare


licitatii proiecte de mediu, planificare si management de mediu, evaluare impact asupra... de mediu 90711000-4 Evaluare a impactului asupra mediului, alta decat cea pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Mures
 Consultanta

Consultanta


; -studii de evaluare impact si bilant de mediu; -evaluarea calitatii factorilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Strategii privind imaginea firmei

Strategii privind imaginea firmei


tinta Testarea mesajelor publicitare Evaluarea impactului unei campanii... activitatilor de promovare prin evaluarea actiunilor dupa derularea acestora Consolidarea ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Consultanta

Consultanta


, studiu de evaluare a impactului asupra mediului - Raport privind impactul asupra... de mediu : 1. raport privind impactul asupra mediului 2. bilantul de mediu 3.... raport de amplasament 4. studiu de evaluare adecvata - obtinerea a: 1. avizului ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Dambovita
 Studii de mediu

Studii de mediu


precum si studii de impact de mediu; - evaluarea riscului la diverse obiective...; - evaluari ale impactului asupra mediului. ... »
Oferit de:SC INTERGEO SRL
Light Member 14 ani
Ilfov
211 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"evaluare de impact" in Firme Hot - 28 Rezultat(e)
Folositi cautarea