Inscrie firma »

dinamometre masurare forte - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre dinamometre masurare forte
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dinamometru masurare forte compresie

Dinamometru masurare forte compresie


Dinamometre electronice si mecanice. Aceste aparate masoara fortele... de compresie, fortele de tensiune. Forta: 50N la 250 kN Compania de care ai nevoie ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Dinamometre electronice

Dinamometre electronice


de dinamometre pentru masurarea fortelor: compresie si tensiune. Capacitate de la: 100 N ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Dinamometre mecanice

Dinamometre mecanice


Dinamometru mecanice masurare forta de tractiune Insotite de certificat ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de masurat forta de torsiune db

Aparat de masurat forta de torsiune DB


Aparatul de masurat forta de torsiune DB este un aparat digital cu acumulatori... (strangere) a cheilor dinamometrice, surubelnitelor si bormasinilor electrice. Are o... masurate, cuple USB si RS-232 pentru transferul datelor la calculator, cu ajutorul unui ... »

Pret: 2000 EUR
 Laborator metrologic de etalonare si asistenta tehnica domeniul

Laborator metrologic de etalonare si asistenta tehnica domeniul FORTA, DURITATE


Laboratorul Forta, Duritate si Moment al Fortei executa etalonari pentru... mijloace de masurare utilizate in aplicatii industriale, laboratoare de incercari... din industria materialelor de constructii, institute de cercetare care implica : - forta ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Dinamometru electronic

Dinamometru electronic


. Produsul este utilizat pentru masurarea fortelor de tensiune, precum si pentru alte...Firma Kinetech Distribution SRL va ofera din stoc dinamometre electronice... aplicatii ca: cantarire, verificare forta de tensiune pe cablu de tractiune. Pot fi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Stand motorizat testare forta thm

Stand motorizat testare forta THM


masurarea lungimii de compresie sau elongatie a epruvetei. Pretul dinamometrului...Standul motorizat testare forta THM este actionat de un motor electric... forta THM este un stand orizontal, robust, confectionat din metal si urmatoarele ... »

Pret: 2800 EUR
 Stand motorizat testare forta tvm

Stand motorizat testare forta TVM


electrica, ce se foloseste pentru a masura forta de compresie sau tractiune. Pe stand... rigla electronica pentru masurarea lungimii compresiei sau elongatiei epruvetei...: Gama de masura: max 30.000 N Suporta a mare diversitate de dispozitive pentru ... »

Pret: 4910 EUR
 Stand testare manuala a arcurilor sd

Stand testare manuala a arcurilor SD


cu o rigla digitala. Pentru a masura forta, standul de testare manuala a arcurilor..., lbf. Gama de masura: max. 500 N. Pretul dinamometrului nu este inclus in pretul..., kit statistic (memorare a 10 valori masurate, media valorilor memorate, functie ... »

Pret: 2350 RON
 Stand de testare manuala a fortei tvl

Stand de testare manuala a fortei TVL


si cu rigla digitala, pentru masurarea modificarii lungimii epruvetei. Standul de testare... manuala a fortei TVL are urmatoarele caracteristici tehnice: - gama de masura max... cu un kit de extindere a lungimii de masura cu 250 mm, cursa maxima ramanand aceeasi ... »

Pret: 440 EUR
 Dinamometru digital portabil fh

Dinamometru digital portabil FH


Dinamometrul digital portabil model FH este un aparat de masura a fortei.... Dinamometrul FH poate fi livrat in executie cu senzor de forta intern (max. 500N... pentru realizarea diagramei forta/deplasare in spatiu. Dinamometrul digital ... »

Pret: 550 EUR
 Dinamometru digital fk

Dinamometru digital FK


Dinamometrul digital FK este destinat testarii fortei de compresie si tractiune... a materialelor. Realizat cu un design ergonomic, Dinamometrul FK este caracterizat prin...: - gama maxima de masura: de la 10N la 1000N, in functie de model - rezolutie ... »

Pret: 300 EUR
 Dinamometru axis fb50

Dinamometru Axis FB50


Dinamometrul / penetrometrul AXIS de 50N ( 5 kg ) este util in laboratoare..., pentru determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include... un set de accesorii pentru a usura masurarea. Programul de calculator PROCELL ... »

Pret: 1736 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb200

Dinamometru FB200


Dinamometrul AXIS 200 N ( 20 kg ) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include un set... de accesorii pentru a usura masurarea. Programul de calculator PROCELL transmite direct ... »

Pret: 1736 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb500

Dinamometru FB500


Dinamometrul AXIS de 500 N ( 50 kg ) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include un set... de accesorii pentru a usura masurarea. Programul de calculator PROCELL transmite direct ... »

Pret: 1736 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb1k

Dinamometru FB1k


Dinamometrul AXIS 1000 N (100 kg) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator PROCELL transmite direct rezultatele ... »

Pret: 2604 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb2k

Dinamometru FB2k


Dinamometrul AXIS 2000 N (200  kg) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator PROCELL transmite direct rezultatele ... »

Pret: 2666 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb5k

Dinamometru FB5k


Dinamometrul AXIS de 5000 N ( 500 kg ) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator transmite direct rezultatele de mãsurare ... »

Pret: 2728 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb10k

Dinamometru FB10k


Dinamometrul AXIS de 10000N ( 1 tona ) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator transmite direct rezultatele de mãsurare ... »

Pret: 2914 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb20k

Dinamometru FB20k


Dinamometrul AXIS de 20000 N (2 tone) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator PROCELL transmite direct rezultatele ... »

Pret: 3472 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru axis fb50k

Dinamometru Axis FB50k


Dinamometrul AXIS 50000 N ( 5 tone ) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include un set... de accesorii pentru a usura masurarea. Programul de calculator PROCELL transmite direct ... »

Pret: 4216 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb100k

Dinamometru FB100k


Dinamometrul AXIS de 200000 N (20 tone) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator PROCELL transmite direct rezultatele ... »

Pret: 5828 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru fb150k

Dinamometru FB150k


Dinamometrul AXIS de 150000 N ( 15 tone ) este util in laboratoare, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include celula... externa de masurare. Programul de calculator transmite direct rezultatele ... »

Pret: 5828 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru axis fa50

Dinamometru Axis FA50


Dinamometrul / penetrometrul AXIS e util in laboratoare, pentru determinarea... cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include un set de accesorii pentru... a usura masurarea. Programul de calculator PROCELL transmite direct rezultatele ... »

Pret: 1488 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Dinamometru axis fa50k

Dinamometru Axis FA50k


Dinamometrul AXIS 50000 N (5 tone) e util in laboratoare industriale, pentru... determinarea cu precizie a fortelor de tractiune si compresie. Cutia include un set... de accesorii pentru a usura masurarea. Programul de calculator PROCELL transmite direct ... »

Pret: 3844 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
50 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"dinamometre masurare forte" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea