Inscrie firma »

masurare forte - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masurare forte
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipamente de masurat forte

Echipamente de masurat forte


Masini de masurat forte, alungiri, comprimari, torsiuni ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dinamometru masurare forte compresie

Dinamometru masurare forte compresie


Dinamometre electronice si mecanice. Aceste aparate masoara fortele... de compresie, fortele de tensiune. Forta: 50N la 250 kN Compania de care ai nevoie ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Masurare forta nr-1000n

Masurare forta NR-1000N


Aparat digital pentru masurarea┬áde inalta precizie si in conditii... a afisajuluim pe ecran.Display grafic cu posibilitatea de a urmari in masuratori directe ... »

Pret: 12543.34 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Tester de cuplu, sauter da

Tester de cuplu, SAUTER DA


de masurat forta de torsiune Da este firma germana KERN & Sohn. Aparatul este dotat... de masura peak hold, track si min./max., cu semnalizare acustica si optica, memorie... interna pentru inregistrarea a 500 valori masurate, cuple USB si RS-232 pentru ... »

Pret: 2000 RON
 Tester de cuplu, sauter db

Tester de cuplu, SAUTER DB


masurate, cuple USB si RS-232 pentru transferul datelor la calculator, cu ajutorul unui... soft achizitionat optional, functii de masura peak hold, track si min...: - gama de masura (max): intre 0,5 Nm si 500 Mn, repartizate pe 9 modele; - rezolutie ... »

Pret: 2000 EUR
 Gefran tr -traductor de forta pentru

Gefran TR -Traductor de forta pentru masurarea tensiunii de pe axe fixe


Seria TR de traductoare de forta se utilizeaza pentru masurarea tensiunii exercitate... Interval de masurare: intre 100 N si1kN Clasa de acuratete: 0.5% Rezistenta... masinii, acestea realizeaza functia unui senzor de forta si element de sprijin pentru ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Dinamometru digital, sauter fc

Dinamometru digital, SAUTER FC


compacte, pentru masurarea fortelor de tractiune si compresiune. Date tehnice...: - precizie de masurare: 0,3 % of [Max] - rata de trasmitere de date catre calculator...: pana la 200 valori masurate / secunda - protectie la suprasarcina: 150 % of [Max ... »

Pret: 440 EUR
 Dinamometru digital, sauter fl-m

Dinamometru digital, SAUTER FL-M


SAUTER FL-M sunt dinamometre cu dafisaj asistat grafic, cu celula de masurare... externa, pentru testarea fortelor de tractiune si compresiune. Date tehnice...: - rata de transfer date catre calculator: cca. 25 valori masurate / secunda ... »

Pret: 1369 EUR
 Dinamometru digital, sauter fh-m

Dinamometru digital, SAUTER FH-M


SAUTER FH-M sunt dinamometre universale, pentru testarea fortelor... de compresiune si tractiune, cu celule de masurare externe. Date tehnice: - rata... de transfer date catre calculator: cca. 25 valori masurate / secunda - precizie ... »

Pret: 1000 EUR
 Dinamometru digital, sauter fl-s

Dinamometru digital, SAUTER FL-S


, cu celula de masura integrata, si pot fi montate pe toate standurile dinamometrice... SAUTER proiectate pentru forte de maxim 5 kN. Date tehnice: - rata de transfer... date catre calculator: cca. 25 valorii masurate / secunda - precizie de masurare ... »

Pret: 595 EUR
 Dinamometru digital, sauter fl tm

Dinamometru digital, SAUTER FL TM


, cu afisaj grafic, si este destinat masurarii fortelor de tractiune si compresiune..., utilizand celule de masura externe. Acestea trebuie alese de client, in functie... de timp), sau functie "Track" pentru o indicatie continua de masurare Carcasa ... »

Pret: 559 EUR
 Masuratori pram

Masuratori PRAM


instalatii electrice de iluminat si forta; proiectare, executie si reparatii statii ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparatura de masura, control si automatizare

Aparatura de masura, control si automatizare


ramuri ale industriei. - Aparatura de masura si control (temperatura, umiditate..., presiunue, stare senzori, forta, rezistente mari, etc.) - Control pentru automatizare ... »

Pret: 250 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tabel masuratoare pirat

Tabel Masuratoare Pirat


Piratul adora sa vada o adevarata desfasurare de forte! Haide sa il impresionam..., aratandu-i cat de mult am crescut! Tabelul masuratoare este util atat acasa, cat..."" sau ""mai scund"" cu ajutorul piratului prietenos. Inaltimea masurata este cuprinsa ... »

Pret: 62 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Tabel masuratoare - pirat

Tabel masuratoare - Pirat


Piratul adora sa vada o adevarata desfasurare de forte! Haide sa il impresionam..., aratandu-i cat de mult am crescut! Tabelul masuratoare este util atat acasa, cat..." sau "mai scund" cu ajutorul piratului prietenos. Inaltimea masurata este cuprinsa intre ... »

Pret: 64 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Caniviton forte 30

Caniviton forte 30


Caniviton forte 30 - supliment nutritional cu continut ridicat.... Caniviton Forte 30 contine 9% sulfat de condroitina. Compozitie: cereale, carne....  Administrare si dozare: se foloseste masura din interiorul cutiei, 1 masura rasa = 16 g ... »

Pret: 239.9 RON
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Forta juridica a hotararilor arbitrale

Forta juridica a hotararilor arbitrale


Oprina Luminita Popa Paul Popovici Maria Tzavela Forta juridica a hotararilor..., micsorarea onorariilor avocatiale in arbitraj, organizarea instantei arbitrale, masurile ... »

Pret: 31.5 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Stand motorizat testare forta tvm

Stand motorizat testare forta TVM


electrica, ce se foloseste pentru a masura forta de compresie sau tractiune. Pe stand... rigla electronica pentru masurarea lungimii compresiei sau elongatiei epruvetei...: Gama de masura: max 30.000 N Suporta a mare diversitate de dispozitive pentru ... »

Pret: 4910 EUR
 Traductor de forta model f1211

TRADUCTOR DE FORTA model F1211


Traductor masurarea fortei de compresiune pana la 1000 kN Potrivit pentru...;i bancuri de testare. Are intervale de masura intre 0 ... 1 kN la 0 ...1000 kN. Este ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Instrument de masurat lungimi, sauter ld

Instrument de masurat lungimi, SAUTER LD


SAUTER LD este un potentiometru liniar, utilizat pentru masurarea deformarii... precisa a valorilor masurate si este potrivit si pentru viteze mari de operare... SAUTER AFH. Acesta permite analiza clara forta / deformare. Se livreaza impreuna ... »

Pret: 750 EUR
 Forta brandului

Forta brandului


adesea, sumele investite nu se materializeaza in relatii durabile cu clientii. Forta... psihologiei clientilor. Taria relatiilor intre clienti si branduri poate fi masurata.... Forta brandului va va arata cum anume sa o faceti.Forta brandului ne furnizeaza ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Stand motorizat testare forta thm

Stand motorizat testare forta THM


Standul motorizat testare forta THM este actionat de un motor electric... forta THM este un stand orizontal, robust, confectionat din metal si urmatoarele.../min. Greutate neta: 35 kg Pe standul motorizat testare forta THM trebuie montat ... »

Pret: 2800 EUR
 Forta entuziasmului

Forta entuziasmului


pozitive, el a ajutat milioane de oameni si a contribuit in mare masura la conturarea..., entuziasmul este ceea ce da forta actiunilor noastre. Entuziasmul poate delimita granita... folosim aptitudinile, vitalitatea si resursele creatoare din noi insine. Este forta ... »

Pret: 13.6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Stand motorizat de masura a fortei tvm-n

Stand motorizat de masura a fortei TVM-N


rigla electronica, se foloseste pentru a masura forta de compresie sau intindere...Standul vertical motorizat de masura a fortei, model SAUTER TVM-N, cu sau fara.... Pe stand se poate monta oricare din modelele de aparate de masura a fortei SAUTER (FB ... »
 Tea forte warming joy set

TEA FORTE WARMING JOY SET


pe masura, toate reunite sub un design impecabil. Setul contine: Ceai Petite Ribbon Box ... »

Pret: 169 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
1315 produse / 53 pagini
25 produse pe pagina.

"masurare forte" in Firme Hot - 27 Rezultat(e)
Folositi cautarea