Inscrie firma »

deviz lucrari auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre deviz lucrari auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Program de completat devize pentru service

Program de completat devize pentru service auto


AutoDeviz este un program de generat devize estimative si de reparatii pentru... orice tip de service auto.(inclusiv vopsitorii, electro auto) Devizele generate sunt... devize, AutoDeviz mai are si alte module, cum ar fi: calendar programari, diferite ... »
Buyer Member 17 ani
Arad
 Autoservice - program/soft service

AutoService - program/soft service auto


Produsul/softul AutoService realizeaza devize de lucrari pt reparatii auto.... Devizele pot fi interne, pe baza de contract, sau normale. Are inclus o baza de date... devizului, istoric masina, situatii diverse. Tine evidenta/istorice la masini ... »
Oferit de:Sopcu Soft SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Administrator auto

Administrator auto


, MODIFICARI IN LEGISLATIA AUTO - SERVICII DE CONSULTANTA PENTRU OBTINEREA LICENTEI... PRIORITATII LA PROGRAMARE SI RESPECTAREA TERMENELOR DE FINALIZARE A LUCRARILOR... DEVIZELOR - INREGISTRAREA FACTURILOR, CHITANTELOR SI ORDINELOR DE PLATA - NOTIFICARI ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Soft pos s2s autodeviz gsm

Soft POS S2S Autodeviz GSM


S2S AutoDeviz GSM este un program dedicat pentru service-uri reparatii.... Actul contine si o estimare a valorii reparatiei. - devize de reparatie finala... manopera. Devizul contine si garantia oferita de service. Din documentele generate ... »

Pret: 170 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Soft pos s2s autodeviz it

Soft POS S2S Autodeviz IT


I.T.(TECH) S2S AutoDeviz I.T. ¬†este un program dedicat pentru service...DEVIZE SERVICE CALCULATOARE, IMPRIMANTE, SAU ALTE ECHIPAMENTE... S2S AUTODEVIZ... lucrarilor, clientilor, echipamentelor. Conform legislatiei in vigoare aveti obligatia ... »

Pret: 499 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Program de gestionarea productiei de pavele, borduri, dale, etc...

Program de gestionarea productiei de pavele, borduri, dale, etc...


de la terti, iar pentru firmele care se ocupa si cu lucrari de pavare, creeaza deviz... de lucrari detailat, completand numai suprafata de pavat, tipul pavajului (auto..., rigole, jgheaburi) pentru traficul pietonal, auto, in parcuri si gradini, interiorul ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 18 ani
Galati
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"deviz lucrari auto" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea