Inscrie firma »

cursuri engleza la sediul firmelor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri engleza la sediul firmelor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri engleza la sediul firmelor

Cursuri engleza la sediul firmelor


astazi o firma avand ca principal specific cursurile limba de engleza pentru copii...IES CENTER INTERNATIONAL ENGLISH SCHOOL Cursuri intensive de la sediul... English Limba Engleza pentru examenele internationale Firma noastra este ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru afaceri

Cursuri de engleza pentru afaceri


Artistouch ofera cursuri de engleza pentru afaceri. Suportul acestui curs este.... Cursurile sa tin la sediul Artistouch sau la sediul companiilor, conform unui program ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza de afaceri

Cursuri de limba engleza de afaceri / generala


de engleza generala si/sau de afaceri la sediul companiei dumneavoastra! Cursurile sunt... cu partenerii dvs de afaceri straini? Nimic mai simplu! Firma noastra ofera cursuri...Doriti sa stapaniti conversatia in lb.Engleza? Doriti sa puteti comunica liber ... »
Oferit de:SC MYSOBRE SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru companii


Firma noastra ofera cursuri de limba engleza, atat la sediul clientului, cat... si la sediul nostru. La cerere, va putem trimite o oferta personalizata de cursuri, urmand ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru companii

Cursuri de limbi straine pentru companii


Lektor ofera cursuri de limbi straine concepute special pentru companii... intr-o limba de circulatie internationala. Va punem la dispozitie cursuri de limba... engleza si limba germana personalizate pentru a intampina nevoile firmei dumneavoastra ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Cursuri limbi straine

cursuri limbi straine


cursuri de limbi straine pentru firme si institutii, cursuri individuale... sau in grupe, la sediul Dumneavoastra sau la sediul nostru : - germana - engleza ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 18 ani
Prahova
 Cursuri, traduceri, translatii

cursuri, traduceri, translatii


firme si institutii, cursuri individuale sau in grupe, la sediul Dumneavoastra... sau la sediul nostru: - engleza - germana - spaniola - italiana - franceza... - cursuri de limbi straine oriunde in tara Asiguram translator pentru deplasari atat ... »
Oferit de:Prolingua Grup
Light Member 16 ani
Prahova
 Traduceri, translatii, cursuri limbi straine

Traduceri, translatii, cursuri limbi straine


firme si institutii, cursuri individuale sau in grupe, la sediul Dumneavoastra... sau la sediul nostru : - germana - engleza - spaniola - italiana - franceza... in colaborare cu Agentia Judeteana de Formare Profesionala cursuri de limbi straine pentru ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 18 ani
Prahova
 Curs limba engleza incepatori, iasi, mai 2013

CURS LIMBA ENGLEZA INCEPATORI, IASI, MAI 2013


Limba engleza este omniprezenta in anunturile de angajare ale firmelor de top... organizeaza la Iasi in luna MAI 2013 o noua grupa pentru LIMBA ENGLEZA NIVEL INCEPATORI... cursului sa porti o conversatie in mod corect pe diferite teme in LIMBA ENGLEZA ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Curs limba engleza incepatori, iasi, aprilie 2013

CURS LIMBA ENGLEZA INCEPATORI, IASI, APRILIE 2013


Limba engleza este omniprezenta in anunturile de angajare ale firmelor de top... la Iasi in luna APRILIE 2013 o noua grupa pentru LIMBA ENGLEZA NIVEL INCEPATORI... cursului sa porti o conversatie in mod corect pe diferite teme in LIMBA ENGLEZA ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


Oferte Preturile sunt valabile pentru cursurile organizate la sediul ICS, daca... doriti sa desfasurati cursurile la sediul dumneavoastra, aceste preturi se modifica... firmele care ne trimit mai mult de 3 persoane pt cursuri beneficiaza de o reducere ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


. (cursurile de limbi straine sunt sustinute de o firma specializata, cu licenta...; - sistem de videoproiectie pentru urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri... al unei mese in familie; - sala pentru sport; - sala pentru cursurile optionale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Educatie si training

educatie si training


privitoare la modificarile din legislatia fiscala si contabila la sediul firmelor...In atentia persoanelor fizice si juridice: Organizam cursuri de contabilitate..., operare PC, limbi straine(engleza, spaniola ) pentru persoanele fizice care doresc sa ... »
Oferit de:MYRAMIFLOR SRL
Buyer Member 19 ani
Olt
 Schelari in olanda/belgia

SCHELARI in Olanda/Belgia


mai sus, dovedita prin acte. - Limba engleza sau germana, nivel conversational.... In contul bancar al Global Recruting sau la sediul firmei. - cost de program 350 Euro... Recruting sau la sediul firmei. Neachitarea taxei sau a costului de program, duce ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Muncitori  izolatori in olanda/belgia

MUNCITORI IZOLATORI in Olanda/Belgia


in domeniul specificat mai sus, dovedita prin acte. Limba engleza sau germana, nivel... bancar al Global Recruting sau la sediul firmei. -cost de program 350 Euro--se... sau la sediul firmei. Neachitarea taxei sau a costului de program, duce la excluderea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Schelari in olanda/belgia

Schelari in Olanda/Belgia


mai sus, dovedita prin acte. - Limba engleza sau germana, nivel conversational.... In contul bancar al Global Recruting sau la sediul firmei, pe baza de contract mediere... invitatiei la job, in contul bancar al Global Recruting sau la sediul firmei ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Muncitori  izolatori in olanda/belgia

MUNCITORI IZOLATORI in Olanda/Belgia


in domeniul specificat mai sus, dovedita prin acte. Limba engleza sau germana, nivel.... In contul bancar al Global Recruting sau la sediul firmei, pe baza de contract mediere... invitatiei la job, in contul bancar al Global Recruting sau la sediul firmei ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Liderul si amagirea sinelui

LIDERUL SI AMAGIREA SINELUI


Publicat initial in limba engleza de Institutul Arbinger, volumul de fata....Institutul are sediul central in SUA, dar opereaza prin sucursale in multe alte tari, precum Marea....Arbinger ofera atat cursuri pentru public, servicii de consultanta si sesiuni de instruire ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri engleza la sediul firmelor" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea