Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
LIDERUL SI AMAGIREA SINELUI

LIDERUL SI AMAGIREA SINELUI

Producator: Curtea Veche
 

Prezentare LIDERUL SI AMAGIREA SINELUI

Publicat initial in limba engleza de Institutul Arbinger, volumul de fata a devenit rapid un bestseller international, gratie nu doar subiectului abordat (de mare interes in special pentru afaceri), ci si felului in care e scris (sub forma unor dialoguri, care alcatuiesc o parabola).

Cartea contine sfaturi pragmatice, aplicabile atat in viata personala, cat si in cea profesionala, referitoare la relatiile interumane. Mai concret, teoria cartii afirma ca nu conteaza ce anume faci pentru altii, ci motivul pentru care procedezi asa. Asta, deoarece oamenii simt diferenta dintre gesturile exterioare si justificarea launtrica a interlocutorului. Si daca te prefaci, nu te vor urma. Dar cel mai amagitor lucru este faptul ca nici macar tu nu-ti dai seama de fisura logica ce te indeamna sa te izolezi de ceilalti, ca si cum ai fi inchis intr-o capsula. De acolo, aflat la adapostul propriilor scuze, ii poti invinovati pe cei din jur de tot ceea ce nu merge bine in viata ta. Incepi sa te tradezi pe tine insuti. Nu te mai poti concentra asupra obiectivelor stabilite. Tradarea de sine poate deveni un obicei!

Pentru a gasi iesirea din capsula si a ramane pentru totdeauna in afara ei, singura optiune viabila pe termen lung este aceea de a te transforma pe tine insuti – atat ca persoana, cat si ca lider. Iar aceasta carte pune la dispozitia cititorilor toate strategiile si tacticile necesare pentru succesul relatiilor interumane.

Arbinger este un institut international care sustine organizatiile, comunitatile, familiile si indivizii, dar si profesio­nistii care lucreaza in domeniu, in rezolvarea implicatiilor negative cauzate de iluzionarea sinelui — o problema destul de putin cunoscuta, dar foarte raspandita in lume.

Institutul are sediul central in SUA, dar opereaza prin sucursale in multe alte tari, precum Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Israel, Africa de Sud, India, Singapore, Malaezia, Australia, Noua Zeelanda, Taiwan, China, Coreea, Japonia, Mexic si Canada.

In cadrul institutului, lucreaza specialisti din domenii foarte variate — afaceri, drept, economie, filozofie, mediu familial, educatie, training profesional si psihologie. Acestia provin din diverse regiuni geografice si diferite culturi nationale. Ceea ce ii uneste este pasiunea pentru ideile pe care le promoveaza institutul.

Arbinger ofera atat cursuri pentru public, servicii de consultanta si sesiuni de instruire pentru firme, cat si interventii concrete in organizatii. Institutul are clienti foarte diversi — de la persoane particulare pana la mari companii si institutii guvernamentale ale lumii.

Materialele informative publicate de Institutul Arbinger au rolul de a educa oamenii in privinta conceptului de amagire a sinelui, scop pentru care aceasta institutie a elaborat o intreaga metodologie.

Solutiile prezentate de institut rezulta dintr-un deceniu de explorare a acestui domeniu, prin intermediul unei echipe internationale de experti. Noua teorie, care s-a definitivat treptat, a inceput deja sa patrunda in constiinta publicului. Inca din anii 1990, Arbinger explica aceste noi cunostinte in fata a numeroase persoane si organizatii din intreaga lume.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
1 060 689 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Librarie - Carti - carte

PRODUSE ASEMANATOARE CU LIDERUL SI AMAGIREA SINELUI

Dieta pentru o viata nouaDieta pentru o viata noua
Dieta pentru o viata noua
Mariana Bozesan este o inspiratie pentru ceilalti. A-i impartasi povestea este un act de curaj — a o folosi pentru ...
RON 27
Viata cea noua, ed. IIIViata cea noua, ed. III
Viata cea noua, ed. III
Premiul Nobel pentru Literatura 2006 Orhan Pamuk (n. 1952) este cel mai original si, totodata, cel mai controversat ...
RON 32
Creatie sau evolutie. Trebuie sa alegem?Creatie sau evolutie. Trebuie sa alegem?
Creatie sau evolutie. Trebuie sa alegem?
Colectia transdisciplinara „Stiinta, Societate, Spiritualitate“ se adreseaza unui public larg, interesat de ...
RON 32
Increderea. Cheia succesului in afaceri, profesie si viata personalaIncrederea. Cheia succesului in afaceri, profesie si viata personala
Increderea. Cheia succesului in afaceri,...
Increderea este o resursa foarte importanta pentru companii, institutii, dar si in viata profesionala si personala a ...
RON 34.9
De ce ai fi tu seful? Cum sa devii un lider autenticDe ce ai fi tu seful? Cum sa devii un lider autentic
De ce ai fi tu seful? Cum sa devii un li...
Mult prea des, persoanele aflate in varful unor organizatii nu sunt adevarati lideri, ci doar niste birocrati fara ...
RON 34.9
Sindromul masculului alfaSindromul masculului alfa
Sindromul masculului alfa
Dr. Kate Ludeman, de profesie psiholog, este CEO al Worth Ethic Corporation, fiind un foarte cunoscut instructor de ...
RON 29
Ioan Paul al II - lea - Un Papa SfantIoan Paul al II - lea - Un Papa Sfant
Ioan Paul al II - lea - Un Papa Sfant
„Convingerea mea este ca Papa Ioan Paul al II-lea s-a impus prin faptele sale, prin daruirea si hotararea cu care ...
RON 49
Relatiile publice si mass-media (editie revazuta si adaugita)Relatiile publice si mass-media (editie revazuta si adaugita)
Relatiile publice si mass-media (editie ...
„Cartea este rezultatul unei activitati didactice universitare si se sprijina pe o bibliografie de specialitate de ...
RON 26.95
A 8-A treapta a intelepciuniiA 8-A treapta a intelepciunii
A 8-A treapta a intelepciunii
NR. PAGINI: 408In cei peste cinsprezece ani care au trecut de la publicarea ei, o carte clasica in domeniu, The 7 Habits ...
RON 39.9

LIDERUL SI AMAGIREA SINELUI ESTE LISTAT IN: