Inscrie firma »

cursuri asistent manager - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri asistent manager
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de asistent manager, iasi,

CURSURI DE ASISTENT MANAGER, IASI, APRILIE 2013


Stiai ca foarte multe firme cauta asistenti manageri specializati? Ai sanse... la CURSUL DE ASISTENT MANAGER!!! EURO PERSONAL SRL - societate specializata... de ASISTENT MANAGER. Durata este de 40 de ore, pretul este de 550 lei si include costul ... »

Pret: 550 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs de asistent manager, iasi, aprilie 2013

CURS DE ASISTENT MANAGER, IASI, APRILIE 2013


profesionala organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 curs de ASISTENT MANAGER. Durata este... si studii superioare care doresc sa devina asistent manageri in societati private ... »

Pret: 550 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs / training personalizat asistent director /

Curs / Training personalizat Asistent Director / Asistent Manager


a nivelului lor de pregatire. Cursurile de Asistent Manager, de perfectionare... sau altul al carierei lor au ocupat cu succes pozitia de Asistent Manager.... programe de training personalizate (cursuri adaptate cerintelor si nevoilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala


, manager sistem de mediu, managementul riscului de creditare, asistent manager...Orema Management SRL organizeaza cursuri de specializare pentru : inspector... de formatori, management, auditor/evaluator de risc SSM, manager proiect, auditor calitate ... »
Light Member 15 ani
Hunedoara
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... dumneavoastra sau alte organizatii? Va asteptam la cursul de perfectionare "Manager... adreseaza: o managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs  autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


CURS MANAGER de PROIECT Cod COR: 241919 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de MANAGER PROIECT in cadrul... ocupatia Manager de Proiect se adreseaza tuturor reprezentantilor Institutiilor Publice ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect 29 - 31 mai 2015 bucuresti

Curs Manager Proiect 29 - 31 Mai 2015 Bucuresti


Managerul de proiect este responsabil pentru succesul proiectului, dar... si pentru esecul acestuia. Activitatea unui Manager de proiect implica definirea... proiect Ca urmare a participarii la cursul de Manager de Proiect, vei dobandi ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tematici de curs

TEMATICI DE CURS


eficient al timpului -Abilitati de comunicare -Performanta ca asistent manager ... »
Oferit de:TRAINART
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Master of business administration

Master of Business Administration


britanica; acesta a facut posibil accesul managerilor romani la un program de MBA... procesului de schimbare; A doua etapa: cursurile "Strategy", "Financial Strategy... in perioadele de criza de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si versatili ... »
Oferit de:SC CODECS SA
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectarea si livrarea programelor de training

Proiectarea si livrarea programelor de Training


pentru a deveni specialisti in proiectarea si livrarea cursurilor de instruire..., profesionistii de resurse umane, managerii si directorii executivi vor face multe descoperiri... de invatare. 7. Furnizarea de asistenta in realizarea unui transfer eficace ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri

INTREBARILE SUNT, DE FAPT, RASPUNSURI


, de manageri sau de asistenti sociali. Distrati-va invatand cu Allan Pease si veti sti... cursuri de pregatire pentru afaceri. Allan Pease este un autor recunoscut datorita ... »

Pret: 14 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri asistent manager" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea