Inscrie firma »

R*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare R*************************

R&I ETIC SOLUTIONS este specializata in servicii de recrutare si training, reusind sa furnizeze partenerilor sai un raport optim intre calitate si costuri, in vederea incadrarii cu succes a noului angajat in cadrul echipei.
Misiunea noastra: Furnizarea de servicii competitive si personalizate in domeniul resurselor umane, cu o activitate condusa in spiritul integritatii si eticii, cu o echipa competenta si actionand cu profesionalism, manifestand prin toate actiunile sale preocuparea pentru imbinarea cu succes a intereselor companiei cu cele ale comunitatii.

1. Recrutare
Oferta R&I se diferentiaza in primul rand prin promptitudine si complexitate, pachetul standard de servicii de recrutare pentru job-urile din domeniul administrativ continand, pe langa oferta clasica de evaluare, selectie si recrutare, un modul de training intensiv de doua saptamani, inainte si dupa angajare.

2. Training
Cursurile specializate sunt organizate pe doua nivele, unul dintre ele fiind dedicat persoanelor individuale (B2P), avand costuri fixe si pentru care sesiunile mai ample (de obicei planificate de companie) nu permit inscrierea unui numar de mai mult de 5 cursanti/grupa.

La nivel corporatist (B2B), R&I ETIC SOLUTIONS furnizeaza pachete complet personalizate de training companiilor care doresc perfectionarea propriilor angajati.
Pornind de la premisa necesitatilor diferentiate de pregatire, compania R&I ETIC SOLUTIONS dezvolta programe de training personalizate, cu un numar de maxim cinci cursanti, astfel incat sa le poate furniza participantilor spatiul si atentia necesare imbunatatirii cu succes a nivelului lor de pregatire.

3. Servicii WEB
Prezenta pe internet a devenit obligatorie, in ultimii ani, pentru orice afacere, indiferent ca este mica sau mare, ca se adreseaza clientilor corporate sau consumatorilor. Cu toate acestea, dezvoltarea acestor instrumente de comunicare, marketing si, de ce nu, vanzare este foarte mica. Printre motivele acestei ramaneri in urma se numara si calitatea slaba a prezentelor pe internet a unor companii de prima marime (site-uri urate, fara informatie, greu de gasit si de folosit, neprietenoase cu utilizatorii).
Pentru a preveni cercul vicios al subfinantarii si lipsei de rezultate, va oferim solutia unei proiectari profesioniste, bazata pe si tinand cont de realitatile companiei dumneavoastra, cu analize de cost si proiectii ale rezultatelor, cu mijloace simple si obiective limpezi.
Echipa R&I va analiza activitatea companiei dumneavoastra pentru a stabili ce componente sunt necesare paginii de Internet a companiei. Acestea pot sa acopere diferite nevoi, de la prezentarea generala a activitatii companiei si a produselor sau serviciilor, pana la sisteme complexe de comunicare securizata cu partenerii, de la o aplicatie de raportare a activitatii dinspre sucursale si filiale spre centru pana la sisteme de vanzari online.
De asemenea, va vom putea acorda consultanta pentru adaptarea identitatii vizuale a companiei la internet si va vom putea chiar recomanda specialisti pentru a va contura o noua identitate vizuala (rebranding).

Compania R&I ETIC SOLUTIONS isi desfasoara inca de la inceput activitatea in baza unor premise fundamentale, determinate de necesitatea pozitionarii corecte si in conformitate cu principii recunoscute de etica in afaceri.
Suntem o echipa tanara si dinamica, la fel ca multe companii de pe piata de profil din Romania si de aceea dorim sa crestem impreuna, sa ne adaptam continuu munca si eforturile inspre satisfacerea exigentelor clientilor nostri, fara sa uitam insa ca toata munca noastra ar fi inutila daca ea nu s-ar desfasura dupa principii si reguli calauzitoare.
Aici, la R&I ETIC SOLUTIONS, etica si onestitatea nu sunt cuvinte fara semnificatie, menite doar sa umple frumos o pagina de prezentare. Noi chiar credem ca in afaceri trebuie sa lucram dupa reguli, ca nu trebuie totusi sa ne pierdem printre regulamente si proceduri rigide, ca trebuie sa ne pastram insa in orice situatie integritatea si impartialitatea profesionala.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
6 854 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri excel - training excel - recrutare

ULTIMELE PRODUSE ALE R&I ETIC SOLUTIONS SRL

Training intensiv ExcelTraining intensiv Excel
Training intensiv excel
Cursurile specializate sunt organizate pe doua nivele, unul dintre ele fiind dedicat persoanelor individuale (B2C), ...
Curs / Training personalizat Asistent Director / Asistent ManagerCurs / Training personalizat Asistent Director / Asistent Manager
Curs / training personalizat asistent director / a...
AU INCEPUT INSCRIERILE PENTRU SESIUNEA 09 iunie - 14 iulie!! PRET/MODUL = 450 RON (TVA inclus). oferta valabila numai ...
Recrutare Asistent Manager / Asistent Director/ SecretaraRecrutare Asistent Manager / Asistent Director/ Secretara
Recrutare asistent manager / asistent director/ se...
Daca vrei sa angajezi asistentul manager care sa devina intr-adevat -omul cheie- in compania ta, R&I ETIC SOLUTIONS ...