Inscrie firma »

curs pregatire yle - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs pregatire yle
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri examen cambridge yle pentru copii

Cursuri examen Cambridge YLE pentru copii


Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH organizeaza cursuri de pregatire pentru... examenele Cambridge YLE pentru copii. Cursurile se organizeaza pe cele trei nivele... personalizata; calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs.Oferim reduceri ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs examen yle

Curs examen YLE


YLE (Young Learners English)- cls. V Examenele Cambridge YLE se adreseaza... la universitati din strainatate De ce sa ma pregatesc la Shakespeare School? - rata... limbii engleze. Cursurile propuse de Scoala Shakespeare vizeaza pregatirea ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Cursuri pregatitoare examene cambridge

Cursuri pregatitoare examene Cambridge


in cursa pentru examenele Cambridge: YLE (cls. V), KET (cls.VI) PET (cls. VII), FCE...Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge Intra si tu... pregatit de performanta! De ce sa dau examenul Cambridge? 1. obtii un certificat ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


scurt interviu GRATUIT cu profesorul de curs - Centrul nostru,Z Builders...(de afaceri,juridic,medical etc) Cursuri de pregatire pentru examene cu recunoastere... internationala Puteti opta pentru a va pregatiti impreuna cu noi, la sediul nostru ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


YLE-pentru copii intre 7-12 ani Cursul de pregatire pentru copii YLE... si cu recomandarile necesare - elevii care au rezultate bune in pregatirea examenului YLE... de cunoastere a limbii engleze (YLE Movers) si nivel mediu de cunoastere a limbii engleze ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


YLE-pentru copii intre 7-12 ani Cursul de pregatire pentru copii YLE...; elevii care au rezultate bune in pregatirea examenului YLE beneficiaz&#227... de cunoastere a limbii engleze (YLE Movers) si nivel mediu de cunoastere a limbii engleze ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea