Inscrie firma »

curs manager proiect bacau - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs manager proiect bacau
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de perfectionare manager

Curs de perfectionare MANAGER PROIECT


, organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare Manager Proiect. Absolventii... abordate in cadrul cursului: Ciclul de proiect, instrumente structurale alocate... Manager de proiect, recunoscut la nivel national de Ministerul Muncii si Ministerul ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... dumneavoastra sau alte organizatii? Va asteptam la cursul de perfectionare "Manager... de Proiect" Motivatia participarii la curs: Exista fonduri pentru dezvoltare ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

Curs perfectionare Manager Proiect


cursul de perfectionare in ocupatia MANAGER PROIECT. Absolventii acestui program... cursului: Ciclul de proiect, instrumente structurale alocate Romaniei 2007 - 2013... de absolvire in ocupatia Manager de proiect, recunoscut la nivel national de Ministerul ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


Scopul: Abilitarea cursantilor pentru ocupatia de Manager Proiect - COR... practicarii meseriei de Manager de proiect - cod COR 241919. Absolventii vor beneficia... de un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de recunoscut de MMFES, MECT si Consiliul ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 17 ani
Bacau
 Infoprob srl -  cursuri proiecte europene

Infoprob Srl - Cursuri proiecte europene


Cursuri Proiect PHARE 2006 1 Curs de initiere in ocupatia "Operator..." 3 Curs de perfectionare in ocupatia "Manager Resurse Umane" 4 Curs... Introducere, Validare si Prelucrare date". 2 Curs de perfectionare in ocupatia "Formator ... »
Oferit de:SC INFOPROB SRL
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


, organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV..., prezentarea proiectului in fata participantilor la curs, analiza cost - beneficiu. DURATA... pe parcursul a 3-4 zile MANAGER CALITATE OBIECTIV Cursul is propune sa pregateasca ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea