Inscrie firma »

curs de perfectionare manager proiect - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs de perfectionare manager proiect
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de perfectionare manager

Curs de perfectionare MANAGER PROIECT


, organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare Manager Proiect. Absolventii... abordate in cadrul cursului: Ciclul de proiect, instrumente structurale alocate... Manager de proiect, recunoscut la nivel national de Ministerul Muncii si Ministerul ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

Curs perfectionare Manager Proiect


cursul de perfectionare in ocupatia MANAGER PROIECT. Absolventii acestui program... cursului: Ciclul de proiect, instrumente structurale alocate Romaniei 2007 - 2013... de absolvire in ocupatia Manager de proiect, recunoscut la nivel national de Ministerul ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... dumneavoastra sau alte organizatii? Va asteptam la cursul de perfectionare "Manager... de Proiect" Motivatia participarii la curs: Exista fonduri pentru dezvoltare ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Curs autorizat manager proiect

Curs autorizat MANAGER PROIECT


cursul de perfectionare autorizat de Ministerul Munciii si Ministerul Educatiei..., pentru ocupatia MANAGER PROIECT. Pentru grila de cursuri va rugam accesati www....lectoform.ro. TEMATICA Cerintele managementului integrat al proiectului Managementul comunicarii ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Training managementul proiectelor-fonduri structurale

Training Managementul proiectelor-Fonduri structurale


2419148) si Manager proiect (cod COR 241919). TEMATICA PROGRAM Cadrul alocarii... participanti. Participantii sunt incurajati sa dezvolte in cadrul cursului proiecte reale... si Ministerul Muncii pentru ocupatia Manager Proiect (Cod COR 241919) si/sau Expert accesare ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs manager proiect

CURS MANAGER PROIECT


Tipul programului: perfectionare Denumirea ocupatiei: manager de proiect COD... in conformitate cu ocupatia de Manager de proiect, acreditat de CNFPA si Ministerul Educatiei... COR al ocupatiei: 241919 Durata cursului: 7 zile (practica si terorie) Nr. ore ... »

Pret: 999 RON
Buyer Member 13 ani
Timis
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


Scopul: Abilitarea cursantilor pentru ocupatia de Manager Proiect - COR...: perfectionare. Cursul contribuie la ameliorarea abilitatilor manageriale in conditii... practicarii meseriei de Manager de proiect - cod COR 241919. Absolventii vor beneficia ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 18 ani
Bacau
 Curs de perfectionare:

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


CURS ACREDITAT CNFPA - MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM DURATA CURSULUI : 6... avanseze in cariera prin urmarea cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa... turistice de calitate. CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS ? Persoanelor care vor sa ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


Curs Manager de Proiect Curs acreditat, recunoscut de Ministerul Educatiei... si Ministerul Muncii Tipul programului - perfectionare Denumirea ocupatiei - Manager... de proiect Codul COR al ocupatiei - 241919 Cod Registrul national al calificarilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect, cluj-napoca

Curs Manager Proiect, Cluj-Napoca


PROIECT COD COR 241919 Curs de perfectionare - 40 ore TEMATICA Cerintele... proiecte reale, pentru care cursul sa ii sprijine in finalizarea lor. Aplicatiile.... COMPETENTELE MANAGERULUI DE PROIECT Stabilirea scopului proiectului; Stabilirea ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Cursuri manager proiect

CURSURI MANAGER PROIECT


de perfectionare in domeniul "MANAGER PROIECT". Durata curs: 60 ore; Pret: 500 RON. Plata se ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


, organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV..., prezentarea proiectului in fata participantilor la curs, analiza cost - beneficiu. DURATA... pe parcursul a 3-4 zile MANAGER CALITATE OBIECTIV Cursul is propune sa pregateasca ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Manager de mediu

MANAGER DE MEDIU


Manager sistem de mediu este persoana desemnata de conducerea organizatiei... 1 Instruirea personalului departamentului de mediu 2 Perfectionarea... programelor de management de mediu 5 Proiectarea sistemului de management de mediu 6 ... »
Buyer Member 17 ani
Hunedoara
 Curs acreditat cnfpa - formator

CURS ACREDITAT CNFPA - FORMATOR


Cursul este recomandat pentru: - -managerii departamentelor RU - -specialisti RU... si Ministerul Muncii va invita la sesiunea din decembrie a cursului autorizat de FORMATOR..., care se va desfasura la Sibiu. La finalul cursului, absolventii vor deveni ... »
Oferit de:SC DOCTUS SRL
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Curs coordonator in domeniul ssm pentru santiere

Curs Coordonator in domeniul SSM pentru santiere temporare si mobile - 40 ore


certificate desemnata de beneficiarul lucrarii si / sau managerul de proiect pe durata...Tipul cursului: Curs actualizare Adresabilitate: Coordonator in materie... cursul de actualizare a formarii specifice de coordonator in materie de securitate ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 16 ani
Prahova
 Infoprob srl -  cursuri proiecte europene

Infoprob Srl - Cursuri proiecte europene


" 3 Curs de perfectionare in ocupatia "Manager Resurse Umane" 4 Curs...Cursuri Proiect PHARE 2006 1 Curs de initiere in ocupatia "Operator... Introducere, Validare si Prelucrare date". 2 Curs de perfectionare in ocupatia "Formator ... »
Oferit de:SC INFOPROB SRL
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs contabilitate primara

Curs CONTABILITATE PRIMARA


. Persoanelor care sunt interesate sa se perfectioneze in acest domeniu. 3. Managerilor...CONTABILITATE PRIMARA Curs acreditat ANC - Cod COR 331302 Cui se adreseaza.... Cine poate participa la curs? 1. Absolventii de liceu, facultate, care ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs contabilitate financiara

Curs CONTABILITATE FINANCIARA


CONTABILITATE FINANCIARA Curs acreditat ANC - Cod COR 331302 Cui se...-contabil. 2. Persoanelor care sunt interesate sa se perfectioneze in acest domeniu. 3.... Managerilor care doresc sa-si dezvolte cunostintele si competentele generale in domeniu ... »

Pret: 200 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs autorizat expert accesare fonduri structurale

Curs autorizat Expert accesare fonduri structurale


cursul de perfectionare autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala... implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau internationala..., managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor economici ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Instruire manageriala si antreprenoriala

Instruire manageriala si antreprenoriala


, 2/ Curs formare "Manager proiect" 3/ Cursul "Scrierea cererilor de finantare....I.S.A. sunt : 1/ Cursul ENTREPRENEURSHIP - curs pentru formarea si perfectionarea..." 4/ Curs formare "Formatori" 5/ Curs formare "Agent vanzari" 6/ Curs ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 18 ani
Bacau
 
20 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs de perfectionare manager proiect" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea