Inscrie firma »

cuptorul lemne - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cuptorul lemne
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cuptor pe lemne mini picnic

Cuptor pe lemne Mini Picnic


Cuptor de curte Mini Picnic - Doriti sa faceti o pizza cu familia sau prietenii... acasa? Atunci acest cuptor este alegerea perfecta pentru deliciosul preparat culinar.... Simplitatea acestui cuptor permite si celui mai neexperimentat bucatar sa-si prepare ... »

Pret: 259 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 130

Cuptor pe lemne Profesional 130


Cuptor pizza pe lemne Profesional 130 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 1150 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 150

Cuptor pe lemne Profesional 150


Cuptor pizza pe lemne Profesional 150 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 1450 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 170

Cuptor pe lemne Profesional 170


Cuptor pizza pe lemne Profesional 170 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 1750 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 80

Cuptor pe lemne Profesional 80


Cuptor pizza pe lemne Profesional 80 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 380 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 115

Cuptor pe lemne Mobil 115


Cuptor pe lemne Mobil 115 Pizza Al Forno - Acest cuptor reprezinta o... la foc cu lemne. Desi peretii calotei sunt mai subtiri decat modelele profesionale... de lemne. Constructia calotei permite o temperatura uniforma pe toata suprafata ... »

Pret: 2350 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 100

Cuptor pe lemne Mobil 100


Cuptor pe lemne Mobil 100 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne..., cu izolatie speciala de 15 cm, consum redus de lemne, optional set de roti cu 2 frane..., gradina sau orice locatie unde doriti sa preparati o pizza gustoasa la foc cu lemne ... »

Pret: 1850 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 130

Cuptor pe lemne Mobil 130


Cuptor pe lemne Mobil 130 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne..., cu izolatie speciala de 15 cm, consum redus de lemne, optional set de roti cu 2 frane..., gradina sau orice locatie unde doriti sa preparati o pizza gustoasa la foc cu lemne ... »

Pret: 2850 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 145

Cuptor pe lemne Mobil 145


Cuptor pe lemne Mobil 145 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne..., cu izolatie speciala de 15 cm, consum redus de lemne, optional set de roti cu 2 frane..., gradina sau orice locatie unde doriti sa preparati o pizza gustoasa la foc cu lemne ... »

Pret: 3350 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 100

Cuptor pe lemne ECO 100


Cuptor pizza pe lemne ECO 100 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 480 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 115

Cuptor pe lemne ECO 115


Cuptor pizza pe lemne ECO 115 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 650 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 125

Cuptor pe lemne ECO 125


Cuptor pizza pe lemne ECO 125 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 800 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 145

Cuptor pe lemne ECO 145


Cuptor pizza pe lemne ECO 145 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 950 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne grande

Cuptor pe lemne Grande


Cuptor de curte Grande - Acest cuptor reprezinta tot ce este mai bun... din traditie in bucatarie. Este cuptorul ideal pentru toate tipurile de mancaruri. Bolta... inalta a cuptorului pastreaza caldura mai mult timp pentru o coacere cat mai uniforma ... »

Pret: 399 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne picnic

Cuptor pe lemne Picnic


Cuptor de curte Picnic – Doriti sa faceti o pizza cu familia... sau prietenii acasa? Atunci acest cuptor este alegerea perfecta pentru deliciosul preparat... culinar. Simplitatea acestui cuptor permite si celui mai neexperimentat bucatar sa ... »

Pret: 290 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne picolo

Cuptor pe lemne Picolo


Cuptor de curte Picolo - Design-ul atractiv, accesul facil si suprafata mare... de lucru, ofera acestui cuptor absolut toate dotarile necesare astfel incat chiar.... Amprenta redusa la sol, permite acestui cuptor sa fie montat intr-un spatiu foarte ... »

Pret: 299 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Soba cu lemne stube cuptor

Soba cu lemne Stube cuptor


*pret cu tva inclus Soba pe lemne Stube este un produs realizat... si degaja caldura time de 12 ore. Modelul Stube este dotat cu un cuptor unde se poate ... »

Pret: 5078 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Soba pe lemne cu cuptor

Soba pe Lemne cu Cuptor


Soba pe Lemne cu Cuptor Soba cu lemne cu cuptor, partea superioara din fonta... si samotata in spatiul de ardere.¬†Prevazuta cu cenusar, cuptor si tava... cuptor : 400 x 400 x 150 mm ; Diametrul cos : 130 mm ; Greutate neta : 67,50 kg ; ... »

Pret: 684 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cuptor pentru pizza pe lemne

Cuptor pentru pizza pe lemne


uniforma Partea frontala a cuptorului este realizata cu caramizi Curatare usoara... optimizare a consumului de lemne este echipat cu: * Sertar de cenusa * Semineu ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Soba pe lemne olivia cuptor hidro

Soba pe lemne Olivia cuptor hidro


*pretul contine TVA Soba pe lemne Olivia este un produs de inalta calitate... stil rustic. Acest model vine cu un cuptor incorporta unde se pot coace diferite... focar : 300x475x430mm -Dimensiune cuptor : 220x460x260mm -Rezervor apa : 24 l ... »

Pret: 3772 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Soba pe lemne cu cuptor hs-650

Soba pe Lemne cu Cuptor HS-650


Soba pe Lemne cu Cuptor HS-650 Soba cu lemne cu cuptor, partea superioara... din fonta si samotata in spatiul de ardere.¬† Prevazuta cu cenusar, cuptor si tava.... Caracteristici : Dimensiune : 440 x 815 x 645 mm ; Putere : 7 kW ; Dimensiune cuptor ... »

Pret: 786 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Soba cu lemne si cuptor zilan zln

Soba cu lemne si cuptor Zilan ZLN 8335


Soba cu lemne si cuptor Zilan ZLN 8335.Pentru anotimpul friguros si nu... numai va oferim soba pe baza de lemne si cuptor incorporat ZLN  ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Soba zilan zln8335 cu lemne si

Soba Zilan ZLN8335 cu lemne si cuptor


Soba Zilan ZLN8335 cu lemne si cuptorPentru anotimpul friguros si nu numai..., Pretul Verde va pune la dispozitie soba pe baza de lemne si cuptor incorporat ZLN... ideala cu spatiu pentru depozitarea lemnelor, a cenusei si este dotata cu un cuptor ... »

Pret: 615 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Semineu pe lemne cu cuptor gaia

SEMINEU PE LEMNE CU CUPTOR GAIA CAPUCCINO


SEMINEU PE LEMNE CU CUPTOR GAIA CAPUCCINO ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Cuptor profesional diametru interior 125cm

cuptor profesional diametru interior 125cm


Oferta cuptor profesional de pizza pe vatra la foc cu lemne. Diametru interior... Pretul include partea functionala a cuptorului (bolta, vatra, gura, adezivul ... »
Buyer Member 15 ani
Mures
634 produse / 26 pagini
25 produse pe pagina.

"cuptorul lemne" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea