Inscrie firma »

cuptor pizza pe lemne - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cuptor pizza pe lemne
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cuptor pentru pizza pe

Cuptor pentru pizza pe lemne


Capacitate: 4 pizza cu diam 30cm Productivitate: 60 pizza/ora Putere... uniforma Partea frontala a cuptorului este realizata cu caramizi Curatare usoara... optimizare a consumului de lemne este echipat cu: * Sertar de cenusa * Semineu ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza pe vatra la foc cu

CUPTOR PIZZA PE VATRA LA FOC CU LEMNE


. Achizitionand un cuptor Forno d Oro, aveti garantia gustului autentic al unei pizza ... »
Buyer Member 16 ani
Mures
 Cuptor pe lemne profesional 130

Cuptor pe lemne Profesional 130


Cuptor pizza pe lemne Profesional 130 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 1150 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 150

Cuptor pe lemne Profesional 150


Cuptor pizza pe lemne Profesional 150 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 1450 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 170

Cuptor pe lemne Profesional 170


Cuptor pizza pe lemne Profesional 170 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 1750 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne profesional 80

Cuptor pe lemne Profesional 80


Cuptor pizza pe lemne Profesional 80 Pizza Al Forno - Avand constructie... in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne. Corpul cuptorului este... amestecului refractar ofera cuptorului un consum scazut de lemne, rezistenta mecanica ... »

Pret: 380 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 100

Cuptor pe lemne ECO 100


Cuptor pizza pe lemne ECO 100 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 480 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 115

Cuptor pe lemne ECO 115


Cuptor pizza pe lemne ECO 115 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 650 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 125

Cuptor pe lemne ECO 125


Cuptor pizza pe lemne ECO 125 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 800 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne eco 145

Cuptor pe lemne ECO 145


Cuptor pizza pe lemne ECO 145 - Acest cuptor reprezinta o alternativa perfecta... de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza la foc cu lemne... va ofera acelasi gust traditional de pizza pe vatra cu un consum optim de lemne ... »

Pret: 950 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 100

Cuptor pe lemne Mobil 100


Cuptor pe lemne Mobil 100 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne..., gradina sau orice locatie unde doriti sa preparati o pizza gustoasa la foc cu lemne..., cu izolatie speciala de 15 cm, consum redus de lemne, optional set de roti cu 2 frane ... »

Pret: 1850 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 130

Cuptor pe lemne Mobil 130


Cuptor pe lemne Mobil 130 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne..., gradina sau orice locatie unde doriti sa preparati o pizza gustoasa la foc cu lemne..., cu izolatie speciala de 15 cm, consum redus de lemne, optional set de roti cu 2 frane ... »

Pret: 2850 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 145

Cuptor pe lemne Mobil 145


Cuptor pe lemne Mobil 145 Pizza Al Forno - Cuptor mobil de pizza pe lemne..., gradina sau orice locatie unde doriti sa preparati o pizza gustoasa la foc cu lemne..., cu izolatie speciala de 15 cm, consum redus de lemne, optional set de roti cu 2 frane ... »

Pret: 3350 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptor pe lemne mobil 115

Cuptor pe lemne Mobil 115


Cuptor pe lemne Mobil 115 Pizza Al Forno - Acest cuptor reprezinta o... de incalzire la 320 grade C : 30 minute Capacitate pizza 31 cm : 4-5 Consum lemne la 320... experientei noastre de peste 15 ani in producerea de cuptoare profesionale pentru pizza ... »

Pret: 2350 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cuptorul profesional "pizza al

Cuptorul profesional "Pizza al Forno"


pentru pizza la foc cu lemne. Putem afirma cu certitudine ca acest cuptor este... mai usoara manevrare a paletelor de pizza in interiorul cuptorului. Aceasta...Acest cuptor reprezinta varful de gama pentru cuptoarele produse de noi, fiind ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cuptor profesional diametru interior 125cm

cuptor profesional diametru interior 125cm


Oferta cuptor profesional de pizza pe vatra la foc cu lemne. Diametru interior... Pretul include partea functionala a cuptorului (bolta, vatra, gura, adezivul ... »
Buyer Member 16 ani
Mures
 Cuptor profesional diametru interior 95cm

cuptor profesional diametru interior 95cm


Cuptor profesional de pizza pe vatra la foc cu lemne. Diametru interior 95cm... include partea functionala a cuptorului (bolta, vatra, gura, adezivul refractar ... »
Buyer Member 16 ani
Mures
 Stand metalic mobil pentru cuptor traditional pentru

Stand metalic mobil pentru cuptor traditional pentru pizza pe lemne Maximus


Maximus Stand metalic mobil pentru cuptor traditional pentru pizza pe lemne ... »

Pret: 3925.99 RON
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Cuptor pizza "la gata" oferta

Cuptor Pizza "La Gata" oferta


Cuptor profesional de pizza pe vtra la foc cu lemne. Diametru interior 125cm..., capacitate 7 pizza. Pretul include partea functionala a cuptorului (vatra, bolta, gura ... »

Pret: 2294 EUR
Buyer Member 16 ani
Mures
 Cuptor pizza cu grill

CUPTOR PIZZA CU GRILL


CUPTOR PIZZA CU GRILL - ECHIPAMENT PROFESIONAL Construit din argila... pentru arderea lemnelor (productie jaratec ) din otel SUPORTI PENTRU GRATAR... SI ROTISOR DIN OTEL INOXIDABIL CUPTOR DIN CIMENT REFRACTAR TOPIT Usa cuptor ... »
Oferit de:CAMINETTI CLAM
Buyer Member 13 ani
Alba
 Oferta cuptor pizza "la gata"

Oferta Cuptor Pizza "La Gata"


Cuptor profesional de pizza pe vatra la foc cu lemne. Pretul include partea... functionala a cuptorului (vatra, bolta, gura, adeziv refractar),materialele de exterior..., manopera si finisajele. Diametrul interior 125cm, capacitate 7 pizza. La finalizarea ... »

Pret: 2294 EUR
Buyer Member 16 ani
Mures
 Lemne pentru seminee sau pizzerii

Lemne pentru seminee sau pizzerii


Producem cantitati mari de lemne de foc pentru seminee sau pizerii.../cuptoare de pizza de calitate excelenta la preturi fara concurenta. ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Arges
 Cuptoare de pizza

Cuptoare de pizza


Cuptoarele de pizza sunt executate artizanal ,din materiale naturale (lut... in functie de marimea cuptorului si design-ulcuptorului .Se asigura cazarea ,transportul... si masa pe perioada lucrarii .cuptor :0,60m-0,80m ,400 euro ;0,90m-1,10m ,500 euro;1 ... »
 Palete patrate de bagat pizza in

Palete patrate de bagat pizza in cuptor


Paleta profesionala din aluminiu cu maner din lemn. Rezistenta la uz intens ... »

Pret: 47 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Paleta pizza (intors si scos pizza

Paleta pizza (intors si scos pizza din cuptor)


Paleta pentru intors si scos pizza din cuptor. Confectionata din inox, diametru... 20cm, lungime 180cm, maner culisabil din lemn. ... »

Pret: 24.8 EUR
Buyer Member 16 ani
Mures
60 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"cuptor pizza pe lemne" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea