Inscrie firma »

contabilitate pentru imm - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contabilitate pentru imm
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Argosoftware - erp de contabilitate, gestiune

ARGOSOFTWARE - ERP de contabilitate, gestiune economica si productie pentru IMM.


crestere substantiala a controlului de gestiune si a controlului financiar-contabil...,a raportului clienti/furnizori.Este instrumentul ideal pentru manageri, permitind luarea ... »
Oferit de:project srl
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru imm

CONSULTANTA PENTRU IMM


, CONSULTANTA PRIVIND RECRUTAREA DE PERSONAL PENTRU COMPARTIMENT FINANCIAR CONTABIL...CONSULTANTA LA INFIINTAREA UNUI IMM PRIVIND TAXELE SI IMPOZITELE ASISTENTA... IN INTOCMIREA BUGETULUI DE VENITURI SI CHELTUIELI ,DOCUMENTE FINANCIARE PENTRU OBTINEREA ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Evidenta contabila

Evidenta contabila


Birou expert contabil individual efectueaza servicii de contabilitate pentru... agenti economici din categoriile: IMM, PFA, intreprindere individuala, intreprindere ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Winmentor - solutie erp pentru imm-uri

WinMENTOR - solutie ERP pentru IMM-uri


: Contabilitate Gestiune Salarii Mijloace Fixe Productie 3. Conectivitate...,etc),cititoare de coduri de bare fixe sau mobile (pentru inventariere) 4. Rapoarte exportabile ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Consultanta, proiectare si realizare programe de evidenta

Consultanta, proiectare si realizare programe de evidenta financiar-contabila


in domeniul economic si financiar-contabil cu experienta de peste 15 ani in domeniul... intr-o societate. Consultanta pentru dezvoltarea de software dedicat... sau de conceptie. Consultanta pentru implementarea aplicatiilor economice. Consultanta ... »
Buyer Member 11 ani
Teleorman
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


noastra isi asuma raspunderea pentru refacerea contabilitatii si aducerea la zi...Principalele servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt...: - servicii de contabilitate primara; - servicii de contabilitate financiara ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


pentru proprietari In cadrul acestei sectiuni oferim urmatoarele servicii... de investitii - Consultanta privind legislatia financiar-contabila - Asistenta companiei... companiei privind reglementarile din domeniul fiscal si financiar-contabil ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


de fezabilitate; - programele U.E.; - programele pentru IMM; - instrumente structurale... pentru fondurile structurale europene dezvoltarea locala si regionala; - studii...; - programe de finantare UE pentru agricultura si mediu. 4. Auditul resurselor umane ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"contabilitate pentru imm" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea