Inscrie firma »

programe finantare pentru imm - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre programe finantare pentru imm
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Programe de finantare pentru imm

Programe de finantare pentru IMM


Elaborarea de proiecte, cereri de finantare, planuri de afaceri ... »
Oferit de:Nord Consulting
Buyer Member 16 ani
Maramures
 Consultanta finantare imm

CONSULTANTA FINANTARE IMM


programele de finantare; - realizarea unei evaluari a eligibilitatii ideii de proiect...CONSULTANTA PENTRU I.M.M.-URI, STUDII DE FEZABILITATE - PLANURI DE AFACERI... a organizatiei dumneavoastra; - consultanta in elaborarea proiectului de finantare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile

Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM


Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM... tarziu la 27 sau mai mult, este o provocare fara precedent pentru competitivitatea... si provocarile participarii pe piata unica. Programarea pe termen mediu si lung, elaborarea ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fonduri europene pentru imm-uri

Fonduri europene pentru IMM-uri


pregatirile pentru solicitarea de finantare nerambursabila de 70% din valoarea totala... nerambursabil in cazul sprijinului pentru consultanta si instruire acordat IMM prin schema...Sprijin financiar in valoarea de pana la 1.075.000 lei acordat pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Curs managementul proiectelor finantate din fonduri

Curs Managementul proiectelor finantate din fonduri europene, Bucuresti


personalizate, prin abordarea tematicilor acelor programe de finantare de interes pentru... structurale Programe Operationale 2007- 2013 Ghidul solicitantului Cererea de finantare... programe de finantare: POSDRU , POSCCE, POR, POS MEDIU Aplicatiile practice vor fi ... »

Pret: 740 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs managementul proiectelor finantate din fonduri

Curs Managementul proiectelor finantate din fonduri europene, Cluj Napoca


pe urmatoarele programe de finantare: POSDRU , POSCCE, POR, POS MEDIU Aplicatiile practice... vor fi personalizate, prin abordarea tematicilor acelor programe de finantare...28 mai - 03 iunie 2012, Cluj Napoca Tarife promotionale pentru inscrieri ... »

Pret: 740 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Credite persoane juridice

Credite persoane juridice


din partea societatilor comerciale pentru acoperirea nevoilor lor de finantare... a programelor investitionale, pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru dar si pentru... demararea unei noi afaceri. Oferim: -credite pentru activitatea curenta; -credite ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 De la idee la bani.  fondurile structurale pentru

DE LA IDEE LA BANI. FONDURILE STRUCTURALE PENTRU IMM-URI. Editia a II


pentru programe destinate IMM-urilor Fondul National de Garantare a Creditelor...DE LA IDEE LA BANI. FONDURILE STRUCTURALE PENTRU IMM-URI. Editia a II... de pregatire pentru liniile de finantare europene nerambursabile 2007 Va invitam sa ... »
Oferit de:GO PLAN
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Curs managementul proiectelor finantate din fonduri

Curs Managementul Proiectelor Finantate din Fonduri Europene, Timisoara, 25


programe de finantare de interes pentru participanti. Participantii sunt incurajati sa... PRACTICE axate pe urmatoarele programe de finantare: POSDRU , POSCCE, POR, POS...25 iunie - 01 iulie 2012, Timisoara Taxe promotionale pentru inscrieri pana ... »

Pret: 740 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Pachet de servicii basic inf

Pachet de servicii Basic Inf


cu bancile partenere - Furnizarea de informatii privind programele de creditare pentru... IMM-uri; -Alertarea la aparitia de noi oportunitati de finantare -Alertarea..., pentru abordare subiecte de interes bilateral, etc. ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 7 ani
Constanta
 Curs autorizat expert accesare fonduri structurale

Curs autorizat Expert accesare fonduri structurale


STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE. Pentru calendarul detaliat de cursuri va rugam... implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau internationala..., coordonatorilor de proiecte din cadrul IMM - urilor si ONG - urilor, reprezentantilor ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Training

Training


si abilitatile necesare pentru scrierea unui proiect ideal pentru obtinerea de finantare... la trainingul: "PROIECTE DE SUCCES CU FINANTARE EUROPEANA" sustinut in Constanta, Sala..., obiective, Programe Operationale, domenii de interventie; Stabilirea legaturii intre ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect-expert accesare fonduri structurale, bucuresti,

Curs Manager Proiect-Expert accesare fonduri structurale, Bucuresti, aprilie 2012


programe de finantare de interes pentru participanti. Participantii sunt incurajati sa... PRACTICE axate pe urmatoarele programe de finantare: POSDRU , POSCCE, POR, POS..., sector 1) Program de formare profesionala ce cuprinde certificarile pentru ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs managementul proiectelor-fonduri structurale, bucuresti,

Curs Managementul Proiectelor-Fonduri structurale, Bucuresti, februarie 2012


structurale Programe Operationale 2007- 2013 Ghidul solicitantului Cererea de finantare... PRACTICE axate pe urmatoarele programe de finantare: POSDRU , POSCCE, POR, POS MEDIU... de finantare de interes pentru participanti. Participantii sunt incurajati sa dezvolte ... »

Pret: 790 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale europene

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


nerambursabile -Dezvoltarea productiei pentru IMM-uri: investitii in echipamente si utilaje..., sisteme informatice, comert electronic si programe software pentru afaceri..., suport pentru IMM-uri, investitii in obiective turistice locale - Dezvoltarea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Preturi apartamente case cluj credit impotecar credite imobiliare

Preturi Apartamente Case Cluj Credit Impotecar Credite Imobiliare Avans Apahida Cluj


persoane juridice IMM noutati operatiuni credite programe de finantare tranzactii...Preturile pentru imobilele din acest complex incep de la 630 Euro/mp.Finantarea complexului... dobanzi si conditii dintre cele mai bune celor care contracteaza un credit pentru ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


si in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale cca. 800 de proiecte... contractelor FIDIC, proiecte/programe internationale Phare, EU, Fonduri Structurale, World... finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in implementarea, cat ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


de fezabilitate; - programele U.E.; - programele pentru IMM; - instrumente structurale...; - programe de finantare UE pentru agricultura si mediu. 4. Auditul resurselor umane... pentru fondurile structurale europene dezvoltarea locala si regionala; - studii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


; - programarea pentru semnarea actelor la ONRC; - consultanta, ulterioara infiintarii.... - documentatii pentru credit - infintare firma Analiza financiara Un rol... important in dezvoltarea IMM-urilor il are analiza financiara. Analiza financiara ... »
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"programe finantare pentru imm" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea