Inscrie firma »

configurare linux - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre configurare linux
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalare si configurare servere

Instalare si configurare servere Linux


Instalare si configurare servere Linux Configurare initiala - instalare... sistem de operare Linux versiunea aleasa de client Instalare servicii securitate... server (Firewall, Logwatch, Sysstat) Instalare si configurare server DNS (Djbdns ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Administrarea si configurarea sistemelor

Administrarea si configurarea sistemelor Linux. Editia a III-a, revazuta


.Lucrarea reprezinta o sinteza a principalelor cunostinte necesare pentru configurarea... si administrarea unui calculator avind instalat sistemul de operare Linux, precum si pentru... instalarea unei distributii Linux.Pe linga tratarea configurarilor esentiale ... »

Pret: 26.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Instalare si configurare servere cu sistem de operare

Instalare si configurare Servere cu Sistem de Operare Linux sau Windows


Solutii complete pentru protectia retelei: Antivirus, Antispam, Antispyware, Firewall. Solutii complete pentru E-mail, site-uri WEB, interconectare puncte de lucru VPN. Solutii complete pentru partajarea si managementul resurselor din retea. Solut... ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Instalare, restabilire si configurare sisteme de

Instalare, restabilire si configurare sisteme de operare Windows/Linux, drivere


Windows sau Linux a sistemului de operare pe 32/64 de biti. In alegerea dumneavostra... pentru muzica, filme, documente si internet (vezi: Instalare si configurare software ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Teleorman
 Administrarea si configurarea sistemelor

Administrarea si configurarea sistemelor Linux (Editia a III-a, revazuta


configurarea si administrarea unui calculator avind instalat sistemul de operare Linux... a programelor si utiliatarelor Linux, precum si fisiere de configurare, utile pentru... Linux • Realizarea copiilor de siguranta • Configurarea serviciilor sistemului ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Configurare server

Configurare Server


Instalare/configurare si administrare servere linux si windows pentru diverse ... »
Buyer Member 11 ani
Calarasi
 Configurare servere

Configurare Servere


Inatalare si Configurare Servere Windows sau Linux ... »
Light Member 13 ani
Alba
 Instalare, configurare si utilizare lamp.

Instalare, configurare si utilizare LAMP.


fundatiei Linux instalarea si configurarea serverului dumneavoastra Web Apache...Autor: Eric Rosebrock, Eric FilsonDescriere: Instalare configurare... si utilizare LAMP. Realizarea colaborarii dintre Linux Apache My SQL si Php Puteti ... »

Pret: 31.92 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Instalare, configurare si administrare servere

Instalare, configurare si administrare servere


Instalare, configurare si administrare servere Aditional serviciilor... pe termen lung pentru instalare, configurare si administrare servere Cateva... din serviciile IT furnizate in cazul unui server Linux: * instalare Linux REDHAT ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Administrare servere linux

Administrare Servere Linux


* Configurare server de fisiere(SAMBA); gestionarea acceselor utilizatorilor... * Configurare si gestionare domeniu * Configurare router/firewall; gestionarea..., restrictionarea si monitorizarea accesului la internet * Configurare server email ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Instrumente linux

Instrumente Linux


Plecand de la ideea ca sistemul Linux reprezinta echivalentul software al unei... in materie de securitate si de stabilitate, Linux se descopera astfel utilizatorului... si prin aplicatiile sale utilitare drept o alternativa de incredere pentru: configurarea retelelor ... »

Pret: 56.79 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Administrare linux

Administrare Linux


Instalare, configurare si administrare server Linux. Monitorizare permanenta... a serviciilor care ruleaza pe serverul Linux. Securizare eficienta a firewall-ului. ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Servere

servere


-instalare/configurare servere linux; -intalare configurare firewall linux...; -instalare/configurare GNU software si aplicatii pentru afaceri ce folosesc Linux ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Instalare, configurare si utilizare lamp. realizarea

Instalare, configurare si utilizare Lamp. Realizarea colaborarii dintre Linux


fundatiei Linux, instalarea si configurarea serverului dumneavoastra Web Apache, urmate... concrete pe care le veti gasi in interior: - Instalarea si configurarea Linux...NR. PAGINI: 392Puteti considera Configurarea suitei de aplicatii LAMP ca fiind ... »

Pret: 39.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii

Servicii


(Spamassassin + Clam AntiVirus); * instalare si configurare router Linux ; * instalare...Retele : *Proiectare, configurare si executarea retelelor: instalare... si conectare sisteme, instalare si configurare servere, cablare, elemente retelistica ... »
Oferit de:InfoCom Srl
Buyer Member 14 ani
Maramures
 Administrare servere

Administrare Servere


(Windows si Linux). Instalare, configurare, optimizare si backup pentru Servere...Instalare, configurare, optimizare si migrare Sisteme de operare Server ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Administrare retele - windows, linux, macos sau mixte

Administrare retele - Windows, Linux, MacOS sau mixte


* Gestionarea acceselor utilizatorilor in retea * Configurarea statiilor ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Administrarea red hat linux. cunostinte esentiale

Administrarea RED HAT LINUX. Cunostinte esentiale


care migreaza de la Windows la Linux, foarte potrivit si pentru incepatori. Sunt..., ca instalarea, configurarea initiala, utilizarea shell-ului Bash, administrarea fisierelor... prin proiecte de retea. Cartea compara Red Hat Linux cu sistemele de operare Windows 2000 ... »

Pret: 69.89 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Administrare retele calculatoare: windows, linux,

Administrare retele calculatoare: Windows, Linux, retele eterogene (mixte)


retele calculatoare: Windows, Linux, retele eterogene (mixte) - Proiectare..., configurare si executarea retelelor: instalare si conectare sisteme, instalare... si configurare servere, cablare, elemente retelistica (switch-uri, routere ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Service pc

Service PC


si configurare sisteme de operare (Windows si Linux), Instalare drivere si diverse aplicatii... si configurare software si hardware; - intretinere periodica a echipamentelor; recomandari... posibil); - Implementarea politicilor de securitate; - Configurare servere pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Backup express

Backup Express


incluzand toate sistemele UNIX/Linux, Windows si NetWare precum si medii virtualizate... VMware, Hyper-V sau XEN. Configurarea si administrarea Backup Express se face ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Abonament mentenanta si service servere

Abonament mentenanta si service servere


oricare alta distributie Linux); * instalare si configurare server WEB (Apache... Linux; * instalare si configurare server SAMBA (compatibilitate sistem de fisiere... Linux - Windows). Server Windows: * instalare si configurare Windows 2003 ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Retelistica (general)

Retelistica (general)


de ierarhie in organizarea unei retele; configurare, securizare si monitorizare.... Administrare servere linux - servere de aplicatii: contabilitate, fisiere, internet ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Consultanta si implementare sisteme de securitate it

Consultanta si implementare sisteme de securitate IT


Linux Security Systems este o firma cu capital integral romanesc care ofera... de computere. Pentru ca afacerea dumneavoastra sa functioneze impecabil, Linux Security... si marind astfel eficienta.Serviciile firmei noastre includ:- Instalare / Configurare ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Service si intretinere calculatoare si laptopuri

Service si intretinere calculatoare si laptopuri


sistem de operare Windows, Linux instalare si configurare software identificare... si curatare de virusi, spyware si troieni instalare si configurare conexiune la Internet ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
390 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"configurare linux" in Firme Hot - 29 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea