Inscrie firma »

completarea fiselor de post - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre completarea fiselor de post
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Fisa post

Fisa post


de post din dosarul de personal difera de fisa postului completata de personalul ce se...Pentru orice post, in completarea dosarului de personal sau nu. Acesta sectiune... de departamentul de resurse umane. Fisa de post este parte integrala a dosarului de personal ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta fise post

CONSULTANTA FISE POST


Completarea fiselor de post cu atributii si raspunderi in domeniul securitatii ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane si recrutare

SERVICII RESURSE UMANE SI RECRUTARE


-EVALUARE PERSONAL -CRITERII PERFORMANTA-FISE POST -HR EXTERN...SERVII HR COMPLETE -RECRUTARE -HEAD HUNTING -TRAINING -TEAM BULDING ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Complete

COMPLETE


nevoie de consultanta si dezvoltare organizationala ,recrutare,criterii performanta,fise... post,evaluare,training,team bulding,cat si angajatilor care nu stiu sa isi ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Protectia muncii si situatii de urgenta

PROTECTIA MUNCII SI SITUATII DE URGENTA


functiilor exercitate, care se consemneaza in fisa postului, cu aprobarea angajatorului..., precum si testarea cunostintelor, completarea fiselor individuale de securitatea... completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand ... »
Buyer Member 15 ani
Satu Mare
 Servicii salarizare bucuresti

Servicii salarizare Bucuresti


. Intocmirea notelor de lichidare pentru personalul beneficiarului; 8. Completare fise... de post, regulament de ordine interioara; 9. Consultanta privind salarizarea. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Documentatie completa protectia muncii si psi

Documentatie completa protectia muncii si PSI


de a cunoaste si respecta deciziile de securitatea si sanatatea muncii) Fisa... postului (inclusiv modul de insusire si respectare a masurilor pentru securitatea... si protectie Tematica pentru toate fazele de instruire Fisele ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Curs inspector resurse umane

CURS INSPECTOR RESURSE UMANE


munca, fisa post, decizii, acte adicionale, intocmire stat salarii, declaratii... si ale angajatorilor, Elemente de recrutare personal si interviu, completare contract individual ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 14 ani
Arges
 Salarizare si administrare de personal

Salarizare si administrare de personal


- Pregatire Regulament Intern, Fisa dosar de personal, Fise de post etc.... - Realizare contracte de munca, acte aditionale - Completare si transmitere REVISAL ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane timisoara

SERVICII RESURSE UMANE TIMISOARA


-TEAM BULDING -FISE POST,CRITERII PERFORMANTA -DOSARE PERSONAL -DEPARTAMENT...SERVICII RESURSE UMANE COMPLETE EVOLUTION HCC ESTE PARTENERUL TAU SPRE ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Acreditare renar  laboratoare medicale

Acreditare RENAR laboratoare medicale


. Firma noastra va ofera consultanta pentru realizare dosarului de acreditare complet... de analiza, instructiuni de lucru, formulare, registre, fise, caiete de lucru, fise... de post, validari ale metodelor, audit intern, analiza efectuata de management ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Evaluare psi si protectia muncii

Evaluare PSI si protectia muncii


ce cuprinde: -Evaluarea riscurilor privind imbolnavirile profesionale -Fisa postului...SSM Fire Consulting SRL ofera clientilor sai un pachet de servicii complet ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Administrare de personal

Administrare de personal


/angajare personal, intocmire fise de post , elaborarea organigramei societatii, diverse... situatiilor lunare la institutiile statului, intocmirea, completarea registrului general ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Evaluare risc in sistemul de munca, servicii complete

Evaluare risc in sistemul de munca, servicii complete de securitatea muncii


exercitate, care se consemneaza in fisa postului, cu aprobarea angajatorului... de securitatea muncii, precum si testarea cunostintelor, completarea fiselor individuale... si sanatatii in munca: - Elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Consultanta in managementul resurselor umane

CONSULTANTA IN MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE


si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor de munca si redactarea fiselor... de post; -redactarea regulamentelor interne si contractelor colective de munca...; -evidenta de personal, completarea si pastrarea carnetelor de munca ale angajatilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii si consultanta in managementul resurselor umane

Servicii si consultanta in managementul resurselor umane


de munca si redactarea fiselor de post; -redactarea regulamentelor interne... si contractelor colective de munca; -evidenta de personal, completarea si pastrarea... complete in domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatii de urgenta si PSI. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Resurse umane

Resurse Umane


fiselor de post; Intocmirea Regulamentului de ordine interioara; Intocmirea... adeverintelor de vechime pentru salariatii; Intocmirea si completarea adeverintelor...; Intocmirea declaratiei 112 lunare; Intocmirea fiselor fiscale pentru salariatii ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Administrare personal

Administrare personal


, a actelor aditionale a deciziilor de incetare etc. Intocmirea fiselor de post... Transmiterea Revisalului Completarea adeverintelor solicitate de salariati Intocmirea ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Salarizare - resurse umane

SALARIZARE - RESURSE UMANE


; Completarea ordinelor de plata privind contributiile sociale si impozitul pe salarii....06.2012 - privind modificarea si completarea modelului cadru al contractului individual de munca...); Realizarea Regulamentului Intern al societatii; Realizarea fisei postului; Realizarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta juridica si contabilitate

Servicii de consultanta juridica si contabilitate


-umane - Intocmire/redactare fisa post salariat - Intocmire/redactare fise de evaluare.../Supralegalizari 9. Acte/reprezentare instanta - dosar complet cu reprezentare - cereri diverse ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Filtru acvariu osmoza inversa 283l/z-75gpd in linie 10"

Filtru acvariu osmoza inversa 283l/z-75gpd in linie 10"


apa post carbon in linie 10" carbon activ filet 1/4 (se schimba la 1000 litri apa... aici pentru fisa tehnica membrana osmoza Filmtec Informatii tehnice pentru... livreaza complet echipat pentru montaj ... »

Pret: 323.58 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Resurse umane

Resurse umane


de post, sub indrumarea sefilor de compartimente; - inregistrarea, completarea..., de pensionare, de modificare a salariului minim; - redactarea si actualizarea fiselor ... »
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Pachet  resurse umane

Pachet Resurse Umane


Intern Fisa Post Criteriile de performanta... pentru salariati Participarea la evaluarea periodica a personalului Completare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Administrare personal si salarizare

Administrare personal si salarizare


si a fiselor de post - intocmirea Regulamentului Intern; - intocmirea Contractului Colectiv... are la baza Codului Muncii modificat si completat cu Legea nr. 40/2011 si HG 500 ... »

Pret: 18.6 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Administrare personal

Administrare Personal


(adeverinte de vechime si alte adeverinte); - Elaborarea/Actualizarea Fiselor de post...Sal/REGES; - Completarea, actualizarea permanenta si transmiterea on-line a Registrului General ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
107 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"completarea fiselor de post" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea