Inscrie firma »

coduri numerice personale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre coduri numerice personale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sunbelt personal firewall

Sunbelt Personal Firewall


injectarea codurilor malitioase in sistemul Windows. Au fost corectate numeroase... calculatorul Cele mai importante avantaje ale programului Sunbelt Personal Firewall: O ... »
Oferit de:CHOICEIT SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sunbelt personal firewell - home office

Sunbelt Personal Firewell - Home Office


Un program de tip Personal Firewall controleaza schimbul de informatii efectuat... de atacat datorita accesului wireless la Internet. Sunbelt Personal Firewall reprezinta... un element esential de securitate informatica! Sunbelt Personal Firewall include ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Echipament de culegere automata a datelor  rfid  casio dt-x11

Echipament de culegere automata a datelor RFID Casio DT-X11


s-au cititor CMOS imager pentru coduri bi-dimensionale(2D), terminalul Casio DT... de specializare pentru personalul ce urmeaza a utiliza terminalul. Special conceput pentru... RFID UHF al terminalului Casio DT-X11 suporta numeroase protocoale si este ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sistem alarma pitesti

sistem alarma pitesti


coduri utilizator - 5 numere pentru apelare personala - 256 locatii de memorie ... »

Pret: 139 USD
 Sp5500 + 1buc pro(476+) + tastatura k10

SP5500 + 1buc Pro(476+) + tastatura K10


ã) • 2 partiþii • 32 coduri utilizatori • surs... cu pas pentru codurile de Instalator, Master ºi administrator &#8226...; schimbare automatã a orei de varã/iarnã • numere ... »

Pret: 480 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sp5500 + 1buc dg55 + tastatura k32lcd

SP5500 + 1buc DG55 + tastatura K32LCD


ã) • 2 partiþii • 32 coduri utilizatori • surs... cu pas pentru codurile de Instalator, Master ºi administrator &#8226...; schimbare automatã a orei de varã/iarnã • numere ... »

Pret: 703.5 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 E65 + pro(476+) + tastatura k636( 1partitie)

E65 + PRO(476+) + tastatura K636( 1partitie)


-uri pe placã, 32 coduri utilizator, numere telefon multiple: 3 pentru sta...þia de monitorizare, 5 pentru apelare personalã, 1 pentru raportare pager conectare direct ... »

Pret: 412.84 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sopho ipc100

SOPHO IPC100


Nivele) Cont/Client/Coduri personale (2000) Conturi de iesire fortate... telefonica 2000 de numere Apelarea directa a interioarelor Apel catre un grup Baterie... pentru alimentare in cazul caderii tensiunii Blocarea telefonului (coduri de acces ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Servicii imprimare si personalizare carduri pvc

Servicii imprimare si personalizare carduri PVC


, numere de ordine sau coduri de bare imprimate cu o culoare sau embosate pe card... Imprimam pe carduri blank albe sau colorate in masa grafica, imagini, text sau coduri... de identificare. Totodata cardurile pot fi personalizate cu datele personale ale detinatorilor ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 15 ani
Mures
 Telefon mitel 5207 ip

Telefon MITEL 5207 IP


tastatura numerica standard . Tasta programabila din partea dreapta-jos este... personale insotite de LED-uri ce indica activarea unui serviciu, pot fi programate... cu ajutorul tastei SuperKey (de culoare albastra) ca numere cu formare rapida (speed dial ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Case de marcat carat mobika

Case de marcat Carat Mobika


; lucrul cu 16 operatori, cu coduri personale de acces. Posibilitati de raportare...;nainte de închiderea bonului; calcularea restului; operarea cu numere î...; * cititor de coduri de bare de tip RS232 Aparatul functioneaza în intervalul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala telefonica alcatel omnipcx enterprise

Centrala telefonica Alcatel OmniPCX Enterprise


facilitatile pe care sistemul le pune la dispozitie. - Asistent personal (optional) Cand... cineva va suna si nu puteti raspunde, asistentul dvs. personal face legatura... simultane ce eficentizeaza comunicarea. - Coduri personalizate pentru toti ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Centrala termica murala bosch gaz 3000w zw 24-2 dh ae

Centrala termica murala Bosch Gaz 3000W ZW 24-2 DH AE


datorita displayului cu cristale lichide care afiseaza eventualele coduri de eroare.... Solutiile de incalzire si de preparare a apei calde constituie una din numeroasele... perfect la cerintele personale ale clientilor. Protejarea mediului ambiant Gazul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Centrale termice bosch gaz 3000w zw24-2 dh ke

Centrale termice Bosch Gaz 3000W ZW24-2 DH KE


cu cristale lichide care afiseaza eventualele coduri de eroare compatibilitate cu o.... Solutiile de incalzire si de preparare a apei calde constituie una din numeroasele... perfect la cerintele personale ale clientilor. Protejarea mediului ambiant ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala termica murala bosch gaz 4000w zwa 24-2 a

Centrala termica murala Bosch Gaz 4000W ZWA 24-2 A


datorita displayului cu cristale lichide care afiseaza eventualele coduri de eroare... una din numeroasele competente ale grupului Bosch. In calitate de lider european in domeniul... flexibila, adaptata perfect la cerintele personale ale clientilor. Protejarea mediului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala termica conventionala cu tiraj fortat bosch gaz 3000w zw 24-2

Centrala termica conventionala cu tiraj fortat Bosch Gaz 3000W ZW 24-2 DH AE


cu cristale lichide care afiseaza eventualele coduri de eroare compatibilitate cu o... una din numeroasele competente ale grupului Bosch. In calitate de lider european in domeniul... flexibila, adaptata perfect la cerintele personale ale clientilor. Protejarea mediului ... »

Pret: 2450 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala termica conventionala cu tiraj fortat bosch gaz 4000w zwa

Centrala termica conventionala cu tiraj fortat Bosch Gaz 4000W ZWA 24-2 A


datorita displayului cu cristale lichide care afiseaza eventualele coduri de eroare... si de preparare a apei calde constituie una din numeroasele competente ale grupului Bosch... personale ale clientilor. Protejarea mediului ambiant Gazul natural este ... »

Pret: 2150 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


amortizarii pe conturi, coduri de clasificare ;Fise mijloace fixe; Registrul numerelor... si de virament; conturilor de terti (furnizori, clienti); personalul angajat pentru... Raportari mijloace fixe: Balanta mijloace fixe pe conturi contabile, coduri ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 Imprimanta laser monocrom lexmark e462dtn

Imprimanta Laser Monocrom Lexmark E462DTN


ºi cu tastaturã numericãGata de conectare in reþeaCapacitate standard de intrare...   Fonturi pentru coduri de bare Fonturi scalabile PCL5e, 3 din 9, ingust...  Personal Printer Data Stream (PPDS)  Emulare PostScript 3  x ... »

Pret: 3253.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse care te-ar putea interesa
 Coduri pentru numere noi
 Cod numeric personal
 Codul numeric personal
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea