Inscrie firma »

chestionare audit - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre chestionare audit
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Auditul fondurilor europene

AUDITUL FONDURILOR EUROPENE


LECTOR INVITAT: Dragos NICULAE Specialist in audit si control (certificare C... pentru ocupatia "Auditor intern", Cod COR 241 105, recunoscut de catre Ministerul....2. Tehnici de identificare a riscurilor. Analiza documentara, chestionarele ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Audit intern pentru sistemul de management iso/ohsas

Audit Intern pentru Sistemul de Management ISO/OHSAS Existent


. Auditul va fi efectuat in conformitate cu chestionarele utilizate de catre organisme... calificat, independent de compartimentul sau de functia auditata, in scopul obtinerii... ELDERS a unui audit al sistemului de management implementat, audit limitat strict ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 17 ani
Neamt
 Auditul resurselor umane- nefertiti human capital

Auditul resurselor umane- Nefertiti Human Capital Consulting


AUDITUL CAPITALULUI UMAN este un proces de diagnosticare a unui organism viu... al proiectului de auditare este analizarea detaliata a functiilor si functionalitatii... de motivatie al angajatilor, indicator important in diagnosticarea auditului uman ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Audit de site - evaluarea independenta a unui site

Audit de site - Evaluarea independenta a unui site


indreptatiti sa aibe un punct de vedere. Mai mult, puteti oricand sa chestionati... nevoie de un audit? Puteti crede ca faceti o treaba relativ buna cu site-ul... acestora in paginile site-ului dumneavoastra? O evaluare din partea SiteAudit.ro va ... »
Oferit de:Web Audit SRL
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Audituri la furnizori

Audituri la furnizori


pentru elaborarea chestionarelor de audit, auditarea potentialilor furnizori..., auditarea si monitorizarea furnizorilor existenti pe parcurusul derularii contractelor ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Audituri interne sau de secunda parte

Audituri interne sau de secunda parte


. Auditul va fi efectuat in conformitate cu chestionarele utilizate de catre organizatia... obiectivitatea si impartialitatea procesului de audit intern prin selectarea auditorilor... sau de functia auditata, in scopul obtinerii de dovezi si a evaluarii lor cu obiectivitate ... »
Buyer Member 16 ani
Vaslui
 Plan de prevenire si protectie de ssm

plan de prevenire si protectie de SSM


anuale , periodice si la angajare de SSM si PSU - chestionare si programe de testare... prin specialisti proprii evaluari de riscuri de SSM si auditam SSM - dispunem de colaboratori ... »
Light Member 19 ani
Hunedoara
 Tematica pentru instruirea angajatilor

tematica pentru instruirea angajatilor


anuale , periodice si la angajare de SSM si PSU - chestionare si programe de testare... prin specialisti proprii evaluari de riscuri de SSM si auditam SSM - dispunem de colaboratori ... »
Light Member 19 ani
Hunedoara
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


si controlul documentelor. - Audit intern. - Actiuni corective si preventive... de audit. - Model - Raport de service. - Model - Raport de testare. - Model... - Plan de audit (completat). - Model - Chestionar de audit (completat). 8 ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 9001:2008

Consultanta ISO 9001:2008


al calitatii -efectuare audit intern si preaudit inainte de certificarea sistemului ISO... chestionarelor, obtinerea de preturi preferentiale). Sperand ca v-am oferit toate ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


prin chestionare, teste grila si assessment center - Angajarea si administrarea personalului... - Managementul deplasarilor - Managementul financiar al contractelor de servicii - Auditul ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


de Calitate Auditul functiei de Resurse Umane Diagnoza organizationala..., etc.) Statistici prin chestionare privind orice subiect solicitat de catre ... »
Light Member 18 ani
Timis
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


CALITATE: elaborarea si controlul documentelor, audit intern, actiuni corective..., matrice de monitorizare a proceselor, abordarea procesuala). 7. Modele de chestionare ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"chestionare audit" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea