Inscrie firma »

centrul de afaceri si investitii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre centrul de afaceri si investitii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta pentru dezvoltarea afacerilor

CONSULTANTA PENTRU DEZVOLTAREA AFACERILOR


Noi, Centrul pentru Analiza si Suportul Afacerilor din Romania, ne-am stabilit... 4. Branding 5. Planuri de afaceri 6. Proiecte la cheie pentru investitii... al afacerilor cu un raport calitativ ridicat si un pret mediu, astfel acoperind o nevoie ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru afaceri si management

Consultanta pentru afaceri si management


si din punct de vedere functional (pe centre de cost) -planificarea investitiilor... -Identificarea tuturor taxelor aplicabile afacerii dumneavoastra -Procedura de intocmire... si fiscale susceptibile sa il influenteze pe beneficiar -Intocmirea planului de afaceri ... »

Pret: 200 RON
 Ocazie unica - investitie zona ultracentrala -

Ocazie Unica - Investitie zona ultracentrala - Centrul Comercial si de Afaceri


CENTRUL COMERCIAL SI DE AFACERI SELECT WORLD SATU MARE Compania Select... proiectul de investitie: Centrul Comercial si de Afaceri Select World Satu Mare... . Centrul Comercial si de Afaceri Select World este situat in vecinatatea diferitelor ... »
Buyer Member 11 ani
Satu Mare
 Ezdocx - management si arhivare electronica documente

EZDOCX - Management si arhivare electronica documente


Imbunatateste eficienta afacerii - Depoziteaza, gestioneaza, distribuie... procesele afacerii - Workflow pentru automatizarea diferitelor procese; - Aprobare..., autentificare securizata, centre de date protejate; - Up-time excelent (mai mare de 99 ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Inchiriere spatii comerciale rosetti bucuresti glx090609

inchiriere Spatii comerciale Rosetti Bucuresti GLX090609


spatiu este destinat celor pentru care imaginea afacerii lor conteaza si investesc..., avand in vedere faptul ca este situata in Centrul Istoric al Bucurestiului. Acest ... »

Pret: 3000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Spatii comerciale - spatiu comercial - 200 mp rosetti glx090609

Spatii comerciale - Spatiu comercial - 200 mp Rosetti GLX090609


spatiu este destinat celor pentru care imaginea afacerii lor conteaza si investesc..., avand in vedere faptul ca este situata in Centrul Istoric al Bucurestiului. Acest ... »

Pret: 3000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Teren calea vitan

Teren Calea Vitan


investitie de succes in viitor, tinand cont de vecinatatea unor importante centre... comerciale si de afaceri. Dispune de toate utilitatile si se preteaza excelent unei... investitii intr-un centru de birouri sau poate fi destinat unui spatiu comercial ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Hidroizolatii profesionale sika

HIDROIZOLATII PROFESIONALE SIKA


) STRABAG ROMANIA NGF GRUP EUROCONSTRUCT SA PROMPT SA CENTRUL DE AFACERI MODATIM... TIMISOARA AQUACARAS RESITA TRW AUTOMOTIVE EMILIANA INVEST CRAMELE RECAS SEDAKO ... »
Light Member 10 ani
Timis
 Servicii generale abc

SERVICII GENERALE ABC


pe centre de cost, pe tipuri de activitati etc.2. RAPORTARI FINANCIARE: dezvoltarea... de investitii, bugetul de numerar, dar si bugete specifice cum ar fi: bugetul cifrei... de afaceri, bugetul de marketing, reclama si publicitate, bugetul de aprovizionare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Proiecte cladiri birouri

Proiecte cladiri birouri


Architecture ofera solutii de proiectare arhitecturala centre de afaceri cu accent deosebit... si construiti un centru de afaceri clasa A, un imobil birouri de talie medie (eventual... eficiente a proiectului si modalitati de optimizare a efortului si investitiei Dvs. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Parcul rgi - orastie, jud. hunedoara

Parcul RGI - Orastie, jud. Hunedoara


a orasului Orastie, la o distanta de 1,5 km de centrul acestuia, accesul facandu... RGI se afla in proprietatea firmei SC ROMGLOB INVEST S.R.L. Este posibila... incheierea unui parteneriat de afaceri reciproc avantajos, inchirierea de spatii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale europene

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


infrastructurii de afaceri: cladiri de birouri, hoteluri, moteluri, pensiuni turistice, centre... in domenii diverse, precum administrarea afacerilor, management si marketing, management... nerambursabile -Dezvoltarea productiei pentru IMM-uri: investitii in echipamente si utilaje ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Curs business english (intensiv) - nivel mediu (b1-b2)

CURS BUSINESS ENGLISH (intensiv) - nivel mediu (B1-B2)


doresc sa lucreze in mediul de afaceri ce presupune contactul cu vorbitori de limba... engleza si necesita un limbaj specializat, concentrat pe intalniri de afaceri... de a dezvolta abilitatile de comunicare in domeniul de afaceri (scris, vorbit, ascultat ... »
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Management financiar (seminar 15 martie)

MANAGEMENT FINANCIAR (seminar 15 martie)


specifice pe tipuri de activitati, pe centre de buget: bugetul cifrei de afaceri...: Perioada: 15 martie 2006 (orele 9-17) Locatia: Centrul de Afaceri Bucuresti Sud Taxa.../variabile, directe/indirecte, pe centre de cost. -determinarea pragului minim de rentabilitate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Evaluare imobile si mobile

EVALUARE IMOBILE SI MOBILE


cladiri diverse: birouri, centre de afaceri, constructii pentru locuit, apartamente... investitii si luarea deciziilor, inregistrarea in contabilitate a valorii proprietatii... de investitii; * estimarea costurilor necesare unor modernizari sau schimbari ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Softone erp

SoftOne ERP


7. Activity Based Costing - ABC - controlul afacerii prin bugete si centre... de Euro investite anual in dezvoltarea tehnologica Soft1 Caracteristici specifice... de afaceri actual, complex si amplu care necesita in primul rand decizii rapide ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta accesare fonduri structurale microintreprinderi

CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI


de crestere, imbunatatirea conditiilor infrastructurale si ale mediului de afaceri, pentru... pentru a le locui, vizita, investi si munci. PNDR- Cresterea competitivitatii... Cresterea rolului economic si social al centrelor urbane, printr-o abordare policentrica ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Call center

Call Center


centrelor de contact dedicate pietei europene, cu preponderenta pentru tari ca Franta... in termeni de capital investit si creare de locuri de munca.Iata decica firmele au nevoie... din ce in ce mai mult de a imbunatati si de a investi in procesul de comunicare directa ... »
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


(POSCCE /IMM-uri si Cercetare, POR /drumuri si centre de afaceri, POSDRU, POS Mediu... SI ECONOMICE ALE PROIECTELOR DE INVESTITII (PROPUNERI DE PROIECTE CE CONTIN LUCRARI): 1... ce fundamenteaza proiectul/aplicatia (tipuri de investitii: drumuri, canalizari, cladiri, etc ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"centrul de afaceri si investitii" in Firme Hot - 17 Rezultat(e)
Folositi cautarea