Inscrie firma »

baterii acumulatori laptop - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre baterii acumulatori laptop
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Kit fotovoltaic 240 wp - invertor 350w

Kit fotovoltaic 240 Wp - invertor 350W


Optional se poate achizitiona:- monitor de baterii Victron Energy BMV600S- acumulator..., laptop, radio). Instalarea este foarte usoara si nu necesita cunostinte in domeniul... de incarcare Victron Energy BlueSolar MPPT 70V/15A - 1 bucati- acumulator Victron Energy ... »

Pret: 3804 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Kit fotovoltaic 390 wp - invertor 350w

Kit fotovoltaic 390 Wp - invertor 350W


/oprirea invertorului in functie de tensiunea acumulatorilor print-un cablu optional care se poate... bucata- acumulator Victron Energy - Deep Cycle AGM 12V/110Ah " 2 bucati (inseriati... pe cablu solar livrat - cablu intre regulator si acumulator (sectiune 4mm2, lungime 2x1 ... »

Pret: 6028 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Kit fotovoltaic 390 wp - invertor 800w

Kit fotovoltaic 390 Wp - invertor 800W


/oprirea invertorului in functie de tensiunea acumulatorilor. Componente:- panou fotovoltaic... Victron Energy BlueSolar MPPT 70V/15A - 1 bucata- acumulator Victron Energy - Deep... regulator si acumulator (sectiune 4mm2, lungime 2x1.5 metri) Informatii productie ... »

Pret: 8027 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Drona k65 spacecraft globo cu telecomanda si lumina 2.4ghz

Drona K65 Spacecraft Globo cu telecomanda si lumina 2.4Ghz


in zbor. Inainte de prima utilizare, va rugam introduceti bateria in drona si apoi... special pentru a o proteja in cazul in care bateria nu este suficient incarcata. Drona... dispune de un acumulator care se poate incarca cu ajutorul cablului USB si poate fi ... »

Pret: 314.1 RON
Oferit de:SC Besimpro SRL
Buyer Member 10 ani
Covasna
 Localizator gps hawkel chaser xxl

Localizator GPS Hawkel Chaser XXL


Cu acumulator de capacitate dubla fata de Chaser XL, Chaser XXL are cea mai... Chaser, o mini-valiza cu magneti si o baterie suplimentara de mare capacitate care... de zile, acumulator reincarcabil a Li-Ion de 23.100 mAh - Mini valiza cu magneti ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Ceas cu efecte psihedelice si termometru, moodicare

Ceas cu efecte psihedelice si termometru, MoodiCare


face din: ----- baterii sau acumulatoare AAA (4 buc.) ----- alimentator de priza..., precum si acumularea unui stress permanent. Psihologii recomanda ca o posibila... - ceasul se alimenteaza din 2 baterii AG13 uzuale - alimentarea luminilor se poate ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Ceas cu efecte psihedelice si termometru, moodicare

Ceas cu efecte psihedelice si termometru, MoodiCare


- alimentarea luminilor se poate face din: ----- baterii sau acumulatoare AAA (4 buc... si tensiuni psihice, precum si acumularea unui stress permanent. Psihologii recomanda... secunde iluminarea interna - ceasul se alimenteaza din 2 baterii AG13 uzuale ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Casti wireless 8 in 1 hi fi super bass

Casti Wireless 8 In 1 Hi Fi Super Bass


;-Alimentare receiver: 2 baterii sau acumulatoare AA R3 (nu sunt incluse)-Alimentare casti: 2... baterii sau acumulatoare AAA R3 (nu sunt incluse) PRET TRANSPORT Pentru o expediere... enervante si incomode. Asculti muzica la laptop si vrei sa mergi pana la bucatarie, dar ... »

Pret: 45.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Mouse wireless optic

Mouse Wireless Optic


-un port USB.Nu necesita drivere. Functioneaza cu 2 baterii sau acumulatori 2XAAA...Mouse Wireless Optic 2,4 Ghz Laptop Netbook Tablet Pc Mouse In Forma... automat la laptop sau calculator in momentul cand introduceti receiverul NANO intr ... »

Pret: 38.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sursa ups cu display lcd aje easy 650va 360w

Sursa UPS cu display LCD AJE EASY 650VA 360W


la echipamente electronice ce necesita tensiune cuprinsa intre 220Vac-240Vac: PC, laptop... Frecventa: 50-60Hz Acumulator: 12V/7Ah Tip unda: Sinus modificat Backup... LCD: Tensiune I/OMod functionareNivel incarcare baterieIndicator putere consumata ... »

Pret: 229 RON
Buyer Member 14 ani
Alba
 Cel mai controlabil elicopter de interior metal series, cu gyro, s107g

CEL MAI CONTROLABIL elicopter de interior Metal Series, cu Gyro, S107G - Syma


sa de numai 19 cm si la greutatea de doar 34 de grame, acumulatorul cu care este... cu o baterie de capacitate mare de tip Li-Poly care este foarte usor de incarcat... motoare principale puternice si un motor de coada Acumulator Li-Poly de capacitate ... »

Pret: 195 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Syma s107g metal series cu gyro cel mai controlabil elicopter

Syma S107g Metal Series cu Gyro Cel Mai Controlabil Elicopter


si la greutatea de doar 34 de grame, acumulatorul cu care este echipat este unul foarte... si un al treilea mini motor pentru elicea de coada. S107 este echipat cu o baterie... puternice si un motor de coada- Acumulator Li-Poly de capacitate mare- Indicator ... »

Pret: 192 RON
Buyer Member 14 ani
Arges
 Tigare electronica e-cigarette black

Tigare electronica e-Cigarette Black


tigarii care ascunde in interior bateria reincarcabila, atomizorul, si cartusul.... Cartusul si atomizorul sunt compatibile cu tigarea e-Health. Acumulatorul...Randament baterie pentru o incarcare completa: 120 pufuriTimp de incarcare :2-3 ore (prima ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Localizator gps hawkel chaser xl

Localizator GPS Hawkel Chaser XL


la bateria suplimentara mare capacitate din mini valiza. Datorita acumulatorului... baterie suplimentara de mare capacitate care permite o autonomie de aproximativ 30... de zile . Specificatii: - Autonomie de 30 de zile, baterie reincarcabila Li ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Elicopter metal series cu gyro de interior - bigboystoys

Elicopter Metal Series cu gyro de interior - BigBoysToys


)Elice de coadaCablu USB pentru reincarcare de la PC/LaptopAlimentare jucarie: Acumulator... de grame, acumulatorul cu care este echipat este unul foarte puternic. S107 este dotat... de coada. S107 este echipat cu o baterie de capacitate mare de tip Li-Poly care este ... »

Pret: 199 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Elicopter metal series - bigboystoys

Elicopter Metal Series - BigBoysToys


pentru reincarcare de la PC/LaptopAlimentare jucarie: Acumulator (inclus... si la greutatea de doar 34 de grame, acumulatorul cu care este echipat este unul foarte... si un al treilea mini motor pentru elicea de coada. S107 este echipat cu o baterie ... »

Pret: 250 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Boxa superbas vibration speaker 360 hifi 26w

Boxa SuperBas Vibration Speaker 360 HiFi 26W


jocuri, playere mp3 etc.Bateria reincarcabila incorporata va permite sa va bucurati... player, PC/laptop-Alimentare: DC 15V-Potentiometru: stanga: melodie anterioara...-Infrarosu pentru telecomanda-Efect 360 grade-Putere: 26W-Acumulator 1000mAh, lithium battery ... »

Pret: 289 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Casca bluetooth jabra easytalk - multipoint

Casca Bluetooth Jabra EasyTalk - Multipoint


A2DP GSM cu informatii vocale - status baterie si conexiune, usor de utilizat..., cum ar fi un smartphone, laptop sau MP3 player ! * Tipul microfonului este Omni... pana la 10 metri Autonomie acumulator in mod vorbire pana la 6 ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Camera de termoviziune pce-tc 2

Camera de termoviziune PCE-TC 2


mana,usoara, include baterii reincarcabile, incarcator, card SD stocare 1000... imagini, port USB pentru conectare la calculator sau laptop, greutate 700 grame...: 0.3 ° C Gama spectrala: 8 ... 14µm Umiditate: 10 ... 90% . Acumulator: Li-ion 4 ... »

Pret: 13489.96 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Sistem solar fotovoltaic- 1000wh/zi ( 300w putere instantaee)

Sistem solar fotovoltaic- 1000Wh/zi ( 300W putere instantaee)


Invertor sinus modificat Xpower Xantrex 300W/12V 1 Baterie de acumulatori cu GEL... (Laptop), DVD, CD, Player radio-cassette, telefoane mobile si prin satelit, lampi.... Acumulatorul (sau mai multi) in functie de capacitatea de stocare solicitata, dar ... »
Buyer Member 17 ani
Calarasi
 Sistem solar fotovoltaic- 2kwh/zi ( 500w putere instantaee)

Sistem solar fotovoltaic- 2KWh/zi ( 500W putere instantaee)


Invertor sinus modificat Xpower Xantrex 500W/12V 2 Baterii de acumulatori cu GEL... (Laptop), DVD, CD, Player radio-cassette, telefoane mobile si prin satelit, lampi.... Acumulatorul (sau mai multi) in functie de capacitatea de stocare solicitata, dar ... »
Buyer Member 17 ani
Calarasi
 Camera auto cu infrarosu

Camera auto cu infrarosu


introduce in interiorul acestuia, ulterior putand fi vizualizate pe un PC/Laptop... la bricheta masinii dar dispozitivul beneficiaza si de o baterie Lithium-ion care este...-stop conectata la bricheta masinii - Inregistreza 2 ore pe acumulatorul reincarabil ... »

Pret: 248 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Casca bluetooth plantronics marque 2 - m165 " multipoint black

Casca Bluetooth Plantronics Marque 2 - M165 " Multipoint Black (desigilat)


simultana a castii si a telefonului la computer/laptop sau la masina. Statusul bateriei... ajuta sa reducem consumul bateriei. Cele doua microfoane reduc zgomotul si vantul... Acumulator Li-ion Multipoint Da Detalii ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Kit fotovoltaic 260wp - consumatori 12v c.c.

Kit fotovoltaic 260Wp - consumatori 12V c.c.


(iluminat economic, televizor, laptop, etc). Instalarea este foarte usoara si nu...; acumulator Victron Energy – Deep Cycle GEL 12V/90Ah – 1 bucata &ndash... – cablu intre regulator si acumulator (sectiune 4mm2, lungime 1.5 metri) &ndash ... »

Pret: 2299 RON
Light Member 17 ani
Cluj
 Mini elicopter syma s107c si camera video - bigboystoys

Mini elicopter Syma S107C si CAMERA VIDEO - BigBoysToys


sau laptop utilizand cablul USB inclus. Telecomanda are nevoie de 6 baterii tip AA de 1.... Incarcarea acumulatorului dureaza circa 50-60 de minute si ofera un timp de zbor de circa.../dreapta, Inainte/inapoi, sus/jos, aprindere/stingere luminiAcumulator elicopter:3.7V, 150m ... »

Pret: 359 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
35671 produse / 1427 pagini
25 produse pe pagina.

"baterii acumulatori laptop" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea