Inscrie firma »

asigurare echipament electronic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre asigurare echipament electronic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Asigurarea de risc financiar

Asigurarea de Risc Financiar


sau daunelor la echipamentele electronice. Obiectul asigurarii: compenseaza profitul... la incheierea de polite pentru urmatoarele tipuri de produse de asigurare: Asigurari... de intreruperea temporara a activitatii datorata unui incendiu sau altui risc asigurat pe o ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Colectare deseuri de echipamente electrice si

Colectare DESEURI DE ECHIPAMENTE ELECTRICE SI ELECTRONICE CASATE.


de echipamente electrice si electronice, provenite din activitatea curenta. Asiguram...Colectare DESEURI DE ECHIPAMENTE ELECTRICE SI ELECTRONICE CASATE. Colectam ... »
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Distribuitor produse de conectica japoneza pentru echipamente

Distribuitor produse de conectica japoneza pentru echipamente electronice


electronice complexe intre masini, computere, echipamente la un inalt nivel tehnologic...Distribuim produse de conectica de fabricatie japoneza care asigura conexiuni... prin conectori electronici cu grad ridicat de eficienta calitate-cost. Conectori de diverse ... »
Buyer Member 14 ani
Bihor
 Mentenanta pentru echipamente de masura verificari,

Mentenanta pentru echipamente de masura VERIFICARI, REVIZII SI REPARATII


ORADEA, se numara si asigurarea verificarilor, reviziilor si reparatiilor... de echipamente si aparate de masura: 4.1. Revizia, etalonarea si verificarea contoarelor... de impulsuri); 4.3. Revizia, etalonarea si verificarea contoarelor electronice statice ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Reparatii electronice industriale

Reparatii electronice industriale


echipamente si aparate industriale din gama: module electronice industriale, module... stivuitoare, utilaje si aparate cu componente electronice industriale, surse de alimentare..., etc. Echipa noastra de tehnicieni cu experienta practica in electronica dedicata ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Pontaj electronic automat

Pontaj electronic automat


Vindem, instalam si asiguram service pentru sistem electronic de pontaj automat..., echipament disponibil pentru firme mici de pana la 50 de angajati, cat si firme mari... in cautarea implementarii unui sistem pentru pontaj electronic, avem calitate si preturi ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 15 ani
Timis
 Curatare antistatica centre de date  si echipamente

Curatare antistatica centre de date si echipamente IT


a mentine buna functionare echipamentelor, a personalului si estetica locatiei... a facilita instalarea echipamentelor dupa constructie. Curatarea exterioara a partii... utilizare pe materialele folosite de fabricantii echipamentelor tehnice moderne. Orice ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Linie de reciclare a deseurilor electrice si

Linie de reciclare a deseurilor electrice si electronice DEEE


Deseurile electrice si electronice contin metale pretioase, metale neferoase... cu o linie completa cu un inalt grad de mecanizare, ce poate asigura o... la capacitati mai mici si cu investitii initiale mai mici, se pot oferi echipamente separate ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inclinometru s-digit mini - nivela electronica

Inclinometru S-Digit mini - nivela electronica


in orice pozitieEcran luminatInclinometru electronic. Dimensiune la indemana si exacta.... Aceasta asigura o masurare usoara chiar si in cele mai dificile situatii...BateriiInstructiuni utilizare S-DIGIT MINI + Click aici Pagina produs in www.geo-fennel-echipamente.ro ... »

Pret: 437.93 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 18 ani
Galati
 Asigurari tehnice

Asigurari tehnice


. 3. Asigurarea echipamentelor electronice. Aceasta asigurare este de tip 'Toate... Riscurile' (ALL RISKS) avand ca obiect asigurarea echipamentelor electronice... de alarma; alte tipuri de echipamente electronice), inclusiv a sistemului de operare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sursa ups calculator,casa de marcat,cantar electronic

Sursa UPS calculator,casa de marcat,cantar electronic - G-Tec - PC615N


/LCD/Monitor CRT - Case de marcat - Cantare electronice - Statii de lucru multimedia... de a asigura alimentarea cu energie pe termen scurt cand reteaua cu alimentare 220 V este... riscurile/pierderile,sa protejati echipamentele : calculatoare,case de marcat ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Aparat electronic echipat cu it pentru placari cu

Aparat electronic echipat cu IT pentru placari cu aur, argint, cupru, nichel


SC TRINITY COMPANY srl singurul producator din Europa de aparatura electronica..., nichel, etc-, comercializeaza acest echipament la pretul de 15.000 Ron cu TVA. Oferim... necesare placarii suprafetelor cu aur de 18K pt. minim 20.000 cmp (2mp). Asiguram ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 19 ani
Galati
 Colectare deee

Colectare DEEE


asigure recuperarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Firma ... »
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Echipamente automate pt. compensarea energiei

Echipamente automate pt. compensarea energiei reactive cu baterii


Echipamentul electric pentru corectia factorului de putere tip BACD este... de condensatoare formate din una sau mai multe trepte. Un regulator electronic specializat... prestabilite. Echipamentul include in componenta sa bateria de condensatoare, regulatorul ... »
 Reciclare calculatoare

reciclare calculatoare


a sistemelor de calcul si a desurilor electronice si ne numim Electronic Recycling... sau deteriorate.In cazul in care dispuneti de astfel de echipamente va putem ajuta sa scapati... de ele. Transportul este asigurat gratuit de catre compania noastra pentru Bucuresti ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Manusi de protectie

MANUSI DE PROTECTIE


electronic. Catalogul complet, cu preturile, descrierile si imaginile a peste 8000...;C si +120°C - Asigura protectie impotriva substantelor chimice, contaminarii ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Analiza si instalarea sistemelor electronice de

ANALIZA SI INSTALAREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE ALARMARE


ANALIZA SI INSTALAREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE ALARMARE PROTGUARD...; * automatizari porti; Societatea noastra asigura service in perioada de garantie si post... proiectele si documentatia tehnica pentru toate sistemele instalate. Echipamentele ... »
Buyer Member 14 ani
Giurgiu
 Paza obiective, bunuri si valori

Paza obiective, bunuri si valori


UMO Serv asigura pentru astfel de activitati personal calificat, echipament.... Uniformele si echipamentele cu care personalul de paza este dotat sunt de cea mai buna ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 12 ani
Vrancea
 Transpalete

Transpalete


. - Baterie de tractiune - Incarcator (220V) - Comanda electronica CURTIS... si postgarantie - Service asigurat 24 de ore din 24 cu interventii la sediul clientului ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Electrostivuitoare 1.0 - 2.5 tone

Electrostivuitoare 1.0 - 2.5 Tone


automata - Comanda electronica ZAPI - GARANTIE 12 luni sau 1500 ore de functionare... - Oferim service in garantie si postgarantie - Service asigurat 24 de ore din 24 ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Transpalete cu catarg

Transpalete cu catarg


- Incarcator (220V) - Platforma operator (optional) - Comanda electronica CURTIS... si postgarantie - Service asigurat 24 de ore din 24 cu interventii la sediul clientului ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Service aparate electronice fiscale si tehnica de

Service aparate electronice fiscale si tehnica de calcul


tip de echipament de calcul, periferic sau echipament electronic. - Inlocuirea... noastra asigura instruirea si suportul tehnic, atat in perioada de garantie cat... calitate ce maresc durata de viata a echipamentelor. Serviciile oferite in virtutea ... »
Oferit de:SC BiB StaR SRL
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Masina de gaurit si insurubat dewalt dc740ka

Masina de gaurit si insurubat DeWalt DC740KA


schimbarea sensului de rotatie asigura un control maxim in aplicatii Cele 14 pozitii... pentru reglarea cuplului asigura o insurubare constanta in materiale diverse... cu cauciuc confera un confort sporit si o utilizare facila Frana electronica de motor ... »

Pret: 695.88 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Masina de gaurit si insurubat dewalt dc733k2

Masina de gaurit si insurubat DeWalt DC733K2


schimbarea sensului de rotatie asigura un control maxim in aplicatii Cele 14 pozitii... pentru reglarea cuplului asigura o insurubare constanta in materiale diverse... cu cauciuc confera un confort sporit si o utilizare facila Frana electronica de motor ... »

Pret: 915.39 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Statie totala geomax

Statie totala Geomax


STATIE TOTALA GEOMAX ZIPP10R 5" - aparat NOU!!! Garantie 1 an - se asigura... a lunetei: 30x - Distanta minima de focusare: 1.7 m - Compensator electronic pe doua ... »

Pret: 3200 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
1189 produse / 48 pagini
25 produse pe pagina.

"asigurare echipament electronic" in Firme Hot - 39 Rezultat(e)
Folositi cautarea