Inscrie firma »

apartament 2 camere neptun - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre apartament 2 camere neptun
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vanzare apartament 2 camere,

Vanzare apartament 2 camere, Neptun-km 0, 2/4, 50mp


Oferta vanzare apartament 2 camere, Neptun-km 0, 2/4, 50mp, suprafata utila... room, g+f+pARCHET+BAMBUS+TERMOPAN, 2 A.C., U.M.; apartamentul este foarte bine... pozitionat cu vedere SUD-EST, intr-un imobil cu 2 apartamente pe palier, imobilul se ... »

Pret: 80000 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente neptun tulcea 668

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 668


668 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2 camere..., Decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la parter, avand o suprafata totala de 47 mp... efectuata prin termoficare. Imobilul este situat in apropiere de Piata Neptun ... »

Pret: 32000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 643

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 643


643 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul 2 din 4, avand o suprafata totala de 31 mp... in apropiere de Piata Neptun, in localitatea Tulcea, judetul Tulcea cu urmatoarele ... »

Pret: 25000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 641

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 641


641 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 3 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la parter , avand o suprafata totala de 50 mp... in apropiere de Piata Neptun, in localitatea Tulcea, judetul Tulcea cu urmatoarele ... »

Pret: 25000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 282

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 282


282 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul parter din 4, intr-un bloc construit... 1 , avand vedere spate. Imobilul este situat in apropiere Pietii Neptun ... »

Pret: 30000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 83

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 83


83 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2 camere..., Decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul 4 din 4, intr-un construit... 1 , avand vedere . Imobilul este situat in apropiere de Piata Neptun ... »

Pret: 25000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 53

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 53


53 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul 2 din 4, intr-un construit in anul 1985... vedere . Imobilul este situat in apropiere de Piata Neptun, in localitatea Tulcea ... »

Pret: 26500 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 639

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 639


639 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 3 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul 3 din 4, avand o suprafata totala de 60 mp ... »

Pret: 40000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 303

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 303


303 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 3 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul 3 din 4, intr-un bloc construit in anul... de Piata Neptun, in localitatea Tulcea, judetul Tulcea cu urmatoarele imbunatatiri ... »

Pret: 35000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 678

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 678


678 Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2 camere, semi...-decomandat, situat in zona Neptun, amplasat la etajul 4 din 4, avand o suprafata totala de 31 mp ... »

Pret: 22000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Vanzare apartamente neptun tulcea 372

vanzare Apartamente Neptun Tulcea 372


372 Oferta! Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare, apartament cu 2... camere, semi-decomandat, situat in strada Eternitatii, amplasat la etajul 2 din 4 ... »

Pret: 25000 EUR
Oferit de:SC EUROPA SRL
Buyer Member 8 ani
Tulcea
 Apartament de vacanta de lux nr. 15

Apartament de vacanta de lux nr. 15 (Neptun Private Suite)- 3 camere


Apartament de vacanta cu 3 camere situat in cadrul unui complex de vacanta... de 25 de apartamente (Neptun Private Suites), dotat cu piscina si jacuzzi proprii... rezidentiala a statiunii Neptun, vis-a-vis de Restaurantul Ambasador, intr-o zona cu multa ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Apartament de lux nr. 8 (neptun

Apartament de lux nr. 8 (Neptun Private Suite)- 3 camere


Apartament de vacanta pe litoral cu 3 camere situat in cadrul unui complex... de vacanta de 25 de apartamente (Neptun Private Suites), dotat cu piscina, jacuzzi... romanesc. Complexul de vacanta este situat in zona rezidentiala a statiunii Neptun, vis ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Club bosco, apartament de 3 camere

Club Bosco, apartament de 3 camere pentru 6 persoane


Apartament 3 camere : Disponibil pentru 6 persoane adulte ! Dotari: 2 tv... contactati pe adresa www.olimp-neptun.ro ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Apartament in casa istorica timisoara

apartament in casa istorica Timisoara


De vanzare! in Timisoara, zona Baile Neptun apartament 4 camere, 125 mp, 2 ... »
Oferit de:Dobry House
Buyer Member 17 ani
Timis
 Hotel sara**+

Hotel Sara**+


Situat in centrul Neptunului, inconjurat de o zona verde ce il delimiteaza... de centrul aglomerat, amplasat in dreptul lacului Neptun 2 la 200 m de plaja si renovat... in 2009, Hotel Sara dispune de 107 camere duble cu pat dublu sau twin ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Vila ynu- cap-aurora

Vila Ynu- Cap-Aurora


Singura vila din Cap-Aurora, Vila Ynu dispune de 10 camere duble (suprafata 17... mp) si 2 apartamente (suprafata 60 mp) dotate cu baie, TV, frigider, iar... apartamentele au o bucatarie spatioasa dotata cu ghiuveta si plita electrica. Locatia vilei ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Vila bucura 19- venus

Vila Bucura 19- Venus


camere duble dotate cu baie , TV, minibar, balcon - 2 apartamente cu baie... - 1 apartament cu 2 bai,living cu canapea extensibila, 2 dormitoare, bucatarie... si informatii legate de terife si rezervari, va rugam sa ne contactati! www.olimp-neptun.ro ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Hotel majestic *** - jupiter

Hotel Majestic *** - Jupiter


Hotelul Majestic Jupiter dispune de 190 de camere duble si 10 apartamente... in statiunea Jupiter, aproape de Neptun si de plaja ( aprox. 5 min pe jos ). Fiecare... camera dubla are TV, mini-bar, baie, balcon, A/C, iar mobilierul este din fier forjat ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Vila suzana *** - venus

VIla Suzana *** - Venus


si este compusa din 8 apartamente de 2 camere ( pentru 4 persoane) cu balcon perfecte... pentru familii, si 8 camere duble cu balcon. Distanta pana la plaja este de aprox. 10... si rezervarile, nu ezitati sa ne contactati. www.olimp-neptun.ro ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Hotel hercules ***- jupiter

Hotel Hercules ***- Jupiter


beneficiaza de: - 23 camere de hotel spatioase, cu vedere la mare - 1 apartament cu 2... camere - Restaurant cu arhitectura deosebita, in forma de vapor - Club nautic... tenis cu nocturna - Un golfulet de plaja privata Camerele sunt spatioase, au ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Casa fina- mangalia

Casa Fina- Mangalia


ofera turistilor 3 apartamente de 65 mp formate din dormitor si living cu canapea... extensibila si 2 garsoniere de 50 mp formate dintr-un dormitor si camera de zi (living... sa ne contactati www.olimp-neptun.ro ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Paris   un vis posibil- circuit autocar 10 zile

Paris un vis posibil- Circuit autocar 10 zile


Versailles Palatul Regelui Soare. Ne asteapta apartamentele Regale, Sala Oglinzilor..., vestitele gradini decorate cu Fantana lui Neptun. Dupa amiaza vom fi la Reims, capitala... Suplimente (optional): Supliment cazare in camera dubla: 57 euro persoana 9 mic ... »
Oferit de:DEL MAR TRAVEL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea