Inscrie firma »

aparat de masura gaz - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de masura gaz
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparate si instrumente de masura si

APARATE SI INSTRUMENTE DE MASURA SI CONTROL


-APARATE DE MASURA ELECTRICE PENTRU VANT,UNDE SONICE,GAZE EXPLOZIVE,UMIDITATE -CANTARE...-APARATE DE MASURA DIGITALE -SUBLER PENTRU MASURAREA COTEI DE ADANCIME... DE INTERIOR -MICROMETRE DE EXTERIOR -MICROMETRE DE ADANCIME -APARATE DE MASURA CILINDRU ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Statii de reglare masurare (srm)

Statii de reglare masurare (SRM) gaze naturale PN 16-64


Asigura filtrarea-reglarea-masurarea gazelor naturale si constituie un ansamblu... de aparate, armaturi si accesorii montate intr-o constructie proprie de tip cofret... metalic. Prin intermediul acestora gazele trec din reteaua de repartitie (p ... »
Oferit de:SC ARMAX GAZ SA
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Masurare si analiza

Masurare si analiza


Masurarea timpului - Ceasuri si cronometre Aparate de masurare... - Aparate de dozare volumetrica - Masurare pH, mV si Ionica, Electrozi de selectie... si de inalta precizie - Balante portabile si industriale - Balante pentru masurarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Verificari gaze la bloc

Verificari gaze la bloc


functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si de siguranta; e) demontarea...Verificari gaze la bloc Firma autorizata ANRE si ISCIR. Verificari gaze... la asociatii de proprietari. Verificarile la instalatia de gaze intr-un bloc cuprind ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Verificari periodice a instalatiei de gaze

Verificari periodice a instalatiei de gaze


) verificarea functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si de siguranta; e...Verificari periodice a instalatiei de gaze, se fac conform instructiunilor... imbinarii conductelor si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Verificari gaze -la bloc

Verificari gaze -la bloc


Verificarile la instalatia de gaze intr-un bloc cuprind : Operatii periodice... si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie, cu spuma de apa cu sapun... sau cu alte tehnologii de verificare a etanseitatii;d) verificarea functionarii aparatelor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Waeco dometic gaschecker gc100 - aparat verificare

Waeco Dometic GasChecker GC100 - Aparat Verificare Nivel Gaz


Nivel Gaz</strong> este un aparat pentru identificarea nivelului de gaz... din buteliile cu gaz propan sau butan. Masurarea nivelului este realizata folosing... ultrasunete. <strong>Waeco Dometic GasChecker GC100 - Aparat Verificare Nivel Gaz ... »

Pret: 248.4 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Detector de gaz trotec bg40

Detector de gaz Trotec BG40


, cu un detector de gaze precum aparatul BG40.Cu ajutorul sensibilitatii sale inalte...Detectie rapida si ultrasensibila a celor mai mici scurgeri de gaze... de gaze inflamabile precum gazul natural, metanul, etanul si propanul sunt pericole ... »

Pret: 720 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Debitmetru gaz 0.5-8 lpm

Debitmetru gaz 0.5-8 LPM


Debitmetrul pentru gaz este un aparat pentru masurarea si controlul debitului... de gaz in diverse aplicatii (echipamente medicale, analizoare de gaz, monitorizare.... - Plaja de masura 0.5 - 8 litri pe minut. - Realizat din material acrilic transparent ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Verificari instalatii gaze pentru consumatori casnici

Verificari instalatii gaze pentru consumatori casnici


Verificarea instalatiei de gaze presupune : verificarea arzatoarelor... si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie, cu spuma de apa cu sapun... sau cu alte tehnologii de verificare a etanseitatii;verificarea functionarii aparatelor ... »

Pret: 124 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Masurator multifunctional profesional trotec t3000

Masurator multifunctional profesional Trotec T3000


trebuie se poata masura umiditatea in perete, podea sau din lemn.Aparatul... de instrumente de masura. Datorita sortimentului cuprinzator de senzori si electrozi..., masuratorul T3000 se potriveste atat pentru utilizarile clasice din tehnica de masurare ... »

Pret: 2599 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Instrument de masura al ozonului oz-one

Instrument de masura al ozonului OZ-ONE


de ozon.Pe langa aceasta, aparatul detine o unitate portabila de masura a valorilor... de energieInclusiv certificat de calibrareAparatul de masurare a ozonului OZ-ONE va ofera... in multe tari reglementat.Cu instrumentul de masura al ozonului OZ-ONE detineti ... »

Pret: 2699 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Cuptoare pe gaz ariston fhr g (an)/ha

Cuptoare pe gaz Ariston FHR G (AN)/HA


Cuptor pe gaz cu aprindere electronica la o mana Dispozitiv desiguranta... impotriva scurgerilor accidentale de gaz Rotisor Baebecue(grill electric) Ventilare... Timer AN - Antracit PARAMETRII TEHNICI Tip aparat Cuptor Linia Newstyle Culoare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptoare pe gaz ariston fh g (bk)/ha

Cuptoare pe gaz Ariston FH G (BK)/HA


Cuptor pe gaz cu aprindere electronica la o mana Dispozitiv desiguranta... impotriva scrgerilor accidentale de gaz Rotisor Barbecue(grill electric) ventilare... Timer BK - Negru PARAMETRII TEHNICI Tip aparat Cuptor Linia Newstyle Culoare BK ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptoare pe gaz ariston fh g ix/ha

Cuptoare pe gaz Ariston FH G IX/HA


Cuptor pe gaz cu aprindere electronica la o mana Dispozitiv desiguranta... impotriva scurgerilor accidentale de gaz Rotisor Barbecue(grill electric) Ventilare... Timer IX - Inox PARAMETRII TEHNICI Tip aparat Cuptor Linia Newstyle Culoare IX ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cuptoare pe gaz ariston fzg ix/ha

Cuptoare pe gaz Ariston FZG IX/HA


Cuptor pe gaz cu aprindere electronica la o mana Dispozitiv desiguranta... impotriva scurgerilor de gaz Rotisor Barbecue ( grillelectric) Ventilare tangentiala... pentru racire Volum util 58 litriTimer Inox - IX PARAMETRII TEHNICI Tip aparat Cuptor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tun gaz radiocomandat prin gsm

Tun gaz radiocomandat prin GSM


nelimitat de aparate - Ca masura de precautie, mesajul SMS-ului transmis pentru a pune... telefonic netaxabil se poate pune in functiune separat oricare aparat - Posibilitatea... a aparatului de la orice distanta, necesar fiind semnalul operatorului de telefonie mobila ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Reparatii aparate sudura

Reparatii aparate sudura


,compresoare aer cu piston si surub,aparate sudura in gaz protector si sudura in puncte... ,aparate de masura unghiuri(aparate directie),cabine vopsire si zone de pregatire... electromecanice si electrohidraulice,prese hidraulice ,aparate service aer conditionat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Verificare instalatie de gaze

Verificare instalatie de gaze


functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si de siguranta;e) demontarea... conductelor si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie, cu spuma de apa... reglementarilor in vigoare, a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi, a curatirii ... »

Pret: 124 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Detectoare gaze si alcool

Detectoare gaze si alcool


interschimbabil in functie de natura gazului de masurat - senzor inteligent, electrochimic... Politia rutiera romana - Masuratorile efectuate cu acest aparat sunt admise ca probe...Detector de gaze inflamabile si explozive Metanometru - Explozimetru ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Verificare instalatie de gaze. verificari instalatii

Verificare instalatie de gaze. Verificari instalatii gaze


functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si de siguranta;e) demontarea... Operatii periodice de verificare tehnica a instalatiilor de gaze de utilizare... conductelor si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie, cu spuma de apa ... »

Pret: 124 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat desudura powertec 280c pro

Aparat desudura Powertec 280C Pro


, avans rece al sarmei si purjare gaz, aparate de masura digitale pentru curent ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Set profesional masurare umiditate trotec t3000

Set profesional masurare umiditate Trotec T3000


Set profesional masurare umiditate compus din masuratorul universal T3000... nu mai trebuie sa poarte cu sine o intreaga colectie de instrumente de masura.... Datorita sortimentului cuprinzator de senzori si electrozi, masuratorul T3000 se ... »

Pret: 3899 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Set profesional masurare umiditate in materiale

Set profesional masurare umiditate in materiale Trotec T3000


Set profesional masurare umiditate in materiale compus din masuratorul... de instrumente de masura. Datorita sortimentului cuprinzator de senzori si electrozi..., masuratorul T3000 se potriveste atat pentru utilizarile clasice din tehnica de masurare ... »

Pret: 2899 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Detector de gaz bg30

Detector de Gaz BG30


un aparat multiplu folosit, pentru detectarea scurgerilor de gaze la conducte..., intensitatea si originea scurgerii gazului. Pentru evitarea zgomotului suparator, aparatul... 24 mmGreutate: 520 gLivrare: aparat de masurat, baterii, geanta ... »

Pret: 399 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
296 produse / 12 pagini
25 produse pe pagina.

"aparat de masura gaz" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea