Inscrie firma »

aparat de iluminat stradal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de iluminat stradal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Iluminat stradal  iluminat exterior  corpuri de

Iluminat Stradal Iluminat Exterior Corpuri de Iluminat


al fluxului luminos si al randamentului aparatului de iluminat. Malaga genereaza... aplicabilitate in iluminatul cailor de circulatie rutiere si pietonale. Stilul constructiv..., modern genereaza un iluminat de calitate pentru sofatul confortabil, in deplina ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Corp de iluminat stradal, 30 led, matrix, elba

Corp de iluminat stradal, 30 LED, MATRIX, ELBA


Domeniu de utilizare:- iluminatul rezidential si stradal;Montaj: in consola...- Dispersor din sticla claraSursa: - 30 sau 60 LED-uri de putereAparatul de iluminat este ... »

Pret: 1758.79 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Corp de iluminat stradal, 90 led, matrix, elba

Corp de iluminat stradal, 90 LED, MATRIX, ELBA


Domeniu de utilizare:- iluminatul rezidential si stradal;Montaj: in consola...- Dispersor din sticla claraSursa: - 90 sau 120 LED-uri de putereAparatul de iluminat este ... »

Pret: 3722.5 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Corpuri de iluminat stradal public hgs101 hpl-n80

CORPURI DE ILUMINAT STRADAL PUBLIC HGS101 HPL-N80


un control bun al fluxului luminos si al randamentului aparatului de iluminat. Malaga... un produs versatil cu o larga aplicabilitate in iluminatul cailor de circulatie rutiere... si pietonale. Stilul constructiv, modern genereaza un iluminat de calitate pentru sofatul ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Corp led pt. iluminat stradal, 198w, 12800lm

Corp LED pt. iluminat stradal, 198W, 12800lm


Corp de iluminat stradal complet, durabil, rezistent la praf si umiditate. Se... iluminat stradal? Pentru ca becurile uzuale cu vapori de sodiu consuma prea mult... cu iluminare de 10 ore pe zi! Deci este un aparat electronic de iluminat, nu un simplu bec ... »
Oferit de:SC EKONOLED SRL
Light Member 14 ani
Covasna
 Corp led pt. iluminat stradal, 132w, 8400lm

Corp LED pt. iluminat stradal, 132W, 8400lm


Corp de iluminat stradal complet, durabil, rezistent la praf si umiditate. Se...) De ce LED pentru iluminat stradal? Pentru ca becurile uzuale cu vapori de sodiu... cu iluminare de 10 ore pe zi! Deci este un aparat electronic de iluminat, nu un simplu bec ... »
Oferit de:SC EKONOLED SRL
Light Member 14 ani
Covasna
 Bec cu led pt. iluminat stradal, 35w, e40

Bec cu LED pt. iluminat stradal, 35W, E40


) De ce LED pentru iluminat stradal? Pentru ca becurile uzuale cu vapori de sodiu... cu iluminare de 10 ore pe zi! Deci este un aparat electronic de iluminat, nu un simplu bec... are soclu uzual E40 folosit la iluminat stradal, si se alimenteaza direct de la 220V. Se ... »
Oferit de:SC EKONOLED SRL
Light Member 14 ani
Covasna
 Corpuri de iluminat pentru interior si exterior

Corpuri de iluminat pentru interior si exterior


de iluminat pentru iluminatul stradal cu un disign special . DE CE CORPURILE...CORPURI DE ILUMINAT TIP SOLLJUS Corpurile de iluminat tip SOLLJUS sint cele... lumina comparativ cu alte corpuri de iluminat, bogatie de contrast si redarea reala ... »
Light Member 14 ani
Altele
 Apartament 3 camere 1mai-titulescu, etaj 1, 80 mp, amenajat complet

APARTAMENT 3 CAMERE 1MAI-TITULESCU, ETAJ 1, 80 MP, AMENAJAT COMPLET


prin termoficare STRAZI: strazi amenajate VEDERE: vedere stradala ACCES: acces stradal... SERVICII: administrare ALTELE: iluminat exterior Vanzare apartament 3 camere, etaj 1... aparate aer conditionat, gresie, daianta, parchet , termpoan, balcon pe toata lungimea ... »

Pret: 110000 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente mcdonalds otopeni roi3040114

vanzare Apartamente McDonalds Otopeni ROI3040114


cu locuri in proprietate, centrala proprie , iluminat stradal, bariere etc. Acest..., dulapuri inzidite, un aparat multifunctional pt exercitii fizice, baie complet ... »

Pret: 85000 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale trocadero constanta glxct930243

inchiriere Spatii comerciale Trocadero Constanta GLXCT930243


de iluminat, pe pereti are lambriu. Dotat cu sistem de ventilatie, aparat aer conditionat... pentru restaurant pizzerie, are vitrina si intrare stradala. Dispune de un salon ... »

Pret: 8 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii birouri central ploiesti glx500770

inchiriere Spatii Birouri Central Ploiesti GLX500770


GLX500770 Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona centrala, stradal. Birouri..., parchet laminat, corpuri de iluminat moderne, ferestre si usi termopan. Toate... utilitatile separat contorizate.Dotat cu aparate de aer conditionat, centrala termica ... »

Pret: 1599 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii birouri central ploiesti glx500662

inchiriere Spatii Birouri Central Ploiesti GLX500662


GLX500662 Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona centrala, stradal. Birouri..., corpuri de iluminat moderne, ferestre si usi termopan. Toate utilitatile separat... contorizate.Dotat cu aparate de aer conditionat, centrala termica cu calorifere ... »

Pret: 850 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii birouri gheorghe doja ploiesti glx500661

inchiriere Spatii Birouri Gheorghe Doja Ploiesti GLX500661


GLX500661 Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona centrala, stradal. Birouri....Finisaje de lux, gresie, parchet laminat, corpuri de iluminat moderne, ferestre si usi... termopan. Toate utilitatile separat contorizate.Dotat cu aparate de aer conditionat ... »

Pret: 700 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale nord ploiesti glx500781

inchiriere Spatii comerciale Nord Ploiesti GLX500781


GLX500781 Spatiu comercial de inchiriat in Ploiesti, zona Nord, stradal. Spatiu... blocului este in plan dar momentan a fost transformat in fereastra.Dotat cu aparate... securizate, tavan fals si corpuri de iluminat economice, mocheta de trafic intens ... »

Pret: 800 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Inchiriere apartamente dorobanti bucuresti glx360540

inchiriere Apartamente Dorobanti Bucuresti GLX360540


configuratie: living cu logie spre latura stradala a imobilului, doua dormitoare (unul... pentru odihna, iar iluminatul natural este pe tot timpul zilei. Bucataria este... exista cate un aparat de aer conditionat. Incalzirea apartamentului este asigurata ... »

Pret: 900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vila in zona pipera

Vila in zona Pipera


.Curtea imobilului este amenajata. Poarta acces auto automatizata. Iluminat stradal. Dispune..., bucatarie mobilata si utilata cu aparate electrocasnice marca Whirpool. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Distributie electrice

DISTRIBUTIE ELECTRICE


) Proiectoare profesionale pentru iluminat arhitectural, stradal, industrial, arene sportive... de iluminat incastrate sau aplicate Stradal cu vapori de mercur, sodiu, Industrial... arhitectural Corpuri de iluminat stradal Corpuri de iluminat industrial Corpuri ... »
Oferit de:SC DCS NET SRL
Buyer Member 14 ani
Giurgiu
 In exclusivitate apartament 4 camere amzei comision zero

In exclusivitate Apartament 4 camere AMZEI Comision ZERO


mp ) .Cele 4 camere au 15 mp,18 mp ,19 mp si 20 mp.Doua camere au vedere stradala... de 3 mp, ambele bai avand fereastra pentru iluminat si aerisire naturala... Asociatia de Proprietari.Imobilul este in stare buna,fara risc seismic si apare ... »

Pret: 120000 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 In exclusivitate apartament 4 camere amzei

In exclusivitate Apartament 4 camere AMZEI


mp ) .Doua camere ( cu suprafete de 18 si 19 mp ) au vedere stradala si doua... baie de 7 mp si alta de 3 mp, ambele bai avand fereastra pentru iluminat... seismic si apare la pozitia 7 in lista imobilelor consolidate a Primariei Generale .Bd ... »

Pret: 120000 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 In exclusivitate apartament 3 camere amzei

In exclusivitate Apartament 3 camere AMZEI


mp ) .Doua camere ( cu suprafete de 18 si 19 mp ) au vedere stradala si doua... si alta de 3 mp, ambele bai avand fereastra pentru iluminat si aerisire naturala... Asociatia de Proprietari.Imobilul este in stare buna,fara risc seismic si apare ... »

Pret: 120000 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Apartament 2 camere 1mai-turda, decomandat, mobilat si utilat

APARTAMENT 2 CAMERE 1MAI-TURDA, DECOMANDAT, MOBILAT SI UTILAT


STRAZI: strazi amenajate VEDERE: vedere stradala ACCES: acces stradal FINISAJE...: bucatarie mobilata, bucatarie modern mobilata SERVICII: administrare ALTELE: iluminat..., tramvaie, autobuze. Accesul in imobil este stradal. Apartamentul are vedere stradala ... »

Pret: 72000 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial - 500 mp centrul istoric glx071202

Spatiu comercial - 500 mp Centrul Istoric GLX071202


terase, cluburi, localuri, cu un acces usor, avand o deschiderea stradala de aprox... interioare noi cu blustrade din fier forjat, iluminate interioara cu aplice, lampi..., corpuri de iluminat electric incorporate, iluminare exterioara a fatadei cu lampi ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Apartament 2 camere 1mai-piata victoeriei

APARTAMENT 2 CAMERE 1MAI-PIATA VICTOERIEI


prin termoficare STRAZI: strazi amenajate VEDERE: vedere stradala ACCES: acces stradal..., usa metalica SERVICII: administrare ALTELE: iluminat exterior, contor apa... usoara la o eventala instalatie de panouri solare. Apartamentul dispune de aparat ... »

Pret: 136000 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale unirii bucuresti glx900406

inchiriere Spatii comerciale Unirii Bucuresti GLX900406


de depozitare.Vizibilitatea stradala ii este asigurata de o vitrina de aproximativ 18ml... termopan de cea mai buna calitate, tavan fals cu corpuri de iluminat incorporate... si sanitare noi, sistem de alarma antiefractie, aparat de aer conditionat, astfel ... »

Pret: 7500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
27 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"aparat de iluminat stradal" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea