Inscrie firma »

angajez instructor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre angajez instructor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Psihologia transporturilor

Psihologia Transporturilor


/control periodic taxi, atestare/angajare/control periodic instructor auto, atestare/angajare... de conducere. - Examinari psihologice pentru angajare/control periodic, atestare..., transport intern si international de marfa si persoane, atestare/angajare ... »
 Aviz psihologic permis portarma

Aviz psihologic permis portarma


, examen vanatoare, instructor poligon tir - 70 RON - Aviz psihologic atestarea... calitatii de detectiv particular - 50 RON - Aviz psihologic angajare agent securitate.../obtinere atestat agent securitate - 40 RON - aviz psihologic licentiere firma paza, angajare ... »

Pret: 70 RON
 25 de miscari neinspirate, autor stephan schiffman

25 de miscari neinspirate, autor Stephan Schiffman


bunelor exemple - care au facut din el cel mai bun instructor de vanzari din zilele... carte esentiala pentru orice profesionist sau organizatie angajata sa aiba o ... »

Pret: 17.6 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Driving school manager - registru unic al scolii auto in format

Driving School Manager - Registru unic al scolii auto in format electronic


auto (denumire, nr. autorizatie, adresa, manager, secretare); * angajati... scoala auto: instructori auto, profesori de legislatie, medici; * date personale...); * cursantii fiecarui profesor de legislatie; * cursantii fiecarui instructor auto ... »
Oferit de:ProDevelop
Buyer Member 19 ani
Bihor
 Cursuri cad

Cursuri CAD


importanti: talentul si puterea de munca a unui angajat dar si de capacitatea... diminuat semnificativ prin pregatirea asistata de instructori certificati care urmaresc... corespunzatoare si instructori evaluati an de an astfel incat sa beneficiati de informatii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Managementul si valorile

Managementul si valorile


banuiesc ca atit angajatii, cit si directorii sau proprietarii firmei au indepartat... asigure reusita tuturor - proprietari, actionari, angajati, clienti si comunitate...", "maestru consultant pentru consultanti" "sau "maestru instructor pentru instructori ... »

Pret: 11.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Managementul si valorile

Managementul si valorile


, sau al relatiilor interumane - sint lucruri firesti? Atunci banuiesc ca atit angajatii, cit..., angajati, clienti si comunitate. Stabilirea unui scop si a unor valori comune...;maestru consultant pentru consultanti" "sau "maestru instructor pentru instructori ... »

Pret: 16.5 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Asa... si?!

Asa... Si?!


bun material, indiferent ca esti angajat sau angajator, parinte sau discipol... a mii de oameni, ca lider de seminar si ca prezentator de marca al altor instructori. ... »

Pret: 16.83 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Practica de personal

Practica de personal


Ltd., specializata in elaborarea manualelor pentru angajati din organizatiile mici... consultant independent de formare profesionala si personal, instructor autorizat pentru ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Practica de personal

Practica de personal


pentru angaja?i din organiza?iile mici ?i medii ?i in furnizarea serviciilor... profesional? ?i personal, instructor autorizat pentru programele de personal ?i dezvoltare ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 25 de miscari neinspirate

25 de miscari neinspirate


la urmarea bunelor exemple - care au facut din el cel mai bun instructor de vanzari... carte esentiala pentru orice profesionist sau organizatie angajata sa aiba o ... »

Pret: 18.7 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Invatamant la distanta

Invatamant la distanta


la activitatile de instruire, foarte utile pentru instructori, reprezentand si o componenta... de deplasare/ transport/ cazare, reducand timpul cat angajatul este plecat de la birou... ajuta angajatii sa beneficieze de cunostinte actualizate, care imbunatatesc ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"angajez instructor" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea